Real za Ronalda daje 88 meleona i o se navodno slozio
Vec ti rekoh u jednom od prethodnih postova, da nijesam mislio bukvalno, ako si loshe shvatio sam si kriv...![]()
#fakenews
Real za Ronalda daje 88 meleona i o se navodno slozio
Sulejmani presao u Ajax za 16 miliona eura.
Mnogo, kume.
Ibagaza u Viljarealu.
Last edited by [kinetic]; 05-07-08 at 14:53.
Kjuel iz Liverpula u Galatasaraj.
Gregori Kupe iz Liona u Atletiko.
Adebajor ce u Barsu ali tek nakon sto prodaju Etoa.
Roberto de Azis (brat zuba) kaze kako ce ronaldinjo bit milanov igrac 90%.
A oko ronalda se pravi sapunica-oce-nece, jedni pisu kako ide , drugi kako ostaje ali izgleda da iako mancester stalno prica kako ronaldo nije na prodaju su trazili ili 100 miliona ili nista.Real , sa druge strane, je rekao 85 miliona i ni centa vise.Nastavice se...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
u pravi si, laciale. navodno ce c. ronaldo dat odluku kad se vrati za ljetovanja oko 10. Ili 12. Jula. . Btw sto bi sa onim trenerom man cityja? Dao otkaze igracima koji, eto, nesto znaju igrat. :-))
Dosadasnja pojacanja Partizana
Petrovic
Bogunovic
Ngambi
Zaim
Fejsa-1.2 miliona-najskuplji transfer u istoriji Partizana,do sada bio Mijatovic najskuplji
Peric
Stevanovic
Alfred-na probi-vjerovatno nece potpisati
mozda dolazi Veljko Paunovic
Natrpani su na mnogim pozicijama...tako da evo po mom misljenju sastava
D.Bozovic
Djordjevic
Ngambi
Stevanovic
Obradovic
Juca
Zaim
Tosic
Fejsa
Moreira
Diarra
Rezerve
Peric
Bogunovic
Stjepanovic
Cetkovic
Bozovic
Ljajic
Cadikovski
Lazic
Knezevic
Ko je ovaj Fejsa ?
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Iz Hajduka iz Kule ,najavljuju ga kao ekstra telentovanogi kvalitetnog fudbalera.1,2 miliona ga platili.
http://www.index.hr/sport/clanak/nuk...at/393872.aspx
Nuklearni Hajduk: Potpisali Giovanni Rosso i Marijan Buljat!
TKO kaže da Hajduk sjedi skrštenih ruku dok Mamići krče Amazonu i pustoše Pampase: danas su realizirani prelasci "najomiljenijeg Hrvata u Izraelu" i Dinamovog desnog bočnog!
To nam je nakon posljednje pripremne utakmice sa Domžalama otkrio trener Hajduka Goran Vučević, tako da je nakon odlaska perspektivnog Rukavine koji u godinu i pol nije uspio postići ni deset golova u HNL-u, Hajduk jači za 35-godišnjeg fantazista Maccabija iz Haife koji je za Hrvatsku igrao na Euru 2004 i do prije dvije godine najperspektivnijeg desnog bočnog u zemlji, kojeg je Cico Kranjčar vodio na SP 2006.
Domžale: Mjesto objave povijesnih transfera i povrataka
"Evo da i ja vama objavim jednu ekskluzivu: Giovanni Rosso i Marijan Buljat su novi igrači Hajduka", pohvalio se Hajdukov trener ispred stadiona Domžala nakon utakmice, upitan ima li kakvih dolazaka nakon što je otišao neprežaljeni i za sitnu lovu utopljeni Ante Rukavina. Popularni Gogi je pola u šali dodao kako "inače on iz novina i od novinara doznaje tko dolazi, a tko odlazi iz kluba", pa da ovaj put želi promijeniti uloge.
Mjesto spoznaje o upravo zaključenom velikom poslu nas je odmah podsjetilo na jedno u nizu povijesnih urbi et orbi obraćanja Zdravka Mamića, koji je na istom mjestu prije 11 mjeseci (odmah nakon Dinamove pobjede nad Domžalama u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka) obznanio da je Boško Balaban novi igrač Dinama. "Vi mene sjebavate, a svaki put kad vi mene sjebete, ja dodam gas. E pa zato vam sada objavljujem da je Boško Balaban novi igrač Dinama", slikovito je Maminjo objasnio motivacijsku ulogu novinara u njegovom stvaralačkom procesu, dok su mu iza leđa sekundirali Mirko i Božica Barišić.
Izrazimo nadu da će nova Hajdukova pojačanja ipak biti znatno uspješnija od bučno najavljenog Balabana, koji se prošle sezone istakao indolencijom i "Rukavininom efikasnošću" u HNL-u i promašajima protiv Werdera u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
Hajdukov glasnogovornik: Rosso i Hajduk još pregovaraju
Davor Pavić, friško ustoličeni Hajdukov čovjek za odnose s javnošću je nakon objave ekskluzivne informacije na Indexu bio zasut pozivima kolega iz drugih redakcija (naravno, sve je iznenadilo dovođenje Rosse, dok se Buljatov dolazak očekivao) i svima je ponavljao kako Hajduk i Rosso još nisu ozakonili njihovu vezu i da je posao u fazi pregovora. Mi ćemo samo citirati riječi Gorana Vučevića koje nam je izrekao nakon utakmice sa Domžalama: "Giovanni Rosso je novi igrač Hajduka". Je li Vučević trčao pred rudo, ili je Hajduk želio pričekati povratak momčadi u Split kako bi objavio posao, znati ćemo uskoro.
Mada kazu da je igrao dobro protiv Bajine Baste
Protiv njih bi i ja igrao dobro.![]()
Ne ne...pogresno ste me shvatili....on kao pojedinac je imao odlicnu partiju,dosta prodora,tacnih pasova,driblinga,odnosno solo akcija,
Koje je nacionalnosti ?
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Ljubomir Fejsa.....Srbin brate....a kakve to veze ima
vama onaj Gay igra vec 2 godine pa ga niko ne dira.....
Vi ove godine u kup uefa a mi u Ligu Sampiona
M.Bozovic
Djrodjevic
Ngambi
Stevanovic
Obradovic
ZUka
Tosic
Zaim
Fejsa
Moreira
Diarra
Ops...mislio sam da je Nemanja Vidic pitao z nacionalnosta pretpostavljam da je on delija...
Pa, njegove su nekoliko desetina puta vrjednije nego da su zlatne![]()
Pih ne bih volio da ostane u MU jer nije dovoljan coek za takvu ekipu, stvarno bi morao da bude nesoj pa da na kraju ostane, a cijelo ljeto nece da kazhe nishta... Svaki drugi dan dolaze majka,sestra,ujak,tetak i sl da daju izjave ali gospodin pi*kica nece nishta da kazhe... Josh kad bi uspjeli da uzmu ramosa i robinja za njega, pa ja bih dao ronalda + pare za njih dvojicu...![]()
#fakenews
Mozda bi imali vise srece kad bi dopisali jos jednu nulu na to.
PS. Zaboravih ovo: - 9 minuta cistog uzivanja u fudbalu.![]()
Arsavin je igrac koji je skoro eksplodirao i ima 27 (ako se ne varam) godina. Nisam siguran da trenutno vlada panika oko toga ko ce ga dovesti u tim...
Last edited by lee_sharpe11; 08-07-08 at 20:59.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks