Originally Posted by
montenegrina
A zezaš li me da to može na komp??? Jao kako si ti pametan dječak a mi glupi
Sad ću odma baciti ovaj Extra receiver, i poć kupiti svu opremu za računar hahah.
Hhahahahaha tako je. Eto me kod tebe sad u shop da kupim to cudo tehnike zvano tv kartica sa PVR softwareom i time shiftingom roflrofl. E kakav je ovaj verbalni wannabe fighter 
@Sale & svi: zakazivanje snimanja preko mobilnog/pda je fenomenalna stvar. Sad ne moram izjutra prije nego krenem na posao prelistavati i zakazivati, nego se fino na poslu zavalim u stolicu, upalim 3ds max, krenem nesto modelirati i renderovati i dok pratim rendering, zakazivati snimanja huhuhuhuhuhu. Vrhunska stvar. Uzivancija. A tek kad sam na moru/planini i drug mi kaze: uuu imas danas utakmicu/film/sta bilo a ja kazem cek cek da ja to snimim - A SVE TO DOK STOJIM NA VRHU VOJNIKA ILI DOK SE SUNCAM NA PLAZI!
Bravo za T-Com - sve pohvale opet. Samo da mi je jos onaj sky news 
ExtraTV i receiver su potreba, lifestyle i pravi pravcati nevjerovatni tech gadget!
5 out of 5
p.s. evo sad javih rodjacima - zahvalise mi se sto sam ih savjetovo da instaliraju extratv. Bas se osjecam lijepo. a mali brat od tetke vec planira da snima neke emisije/crtane dok je na veliko odmoru
Lifestyle - u can bet on it. ExtraTV FTW!
Last edited by =]Vlado[=; 04-07-08 at 09:57.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Bookmarks