Ne no 13![]()
P r i m o r a c
Nije 17 nego 27 godina, a vec jedno 2-3 godine igra vrhunski. Elem, ruska liga je van medijske paznje u Evropi.
Partizan je doveo i osmog novajliju. Vladimir Branković je došao iz kruševačkog Napretka i potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima.
Tako je, kako se i očekivalo, pojačana konkurencija na poziciji levog beka. Posle povrede Aleksandra Lazevskog, preostao je samo Ivan Obradović s obzirom na to da će Rajko Brežančić ići na pozajmicu.
Branković je rođen 22. septembra 1985, karijeru je počeo u novobeogradskom Radničkom, a nastavio u Bežaniji, Obiliću, OFK Beogradu i Zrinjskom iz Mostara, pre nego što se našao pod Bagdalom.
"Za mesec dana su mi se ostvarila dva sna - dobio sam ćerku i potpisao za klub za koji navijam od malena. Sve se dogodilo brzo, presrećan sam. Znam da ću konkurenciju imati u sjajnom Obradoviću, ali ću se boriti da za mesto među startnih 11", izjavio je Branković.
U Humskoj 1 se nadaju i devetom novajliji - Veljku Paunoviću. Sa nestrpljenjem iščekuju vesti iz Španije, jer iskusni napadač ima primamljivu ponudu Sportinga iz Hihona.
"Sve će se znati u narednih nekoliko dana, ali ne mogu u procentima da izrazim šanse da dovedemo Veljka", naglasio je Ivan Tomić, direktor Partizana.
Nigerijac na probi Alfred Emeujerae ipak neće ostati uz prvi tim.
"Postoji mogućnost da potpišemo ugovor sa njim, pa da ga damo na pozajmicu. Poseduje kvalitet, jasno je i da na Tari nije mogao da pruži maksimum jer je od maja van trenažnog procesa, ali za sada nema prostora za njega u prvom timu".
![]()
Tomić smatra da dolazak Kamela Zajema sa hroničnom upalom aduktora nije veliki problem iako Tunišanin još nije odradio nijedan trening sa loptom.
"Planovi nam time jesu poremećeni, ali ne u velikoj meri. Zajem će se uskoro priključiti radu ekipe".
Prema rečima prvog operativca crno-belih, Žuka će ostati uprkos ponudi Kelna vrednoj 1,5 miliona evra.
"Žuka vredi više. Želimo da ga zadržimo, neophodan nam je. Mogao bi da ode eventualno u septembru ili narednog leta".
Crno-beli u četvrtak putuju u Švajcarsku na završni deo priprema. Trener Slaviša Jokanović još nije odredio spisak putnika.
"Putovaće svi štoperi koji su bili na Tari, a sigurno neće ići Živanović i Brežančić, koje ćemo poslati na pozajmice", otkrio je Ivan Tomić.
Brate, tu je sve mnogo jednostavnije.
Njemu ce mnogo vi$e da plate MARCA, EL MUNDO DEPORTIVO, SUN, DAILY MIRROR, GAZETTA DELLO SPORT i tako te renomirane sportske novine da odlazhe svoju odluku shto je duzhe moguce kako bi budale kao shto smo ja, ti i gomila fudbalskih fanatika svako jutro u 10 sati bili na kiosk i kupovali novine.
Mada, mislim da on nigdje ne mrda iz Manchestera. I da je taj dogovor davno postignut s klubom, ali se svi ponashaju onako kako vole shiroke narodne mase.
U to sam siguran 100%, pogotovo sad kad je pochelo ovo ukljuchivanje rodbine i ostale stvari...
Evo Vijesti pisu da bi Djalovic trebao zavrsiti u Wiganu. Uh, bice para sad...![]()
Mislim da bi tamo mogao lako i obezbijediti mjesto u startnih 11, u konkurenciji Heskijem koji postize gol nedje svakih deset utakmica - 27 nastupa, 4 gola prosle sezone. Naravno ukoliko ne dovedu jos nekoga, sad im vidjeh postavu, sa napadacima su prilicno jadni.
Samo sto sad Rijeka trazi vise para, vidjecemo sta ce biti.
Ipak bi mi milije bilo da je posao u Celtic - vrhunski klub, vrhunski navijaci, a opet dosta laksa liga i mogao bi da uziva kada se malo prilagodi. Plus redovni nastupi u Ligi Sampiona itd.
Last edited by MadGod; 08-07-08 at 14:30.
Pa bice shto si ga podmladio 10ak godina ?![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
tesko li je provalit koliko su blizu 1 i 2 na laptopu. evo editovah gore da neke ne zaboli stomak od smijanja. poenta je bila da je arsavin u srednjim fudbalskim godinama, da do skoro nismo culi za njega i da interesovanje nije bas ogromno.
ma samo opusteno ...Ej bre Ipak si Ti Lee Sharp![]()
- U Engleskoj postoje samo četiri kluba za koje Andrej želi da igra i oni će sljedeće sezone nastupati u Ligi šampiona. Nije u pitanju novac, već profesionalne ambicije - rekao je Lahter za londonski “Dejli telegraf”.Zenit iz Sankt Peterburga već pregovara sa nekoliko zainteresovanih timova.- Čekamo poziv predsjednika Aleksandra Djukova, nakon čega će Aršavin moći da razgovara o detaljima ugovora sa klubovima iz Engleske - rekao je Lahter.On je dodao da Zenit za Aršavina traži najmanje 30 miliona eura.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Tesko da ce iko tu pljunut 30 miliona. Mislim da je to ipak politika dizanja rejtinga i Zenita i ruske lige - ne zele da puste najboljeg igraca za neku sitnu cifru (za evropski standard), iako to njima realno ne predstavlja neku znacajnu razliku sto se finansija tice.
Mada realno kad bi se uporedili kvaliteti igraca u Evropi koji vrijede oko 30 miliona eura, siguran sam da ih nema mnogo kvalitetnijih u ovom trenutku.
Last edited by MadGod; 09-07-08 at 01:39.
Piter Kenion veli kako ce Lampard sigurno ostati u celziju i po cijenu da ne produzi ugovor koji mu istice iduce godine tj. da su spremni da ga iducu sezonu daju gratis.
Aleksander Hleb blizu prelaska u Barsu.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
hey laciale. je li simon v. potpisao za bolton? nesto ne citam UK papers. . . btw liverpool? bolduj kad je nesto u vezi L'poola . . . -btw ni ja ne racunam Nadala :-)-
Wigan nudi 400 plus 200 za Đalovića
Objavio G.G. l 29 Jun 2008
Radomir Đalović čeka da se Rijeka smiluje. Engleski premierligaš Wigan podigao je ponudu na 600.000 eura, uz klauzulu 75 posto odmah, a preostalih 200.000 na kraju sezone ako ostanu u ligi. Đalović je na iglama, Rijeka igra partiju pokera...
(Jutarnji list)
Pa stvarno bi bio red da ga puste. Neka odradi jedan ugovor u EPL i nema vise brige do kraja zivota. A ko zna, mozda bude nesto vise od njega, cini mi se da mu pase engleska, jak je i konkretan...
Usput, poslije Zenitovog osvajanja UEFA kupa (ili se to sad zove liga UEFA, nikako da se naviknem), Rusija je napredovala za tri mjesta i sada ima zvanicno sestu ligu po jacini u Evropi, sa po tri predstavnika u CL i UEFA.
Izvisio je Portugal koji je izgubio jednog predstavnika u CL.
Crna Gora je na 51. mjestu, mada je skoro izvjesno da cemo stici do negdje do 48. nakon ove sezone.
a koje bi nam mjesto donijelo neki NAPREDAK , po broju ucesnika u evropi ili ti mozda boljem rangiranju po sesirima i to?![]()
F.C.F.
Imamo odmah sansu za napredak![]()
Ako ove sezone stignemo do 47. pozicije, naredne sezone necemo igrati preliminarne kvalifikacije za LS. Ako ostanemo ispod 47. mjesta, igracemo poseban krug predkvalifikacija sa timovima iz Luksemburga, Malte, Andore i slicno. To je po novim pravilima.
Mi imamo koeficijent 0.500.
Na 47. mjestu se trenutno nalazi Vels, sa koeficijentom 2.331.
Osim izbjegavanja predkvalifikacija za LS, najblizi smo tome da dobijemo dva mjesta u 2. krugu kvalifikacija za kup UEFA (sad imamo jedno). Moramo biti medju prvih 33 - tu poziciju sada drzi Litvanija sa koeficijentom 7.999.
Da bi nam sampion isao direktno u 2. krug kvalifikacija za LS liga nam mora biti u prvih 15. Petnaestu poziciju trenutno drzi Ceska (sa koeficijentom 25.750, ojha).
Koga interesuje, koeficijent se racuna tako sto se za svaku pobjedu u LS i UEFA dobije 2 boda, za svaki remi 1, i to se dijeli sa brojem ucesnika u evro-takmicenjima (4 za CG). To se dijeli sa pola ako su bodovi osvojeni u kvalifikacionim krugovima.
Na primjer, 10 pobjeda u kvalifikacijama nam dize koeficijent za 2.500. Da bi prestigli Vels, treba nam 8 pobjeda ove sezone a da oni izgube sve.
Sistem takmicenja: http://www.uefa.com/newsfiles/630630.pdf
Tabela: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_co...ue_coefficient
Last edited by MadGod; 10-07-08 at 01:45.
to tako ide? @madgod . . kakva procedura. . btw kako idu lige po jacini, ako je ruska na 6.mjestu? . eng spa ita njem fra?
Ja mislim da se ne boduju utakmice iz inter-toto kupa...
1. Engleska
2. Spanija
3. Italija
4. Francuska
5. Njemacka
6. Rusija
Usput, Engleska je upravo preuzela prvo mjesto od Spanije.
Ako nastave sa ovakvim ulaganjem i forsiranjem fudbala, Rusija za par godina stize Njemce.
Da, u pravu si. Samo LS i kup UEFA, presaltao sam se malo... onda bi i imali vise zbog Grblja prosle godine. Prepravljeno.![]()
Last edited by MadGod; 10-07-08 at 01:45.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks