Quote Originally Posted by mihael View Post
U Tivtu ima 2280 prijavljenih turista..podatak je od prije dva dana sto znaci da je prije vikenda kada obicno dolaze turisti..neka je jos 1000 ne prijavljenih, a njih je obicno isto koliko i prijavljenih,dolazimo do preko 3000 turista pocetkom jula..to je oko 25% stanovnistva tivta..malo li je? za tivat ne i na nivou je prosle, rekordne, godine..
s obzirom da mi majka radi u trgovinu, imam informaciju da se gazdi dnevni pazar ucetvorostrucio u odnosu na prije 10 dana..a ne radi se o maloj prodavnicici...znaci da turista ima i da nema govora o propaloj sezoni u tivtu..a ne treba zaboraviti ni cinjenicu da tivat vise nije grad gdje sirotinja ljetuje jer su apartmani od 40 do 60e dnevno..ima i jeftinijih, ima i skupljih..ali to je prosjek..
40-60e za apartman dnevno? samo smestaj? pa izvinite vi niste normalni sa tim cenama.

u grckoj imas apartmane za 20-30E u sred sezone a vi hocete za jedan tivat 40-60E? Ok nije problem mozete traziti i 100E al nemojte posle da se cudite zasto nemate turiste. Pa drugi jednostavno nude bolju i kvalitetniju uslugu za mnogo manje novca.

Ja inace ove godine letujem u egiptu u sharm el sheiku u hotelu sa 5 zvezdica i ceo aranzman kosta all inslusive sa smestajem, hranom i prevozom 700E .

Sustinu jedne turisticke ponude sto se mene tice ne cine zgrade vec je cini priroda. A prirodne lepote drugih drzava turistickih konkurenata crne gore kao sto su recimo hrvatska, grcka, egipat, turska su da se ne lazemo puno lepse.

Stoga je jedini izlaz Crne Gore po meni - niza cena . Ali vi ste toliko enormno digli cene da to nije normalno, jos ste uveli one neke ekoloske takse , zabranili turistima da unose namirnice tako da ste za sve sto vam se desava sami krivi.