pa da bi ti raspoznali medju meleonima turista
jedinstveni su paradaJz turisti!
Moderatorska gumica pokazuje sve posledice negativne selekcije u tvojim kapacitetima.
Zasto bih rezervisao preko neta samostalno kada je notorna cinjenica da turisticke agencije dobijaju povoljnije rate (koje potom proslede musteriji uz odredjeni profit) za komplet hotela i prevoza (carter let plus voznja autobusom od do).
Zasto bih kupovao paradaiz kada je hrana bila ukljucena u cenu smestaja (to se naziva pansionom ako nisi cuo) ili ako je cena u restoranima ispod beogradskih?
Hajde idi sada masi...
pa da bi ti raspoznali medju meleonima turista
jedinstveni su paradaJz turisti!
Kako Vaša bolest ?
Eto kakvog smo turistu izgubili i kakvih kapaciteta. Ti bi na more na kredit i na rateMozes i Crnu Goru placati na rate, ali od novembra do februara i cak ce ti popust dati
Sav si mi ti za hotel sa 5 zvjezdica
Nema gotovo je da se ljetuje sa tri kula paradajza i 6 kila martadele pa se fali bio u Budvu a usluga nikakva ne daju na rate
![]()
U je, ja ovde dao doprinos temi o razgovoru spominjuci iskustva iz Egipta (posto je neko drugi spomenuo isti a neko treci izneo par pausalnih ocena istog) a sad se Crnogorci uzjogunili misleci da im diram ponos i diku.
Ne dolazim pa nemam na sta da se zalim, dajem savete, ali svi naredni saveti se naplacuju kao i svako moje putovanje put vas poslednjih godinu-dveako vam se ne svidja niko vas ne cera da dolazite.
A cemu onda sluzi glavni sef koji zaposljava tu uslugu, bila ona strana ili domaca? Ako ne valja neka ih zameni. Nema pravdanjausluga na CG primorju je vasha jer je sve srbin do srbijanke u lokalima, na plazama, za shankovima i slichno
Kakav gazda takav radnik. Ja lenje i neodgovorne ne trpim, ispod ili iznad sebe.tako da ako ti se ne svidja usluga ti se zali na svoje sunarodnike shto ih boli ona stvar oko posla i shto ga otaljavaju
Zabole me, neka su, spustice ih sami kada shvate. Ko visoko leti, nisko pada.to shto su digli cijene budi siguran se nikome ne svidja
Elem, mozak i jeste jedina bitna predispozicija.
Ljudi sa mozgom napravise elitne destinacije od mrtvih pustinja kojima do prije 50 godina niko nije smio ni prolaziti.
A nama je priroda vec odradila 99.5% posla, pa opet nista. Da od 80ih godina nismo nista dirali, sa pravim odrzavanjem i marketingom bi danas ljudi dolazili i placali cijene elitnih destinacija samo da kampuju i setaju ovuda, o drugome da ni ne pricamo.
Kakvi crni hotelski kompleksi sa bazencicima, betonom, lezaljkama i palmama. No dobro.
naravno da hocu!
jer u egiptu mogu da vidim ovo
http://www.servoegypt.com/data/sharm.jpg
dok u crnoj gori me ceka ovo
http://img160.imageshack.us/img160/7...naplazirv3.jpg
stvarno nemam ukusa kako neko ove rece![]()
gospodjo zaista sam srecan zbog vas, a verujte mi da jezadovoljstvo obostrano
nemate pojma koliko sam srecan sto cu letovati u "sobici" od 40 kvadrata mesto u standardnih crnogorskih 5 kvadrata na kojima je glavna reklama "ima vode" i "imamo klimu" . srecan sam sto necu vise morati da gledam vase neljubazne negostoljubive face , srecan sam sto me brkata crnogorska baba nece gledati ispod oka kad koga od turistkinja dovedem u sobu i proveravati ujutro i ukoravati zbog toga, srecan sam sto konacno mogu sebi da priustim bolje letovanje od crne gore.
Last edited by Sopocanac; 08-07-08 at 15:38.
Ma nemoj? Mogu i ja tako:
U Egiptu te ceka ovo http://www.latimes.com/media/photo/2008-01/34975120.jpg
A u Crnoj Gori mozes da vidis ovo http://www.svjetlopisi.com/galerija/crna-gora-2006/
Divim se tvojem nacinu argumentacije, nema sta.
Usput, te ribe mozes vidjeti svaki dan na Animal Planet, National Geographic Channel-u i slicnim, ako te vec podvodni svijet toliko interesuje.
Sto znam, turisti imaju obicaj da gledaju neke druge vrste riba na odmoru, a cujem da ti se u Egiptu moze stosta desiti ako uputis pogresan pogled u pogresnom pravcu.![]()
sta vise, ovo ti je jedna od ljepsih fotografija
Kako Vaša bolest ?
Dobro, nista ja ne kazem, i dalje ne vidim ko ti zamjera da narednih 20 godina ides u Egipat i gledas ribe. To jest, tu vrstu riba.Samo cisto sumnjam da mnogi dijele tvoj ukus (opsjednutost podvodnim svijetom
), i medju sunarodnicima i sire.
pa dosta ovih sa druge slike voli da se spushti na more u nekom dzipu , da se opase kajlom od kile oko vrata i tako shiri po budvi...
ja sam strastveni ljubitelj prirode i akvaristike pre svega zato mi je milo sto cu konacno moci da vidim ono najlepse sto podvodni svet nudi i tamo gde je podvodni zivot najlepsi i najzivlji - na koralnim grebenima![]()
Ti jesi strastven, to je jasno.
Prema sebi ponajvise, mada imas i neki cudan ondos mjerkanja sa ajkulama.. to mi jos nije najjasnije...
Kako Vaša bolest ?
Sopocanac ides li ti na kredit ili za kes? Do kraja sezone ti ces jos i na skijanje u Egipat otici
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks