o, getaway. magical india. ja sam gledao Ganges (3 epizode) al cu potrazit i to. . . .
Ko ima National Geographic nedavno su imali premijeru "Stonehenge decoded".
Traje dva sata i prati novija iskopavanja oko Stonehenga, koja nam daju jedan novi pogled na sami kompleks i otkrivaju sve tajne i misterije oko istog... Ujedno se i razvija prica iz tog vremena, pa mozemo da pratimo kako su to ljudi prije 5000 godina uspjeli u takvom poduhvatu, sta ih je vodilo, i sta je to predstavljalo za njih.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
o, getaway. magical india. ja sam gledao Ganges (3 epizode) al cu potrazit i to. . . .
Ne znam jeli vec neko preporucio...
Man on fire sa Denzel Washingtonom
Film Wanted sa anggelinom jolie i james mcavoyem... odlican film![]()
ada jokkkkkk!!!!!!
Nacho Libre bre!!!e!!!ali...:joint:
1993-2020
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
good one...Man on fire sa Denzel Washingtonom
odgledah prije neki dan "Vantage Point" - vrlo vrlo zanimljiv film..neobican...radnja koja traje nekih 10-15min i onda se ponavlja ali iz ugla razlicitih ljudi (tv ekipe, telohranitelja, slucajnog prolaznika itd itd...)...kad sam cuo reko necu ni gledat....100% ce me smorit ali drzi svoh sat i po bez sec dosade...![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Chaos
Ratatouille
"Awake" i Hayden Christensen mmmmm![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Preporuka - Dva uvozna:
Maléfique [Directed by Eric Valette, 2002]
13 game Sayawng [Directed by Chukiat Sakveerakul, 2006]
Tek prije neki dan pogledah 'Lost in Translation'..
prelijep !
Eurotrip-zanimljiv film
bas sam prije neki dan gledao extra film na atlas tv
ENGLISH PATIENT
The Other Boleyn Girl - dobar izbor
The Bank Job, englezi znaju ponekad dobro da odrade
...gledao prije neki dan....nice nice....zanimljivo....The Bank Job, englezi znaju ponekad dobro da odrade
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
To je to brate !
Predobar film.
E sad... Nema mnogo filmova sa ovom tematikom koje vrijedi pomenuti, pretpostavljam da si ih gledao - The Others, Devil's Backbone...
Ali pretpostavljam da nisi odgledao jebeni Must See sa tom ghost tematikom, koji me jebeno potresao (a imam staza shto se tiche tih horora - od Groblja Kucnih... preko vecine Polanskog, Hichkoka i Kronenberga... pa do par ovih azijatskih vrijednih pomena). Brate odgledaj film The Innocents iz '61.
Da te puno ne peglam sa prichom reci cu ti sledece. Pravim neku kolekciju, naruchujem filmove sa Amazona i u ovoj prvoj turi naruchio sam njega pored Ajkule, Oldboja i Cat Peopla-a sa Mekdovelom i Kinski. U prvoj turi. Enough said..
Zvuchacu kao kritichar novog albuma Limp Bizkita ali - It blew me Away !!!
Ljudi gledah Shutter uuuuuuuuuuuuu predobar film! Al sam u 100 voda bio posle filmaKakvo je ono cimanje mozga. Reziser je lud i dobar!
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks