huh? fra ispred njem? meni su to iste lige :-) ok madgod. . . kad moj FK Bokelj bude igrao u Losers League. . :-)
Guizzzzza u Fenerbahce kod Aragonjesa.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
ok. kinetic. . . nista od boltona. a i los je bolton :-)
MadGod svaka chast... fino objasnjeno![]()
F.C.F.
Ne znam, Simon je imao problema sa Bentom u nekoliko navrata prosle sezone. Iako Bento kaze da ce Simon biti kljucni igrac naredne sezone, nekako mi je klimav taj odnos.
Sto bi sa nesrecnim Purovicem? Nesto je trebao da ide na onu pogresnu stranu () Glazgova, ali izgleda nista od toga?
Puro valjda na pozajmicu u anderleht...
#fakenews
al najbolje je kad novine pocnu pricu kako ronaldovi najblizi govore o njegovom transferu ili ostanku u united ...xxaxaxaaaaax a bruka i sramota ...ZNACI on se ne izjasnjava a njegovi najblizi DA ..e pa dje tu ima logike da mi je znat
danas procitah kao njegov prijatelj koji je dosao da ga posjeti u bolnici je rekao za neke novine da je ronaldo rekao njemu i njegovom ocu da prelazi u real XAXAXAXAXAXAXA e koNmeNdija
Usput, drama se nastavlja![]()
According to Russia star Andrei Arshavin's agent, Zenit St Petersburg have rejected a Ł19 million offer from an unknown Premier League side.
http://msn.foxsports.com/soccer/stor...Arshavin-offer
Sad su ga vec stvarno precerali... niko od toga koristi nece imat, a ni Arshavin se nece izboriti sa tolikim pritiskom javnosti.
Sta mislite zbog koje povrede je ovaj sudija napustio teren![]()
Miroslav Ćiro Blažević novi izbornik reprezentacije BiH
Autor: Marko Knezović
Objavljeno: 10. 07. 2008. | 18:18
Miroslav Ćiro Blažević novi je izbornik nogometne reprezentacije BiH! Tako je odlučio Izvršni odbor nogometnog saveza BiH na zasjedanju u Zenici. Zasjedanju su prethodila međusobna dogovaranja iza zatvorenih vrata bošnjačkoga dijela ovoga tijela, a u međuvremenu srpski i hrvatski članovi čekali su njihovu odluku. Munib Ušanović, glavni tajnik saveza već ranije je izjavio kako je Bošnjacima prepušten izbor osobe koju će istaknuti.
Sve se malo otegnulo, tako da je početak sjednice kasnio desetak minuta, a hrvatski i srpski članovi odbora čekali su da Bošnjaci usuglase svoj stav. Iz povjerljivih izvora saznali smo kako je Hamdija Abdić Tigar bio osoba zadužena za pregovaranje s Blaževićem. Njih dvojica su se dogovorili, a o pojedinostima dogovora u vremenskome tjesnacu nismo odmah mogli dobiti informacije. No, one su u ovome trenutku ionako manje važne.
Nakon smjene Mehe Kodre s mjesta izbornika nogometne reprezentacije BiH, na izborničkoj stolici mjesecima je bio “vakuum”, a među navijačima, čelnicima saveza, te u medijima prava bura. Bilo je uličnih demonstracija, ozlijeđenih među navijačima i policajcima, dogodio se i napad molotovljevim koktelom na zgradu saveza na Ferhadiji. Dužnost je preuzeo Denijal Pirić, koji je kao namještenik saveza postavljen za vršitelja dužnosti, te kao takav jedva skrpao reprezentaciju za ranije ugovoreni ogled s Azerbajdžanom u Zenici.
Mediji i navijači njegovu su izabranu vrstu, nakon otkaza gotovo svih standardnih igrača proglasili “izdajničkom”, otvoreno nagovarajući igrače da mu se ne odazovu i vršeći pritisak da se Kodro vrati. 4. srpnja Izvršni odbor NS BiH u Banjoj Luci nije imenovao novoga izbornika, a dan kasnije nisu se dogodile nikakve promjene u vodstvu saveza. Hrvatski i srpski članovi Izvršnoga odbora sigurno bi podržali bilo kojega od kandidata, ali je u bošnjačkom dijelu toga tijela nije se mogao pronaći zajednički jezik.
Pojavile su se dvije, po nekima i tri struje unutar bošnjačkoga “korpusa”, a svaka je gurala svoga kandidata. Mehmed Baždarević, Faruk Hadžibegić i Aleksandar Ristić su iz raznih razloga unaprijed otpali, ime Branka Oblaka ostalo je na listi kandidata, čini se više kao ukras nego što je on uistinu imao nekakvih izgleda, pa su preostali Amar Osim i Ibro Zukanović. Sve je odgođeno za novu sjednicu jučer u Zenici, a u međuvremenu su uz Osima i Zukanovića u kuloarima i medijima spominjana još imena Ćire Blaževića, Zlatka Dalića i Denijala Pirića.
Amantino Mancini prešao iz Rome u Inter. Sljedeće nedjelje će biti objavljeni podaci za koliko para. Uglavnom, sigurno je da niko od Interovih igrača nije bio dio dogovora, iako se u početku pričalo da bi Suazo trebao da ode u Romu kao dio tog transfera.
Eto, Inter će i ove sezone imati jednog Mancinija!![]()
Bruka kolko igrača dovedoše, i opet će fasovat Ligu Šampiona.
Ici ce do cetvrtfinala u najgorem slucaju, polufinale vjerovatno... Murinjo je to. Dje ga dovedose Italijani da im unapredjuje fudbal![]()
hahaha, a gledajte ga na video klipu! ne znam jel se pravi kao da ima neku povredu da toboze pokrije svoju pjanost hehe
http://www.dnevniavaz.ba/multimedija.../pijani-sudija
fudbaleri bez granica
http://www.dnevniavaz.ba/multimedija...ri-bez-granica
Pade Napoli na Poljudu danas
Doduše, u malo podmlađenom sastavu, čini mi se...
Spartak odbio ponudu Totenhema od 10 miliona funti za Pavlicenka.
http://www.goal.com/en-us/Articolo.a...enutoId=764137
United polako ide ka kupovini Berbatova. Sa njim bi napad zaista bio kompletan...
Rooney - BerbatovKoncano jedan tandem United-a koji mi ne bi bio antipatican, cak naprotiv.
Ali bi morali nekako da pomaknu Teveza, ne interesuje me kako, neka duza povreda bi bila OK (prastajte na brutalnosti).
Naravno, sve to funkcionise ako Ronaldo ostane... Sad gledah prvo poluvrijeme United-Aberdeen (www.justin.tv), jako sporo, jeste prva utakmica, ali sve standardne boljke se uocavaju, Wayne standardno beznadezan u realizaciji... 1-0 Carrick iz penala pred kraj prvog.
Just to slip the skin...
Abramovič nudi 60 miliona za Robinja![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks