Page 8 of 715 FirstFirst ... 4567891011121858108508 ... LastLast
Results 176 to 200 of 17854

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cakir View Post
    Ja mislim da griješite... Kriv je Vatikan, Papa Jovan Pavle II...
    Zaboravio si Masone i McDonald's!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Nadjoh ja smjestaj a vi kako ocete.
    Lijepo bi bilo da Vi koji bi voljeli da sva Crna Gora izgori ne
    dajete komentare "sa najboljom namjerom" no se izgubite
    polako put Bugarske i Rumunije dje vas zeljno iscekuju.
    jedina prednost crne gore nad drugim turistickim destinacijama su bile vize i jeftinija cena od grcke, turske, egipta, tunisa. cim ste izgubili tu cenovnu trku i doveli cene u ravan jedne grcke, turske i egipta bez dizanja kvaliteta usluge - vi ste izgubili turiste. to uostalom pokazuje i anketa JUTE-e . Samo 4-5% turista iz srbije ce ove godine letovati u crnoj gori, naspram 35% koji ce biti u grckoj i 34% koji ce letovati u turskoj...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sopocanac View Post
    jedina prednost crne gore nad drugim turistickim destinacijama su bile vize i jeftinija cena od grcke, turske, egipta, tunisa. cim ste izgubili tu cenovnu trku i doveli cene u ravan jedne grcke, turske i egipta bez dizanja kvaliteta usluge - vi ste izgubili turiste. to uostalom pokazuje i anketa JUTE-e . Samo 4-5% turista iz srbije ce ove godine letovati u crnoj gori, naspram 35% koji ce biti u grckoj i 34% koji ce letovati u turskoj...
    Ti si se druže klasično pokvario

To što se dešava nije slučajno. Mi, Crnez Gorez, smo srećni što smo izgubili takve turiste, a usluga ako je loša ni to nije naša krivica, jer su nam svi konobari upravo srbi

$u$aj me sad dobjo: Jedna divlja Grčka, Turska i Egipat nisu ni primać biseru Jadrana, ali ograničeni i glupi srpski um, kakav je tvoj, to nikad neće ukapirati, jer ako ne mora da se putuje avionom i ako nije par hiljada kilometara daleko onda ništa ne valja.
    Ne valja tebi, jer ti je moglo bit, ali će ti kunem ti se valjat djeci i unucima, kojima će san snova bit da ljetuju u Crnez Gorez, ali im se neće dat jer se mane repa za Crnez Gorez

Ali dobro vazda će moć na slike da vide tu ljepotu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Talking

Auuu, ljudi... Sto ce se 'ebat ondaR na more ljetos?
    I am the one who locks.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

za to je kriv poslovni mentalitet crnogoraca.jer si idu po principu "ja cu da otvorim to za shto manje para,unajmicu ajvane za shto nizu platu pa dok bude ishlo bude....ako ne, ugasicu pa cu s oprobat` u nechem drugom"

kad to neshto ili neko izbije iz glava ljudima koji se bave biznisom,i naravno,ako uopshte uspije to da se iskorijeni,dobicemo neshto fino i normalno....da nije bilo masovnog bogacenja ljudi od prodaje zemlje strancima,ne bi se suochavali danas sa stanjem koje je na primorju...to shto se deshava dolje je naprosto predvidljivo...potraznja-ponuda...rusi ne pitaju koliko shto koshta pa nashi umislili da mogu to i sa domacima.Josh da nashi nisu ovce pa slijepo prate sve to bez ikakvog otpora(chini mi se da sjutra bude kafa u lokal 4e...mislim da bi bilo idiota koji bi je pili) mozda bi bilo drugachije
    "There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sopocanac vrati li se ti iz Egipta i reci nam ima li tamo kamenitih plaza ili im je pijesak piramidalan
    PS.
    Montenegrina hvala ti na trudu, a nijesmo mi "nedorasli normalnim tokovima" nego ovi u HN. Ja sam odma rekao da je taxi More jedina evropska firma tamo. Uvesce oni tu liniju mozda u decembru

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post

To što se dešava nije slučajno. Mi, Crnez Gorez, smo srećni što smo izgubili takve turiste, a usluga ako je loša ni to nije naša krivica, jer su nam svi konobari upravo srbi

$u$aj me sad dobjo: Jedna divlja Grčka, Turska i Egipat nisu ni primać biseru Jadrana, ali ograničeni i glupi srpski um, kakav je tvoj, to nikad neće ukapirati, jer ako ne mora da se putuje avionom i ako nije par hiljada kilometara daleko onda ništa ne valja.
    Ne valja tebi, jer ti je moglo bit, ali će ti kunem ti se valjat djeci i unucima, kojima će san snova bit da ljetuju u Crnez Gorez, ali im se neće dat jer se mane repa za Crnez Gorez

na zalost msilim da ga ni mi necemo gledat....sobzirom da ce za jedno 5-6godina cg biti prava turistichka destinacija...mi necemo moci ni da privirimo tamo od silnih hotela sa 5,6, i 15 zvjedica a kamoli da se okupamo.....
    "There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Nema na čemu, i ako mogu pomići bilokome i bilo što vezano za HN rado ću
    Samo nemojte molit da vam sobe tražim jer nema mi veće muke .
    P.S. Nije u pitanju HN, svuda je to tako Hari nažalost. Trebalo bi cijeo primorje ad koristi tu liniju do Ćilipa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DeViLiSh|Je$$uS View Post
    na zalost msilim da ga ni mi necemo gledat....sobzirom da ce za jedno 5-6godina cg biti prava turistichka destinacija...mi necemo moci ni da privirimo tamo od silnih hotela sa 5,6, i 15 zvjedica a kamoli da se okupamo.....
    Boli nas penis - ićemo na Adu Ciganliju - More Beograda!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Samo nemojte molit da vam sobe tražim jer nema mi veće muke .
    Ne treba mi soba djao maka. Kad nema nikoga sta cu ja sam na more . Idem na Adu Ciganliju dako Laki plati pivo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što se tiče stanova u CG, dobro znaš da su svi iz Srbije kojiimaju stanove odje imali i naše lične karte, radiizbjegavanja plaćanaj poreza. Upravo iz tog razloga sada za novu ličnu kartu se i traži potvrda o državljanstvu. Samo strah me ove države i vlasti...Oni su isti krivi za ovakvo stanje, što Srbi imaju tliko vkendica na koje ne plaćaju poreze. Nije problem što imaju ali mora se platiti. er čitavo ljeto oni sami sebi izdaju iste, i ne plaćaju pri tome ništa. To isto će napraviti i Rusi ako se ne reguliše
    Što se ostalij destinacija tiče, mee ničim ne privlače Egipat, Tunis i slično. Egipaz jestz elijep zbog par istorijski značajnih somenika, ali prljavština uh...Tamo se ide jer je jeftino. Smatram da Grčka i Turska nemaju ljepšu prirodu od Crne Gore kako neko reče, ali ne osudjujem, svak ide dj emu je ljepše i bolje i sretan mu put.
    Italija, Francuska, Španija još uvjek su destinacje kojima ne možemo ni blizu parirati. Ako ovako nastavimo nećemo nikada ni moći.
    Dubrovnik je tako blizu i itekako imamo što naučiti. Nekaad je cijenama bio izuzetno inad nas, sada su cijene jednake.
    DIDI je u pravu što se cijena na naše primorje tiče, ne mogu senerealno podizati. A za te pare ne dobiješ ni osmjeh nego neku natmurenu facu kojoj je muka što te vidi.
    Ako se ne naučimo nčemu, turizam će nam biti zauvijek izgubljena grana umjesto da je najjača jer Crna Gora se cijel amože od toga hraniti. 600 000 stanovnika.
    Meni lično godi da nije gužva, ali da to mao turista što dodje bude n anivou i da smo mi sa njima na nivou, a ne juče čekaju autobus i na autobusku sjede po podu, jedu lubenice i sve kore bacaju na asfalt. Pih.
    Eto, ja sam tu cijelo ljeto i mogu vam rećiiz prve ruke da je turista neuporedivo manje nego prošle godine u ovo vrijeme.
    Ali i to manje se ne ma dje kupat.
    Neko je gore rekao da Crna Gora nema plaža, samo kamenje, taj mora da je fulao zemlju i nije znao dje je bio
    Dovidjence i okpuaću se i za sve vas
    gospodjo u egipat ide najbogatija klijentela evropska i svetska pogotovo u svetske centre kao sto su sharm el sheik i hurgada gde u svakom od njih ima preko 50 hotela sa 5 zvezdica a ovih jeftinijih i manjih tek da ne pominjemo.

informisiete se molim vas pre nego nego kazete da je u egiptu prljavo i jeftino. verovatno i jeste u nekim prosecnim egipatskim naseljima ali u njihovim glavnim turistickim centrima kao sto su sharm el sheik i hurgada sve blista od cistoce pogotovo u sharmu.

drugo hotela kakvih ima u egiptu u crnoj gori nece biti ni za 50 godina ....

recimo nadjite mi jedan hotel u crnoj gori koji ima recimo 4-5 restorana, 4-5 kafica i 5-10 bazena u samom krugu hotela? takav necete naci u crnoj gori dok je za hotele sa 5 zvezdica u egiptu to standardna ponuda...

ja recimo cu svoj odmor provesti u hotelu hilton waterfalls . standardna soba u tom hotelu za 2 osobe ima 40 kvadrata a uz malu doplatu se moze dobiti i malo veca "sobica" od 81 kvadrat. hotel poseduje 6 bazena , pescanu plazu, ronilacki centar, brodic sa staklenim dnom za razgledanje najlepseg podvodnog sveta koralnih grebena, 6 restorana, 5 barova i kafica, welness centar mislim ovo je samo par najosnovnijih stvari i smestaj u pomenutom hotelu 12 dana kosta sa hranom i prevozom 720 eura ....

sad dal covek da se odluci za smestaj u hotelu velika plaza u ulcinju ili u hiltonu pitanje jesad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Smještaj za 13 dana u hotelu Splendid u standardnoj sobi koja ima 73 kvadrata, sa sve hranom i prevozom iznosi 379 eura.
    U to je uključen lični trener u welness centru, lični maser, broker i investicioni menadjer. Prevoz žičarom, u liftu koji ima 376 kvarata, tri restorana, aperitiv i piano bar, do Žabljaka na ponoćno skijanje.
    Podvodno ribanje, krstarenje mediteranom i bejbisiterku...

Ha! Vidji i ja mogu da prdnjavim isto...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i meni je drago sto vise necu gledati vasu neurednost, aljkavost i nemar tako da druze, zadovoljstvo je obostrano

u crnoj gori sam letovao 20 puta minimum, za istu me vezu veoma lepe uspomene, al vise nemam takvih planova, jer u ovom trenutku druge drzave nude mnogo mnogo neuporedivo mnogo bolju uslugu za iste ili malo vece pare

zato se nemoj ponasati poput ostavljene devojke i treba da ti bude drago sto ja svoj novac trosim tamo gde mi je lepse siguran sam da bi i ti isto radio na mom mestu pozdrav

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dako te prebolim nekako

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

gospodjo u egipat ide najbogatija klijentela evropska i svetska pogotovo u svetske centre kao sto su sharm el sheik i hurgada gde u svakom od njih ima preko 50 hotela sa 5 zvezdica a ovih jeftinijih i manjih tek da ne pominjemo.

informisiete se molim vas pre nego nego kazete da je u egiptu prljavo i jeftino. verovatno i jeste u nekim prosecnim egipatskim naseljima ali u njihovim glavnim turistickim centrima kao sto su sharm el sheik i hurgada sve blista od cistoce pogotovo u sharmu.

recimo nadjite mi jedan hotel u crnoj gori koji ima recimo 4-5 restorana, 4-5 kafica i 5-10 bazena u samom krugu hotela? takav necete naci u crnoj gori dok je za hotele sa 5 zvezdica u egiptu to standardna ponuda...

ja recimo cu svoj odmor provesti u hotelu hilton waterfalls . standardna soba u tom hotelu za 2 osobe ima 40 kvadrata a uz malu doplatu se moze dobiti i malo veca "sobica" od 81 kvadrat. hotel poseduje 6 bazena , pescanu plazu, ronilacki centar, brodic sa staklenim dnom za razgledanje najlepseg podvodnog sveta koralnih grebena, 6 restorana, 5 barova i kafica, welness centar mislim ovo je samo par najosnovnijih stvari i smestaj u pomenutom hotelu 12 dana kosta sa hranom i prevozom 720 eura ....

sad dal covek da se odluci za smestaj u hotelu velika plaza u ulcinju ili u hiltonu pitanje jesad

Srecan ti put lijepo se provedi, mozhesh li nas sad malo ostaviti da odmaramo i mi...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

hahhahahhahah a jesi li procita jadan nebio da moras tamo i cizme nositi da udjes u vodu a smetala ti kamenita plaza Takve sobice su ti kad izadjes na plazu pa okruzis kvadrata koliko ti volja hahahahhaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaboravio si Masone i McDonald's!!!
    I naravno Džej koji je otkazao svoj nastup u Budvi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    hahhahahhahah a jesi li procita jadan nebio da moras tamo i cizme nositi da udjes u vodu a smetala ti kamenita plaza Takve sobice su ti kad izadjes na plazu pa okruzis kvadrata koliko ti volja hahahahhaa
    da li ja ovde osecam ljubomoru?

http://www1.hilton.com/ts/en_US/hote...home_right.jpg

evo ti ovde slika plazice privatne, peskovite , samo za goste hotela

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ahahaahaahhaahhahaaahahahhahahahahahha Ti bio u Crnu Goru? I ovime se falish? Bjezhi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Rekao sam ja davno da ga on nije mrda dalje od druge lokalne raskrsnice

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Ahahahaahahahaha ne sprdajte se ja nikad ljepshu pjeshchanu plazhu ne vidjeh ahahahahaaha...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Nijesam ti ja nikakva gopspodja, da jesam ne bi se sad sa tobom odje raspravljala nego se sunčala ndje na Azurnu obalu.
    To što pričaš nije istina. Moji podstananari su preko beogradske agencije bili u Egipat. Hurgada. Naravno da je prljavo i ti t dobro znaš. Naravno da je jeftino. Ljudi tamo idu da vide piramide i dosta nekih drugih stvari, ali ljetovanje, uf. Etot i prvi ideš jer ti ej jeftinje. Što ne ideš u Nicu? Kan? Palma de Maillorcu? Tako da je bolje da se batališ rasprave na ovome forumu.
    Ja sam kritikovaal naš turizam i o tome je odje riječ. Ti otvori topic pa pričaj o Grčkoj, Egiptu, Turskoj...
    Prjatno i lijepo se provedi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tako je Medo kad mrzi crnogorske kamenite

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,578
    Thanked in
    3,797 Posts

Lično je Mojsije more razdvajao da bi onu plažu napravio.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijesam ti ja nikakva gopspodja, da jesam ne bi se sad sa tobom odje raspravljala nego se sunčala ndje na Azurnu obalu.
    To što pričaš nije istina. Moji podstananari su preko beogradske agencije bili u Egipat. Hurgada. Naravno da je prljavo i ti t dobro znaš. Naravno da je jeftino. Ljudi tamo idu da vide piramide i dosta nekih drugih stvari, ali ljetovanje, uf. Etot i prvi ideš jer ti ej jeftinje. Što ne ideš u Nicu? Kan? Palma de Maillorcu? Tako da je bolje da se batališ rasprave na ovome forumu.
    Ja sam kritikovaal naš turizam i o tome je odje riječ. Ti otvori topic pa pričaj o Grčkoj, Egiptu, Turskoj...
    Prjatno i lijepo se provedi
    ja gospodjo idem u sharm el sheik. malo se informisite o tom mestu. mesto je precisto, bio je moj stric prosle godine koji je takodje jedno 40 puta letovao u crnoj gori i rekao je takodje "U crnu goru vise nikad,nikad , nikad" sto se tice hurgade ne znam , cuo sam da je manje cisto nego sharm , al sve u svemu prljavije od crne gore ne verujem da moze biti drugo za vasu informaciju u sharm el sheiku i generalno u crvenom moru se nalazi nesto sto se zove koralni grebeni, i na timn koralnim grebenima se nalazi najvece bogatstvo morskog sveta i najlepse ribe i podvodni organizmi koji postoje tako nesto crna gora ne moze niti ce ikada moci da ponudi.

ja razumem da vi kao primorka se ponasate u stilu "svaki cigo svoga konja hvali" al jednostavno nemate argumente da ubedite bilo koga ko se iole razume i zna, da je crnogorska turisticka ponuda bolja od turistickih ponuda grcke, turske i egipta....

Page 8 of 715 FirstFirst ... 4567891011121858108508 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)