Page 45 of 147 FirstFirst ... 354142434445464748495595145 ... LastLast
Results 1,101 to 1,125 of 3671

Thread: BBM-kanali

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    900
    Thanked in
    375 Posts

Quote Originally Posted by good View Post
    Aj ubacite Vijesti da vidimo kakve ce biti reakcije... Kakvo crno Zdravlje i Ginx...
    Vješto. Ovi kanali se vrte na poziciji za test. Vijesti su ozbiljnija priča. Na šta bi ličilo da se tu ubace, pa za par dana maknu. Od toga bi se napravilo neviđeno političko pitanje.

Iza Tv vijesti stoji američki kapital koji finansira i B92.... i nisu korektni.
    Ponašaju se kao da kablovski operatori MORAJU da ih ubace u programsku šemu. Odmah i kad njima padne na pamet. Stil je malo previše kaubojski i kabadahijski za nekog ko se predstavlja kao demokrata.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by high View Post
    Vješto. Ovi kanali se vrte na poziciji za test. Vijesti su ozbiljnija priča. Na šta bi ličilo da se tu ubace, pa za par dana maknu. Od toga bi se napravilo neviđeno političko pitanje.

Ponašaju se kao da kablovski operatori MORAJU da ih ubace u programsku šemu. Odmah i kad njima padne na pamet. Stil je malo previše kaubojski i kabadahijski za nekog ko se predstavlja kao demokrata.
    Za prvi dio posta mogu da se slozim, ali za drugi ne, niti kapiram sto si htio da kazes sa prvom recenicom. Uglavnom, ukapirao sam da uskoro ne planirate da ih uvrstite u programsku semu, a sto je pozadina toga nije samo to sto ti kazes (mada vjerovatno i toga ima), no dobro...

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    900
    Thanked in
    375 Posts

OK. Zapamtio nick. Razumijemo se.

Rečenica koja ti nije jasna ima malo dužu priču. Srbija je podijeljena oko B92. Jedni je podržavaju, drugi je ne mogu smisliti. Ne gledam je skoro uopšte da bih imao neko mišljenje.
    Ono što znam je kako uređuju svoj forum. To je sve samo ne demokratija. Na tom forumu skrate za glavu svakog ko kvalitetno iznosi mišljenje koje im ne odgovara. Možeš da lupaš gluposti i da tako budeš smiješan kad ih napadaš. Ali ako pametno iznosiš stavove koji im se ne uklapaju u njihov cilj.... nema te više.
    Nisam ja ni demokrata ni patriota, ali jesam za to da svi mogu da napišu ono što misle ako se drže pravila na forumu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da je bas to razlog. Znaci na B92 forumu brisu njima "neugodne" postove obicnih forumasa i to je u sustini (objasnjava) razlog zasto nema TV Vijesti na BBM.
    Logicno.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

high: KAD CE OTPRILIKE BITI EPG? PRIJE ILI POSLIJE SEPTEMBRA?

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Amerika je kriva za sve!!!
    Ja znam da ćeš mi ti oprostiti na ovme postu, ali njesam izdržala :*

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Ja mislim da je bas to razlog. Znaci na B92 forumu brisu njima "neugodne" postove obicnih forumasa i to je u sustini (objasnjava) razlog zasto nema TV Vijesti na BBM.
    Logicno.
    hahahahahah
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by straus View Post
    Jaooo vazda ista pitanja, pa lijepo su rekli da ćete bit obaviješteni i ne budite dosadni.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

Jaooo vazda ista pitanja, pa lijepo su rekli da ćete bit obaviješteni i ne budite dosadni.
    ko pita ne skita!!!

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

ko pita ne skita!!!
    A razumijem ja jednom pitati, ali 'iljadu puta istu stvar...

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    900
    Thanked in
    375 Posts

Logicno.
    Ja mislim da ti duhovitost ne ide od ruke. Izvrtanje napisanog ti ide odlično.

Amerika je kriva za sve!!! :grin:

Šta da ti pričam kad sve znaš. Biće prije ili posle Septembra.... doduše možda i u Septembru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajd ubacićemo za koji dan ovaj Ginx TV testno umjesto Zdravlja pa da vidimo reakcije.
    a TV VIJESTI?
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oprosti, nije samo B92. Kriva je i demokratija.
    Ali ja vjerujem da ce sad, kad Barack Obama dodje na vlast sve to lakse ici.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

Šta da ti pričam kad sve znaš. Biće prije ili posle Septembra.... doduše možda i u Septembru. :grin:
    nema sto nego diplomatski odgovor!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posto sve ovo citam moram i ja nesto da pitam:

1. Kako su to B92 i Vijesti isto a B92 info od prvog dana na programskoj semi BBM-a?

2. Zar domace TV stanice nemaju pravo da traze reemitovanje njihovog programa preko svih kablovskih mreza i sta je tu kaubojstina?

3. Cemu reklama za BBM internet vise od 3 mjeseca na svim kanalima i u svim terminima kad od toga nema nista ni za 2 godine?

4. Kako je to BBM nacionalni operater kad za godinu dana nije uspio da pokrije terioriju Crne Gore svojim signalom i ko zna kad ce?

Ako neko zeli da odgovori neka to bude bez politiziranja, taktiziranja, postapalica, smjesaka i drugih animacija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu da vjerujem da se smarate sa TV VIJESTI,pa svi nasi domaci kanali su tu vec godinama i donekle su se izborili za svoju poziciju i status u drustvu...a juceranje TV VIJESTI su vam zelja pusta..pustite malo da se oni izgrade kao TV kuca,dokazu tu svoju programsku politiku i kvalitet...ne politizijuem ali ako im reper budu novine VIJESTI...vec mi se okrece stomak.

Prije ili kasnije bice i oni u programskoj semi...to je neminovno,kud ce oni ako nece kod najaceg operatera...to je ta demokratijia ili novac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne znam sta je problem...ali je tuzno da na kablovskoj nema domacih kanala...bili oni gledani ili ne...iskreno..necu d ame neko pogresno shvati..ali meni npr koji sam crnogorac..iskreno vaznije da cujem crnogorske vijesti nego srbijanske,hrvatske,bosanske itd itd...isto tako je i njima vaznije da cuju svoje nego crnogorske,i to je sasvim normalno razmisljanje...ali def. nekom ne odgovaraili sta li vec...
    Ja bih zaista volio da u ponudi BBM ima TV VIJESTI....zasto da ne...ne vidim da neko uporedjuje sad b92 i bakrace..pustite se b92 i ostalih kanala...ne mijesajte zabe i babe...dajte nam kanal da gledamo...
    :)

oops2 Guest

Ja sam vise za uvodjenje nekih
    edukativnih kanala...obrazovnih...vec smo spomenuli i neke kanale o igricama...znaci nesto sto ce odvojiti ponudu BBM-a u edukativnom smjeru a ne politika i slicne stvari !!!

Naravno da ne treba ni informativne programe ukidati !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by maxpower View Post
    Ne mogu da vjerujem da se smarate sa TV VIJESTI,pa svi nasi domaci kanali su tu vec godinama i donekle su se izborili za svoju poziciju i status u drustvu...a juceranje TV VIJESTI su vam zelja pusta..pustite malo da se oni izgrade kao TV kuca,dokazu tu svoju programsku politiku i kvalitet...ne politizijuem ali ako im reper budu novine VIJESTI...vec mi se okrece stomak.

Prije ili kasnije bice i oni u programskoj semi...to je neminovno,kud ce oni ako nece kod najaceg operatera...to je ta demokratijia ili novac.
    Hoces da kazes da u Crnoj Gori postoje neke bolje dnevne novine od Vijesti? Reci koje su, pa da ih svi citamo!
    Kako neko moze pokazati kvalitet kad mu je onemoguceno da bude gledan?
    Last edited by deki_pg; 02-07-08 at 19:14.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

Danas je Agencija za radio-difuziju objavila prvi kvartalni Izvještaj o stanju tržišta usluga distribucije radio i televizijskih programa do krajnjih korisnika (januar-mart 2008

Od 53.715 korisnika ovih usluga u Crnoj Gori, najviše ih koristi DTH (satelitsku) distribuciju. Sličnu zastupljenost imaju kablovska (21,07%) odnosno MMDS platforma (20,79%), dok nešto niže učešće bilježi učešće korisnika IPTV servisa (16,80%).

evo i izvjestaja koliko koji operator ima korisnika u svim crnogorskim gradovima zakljucno sa martom 2008 godine!!!

http://www.sendspace.com/file/ish4hl
    Last edited by straus; 02-07-08 at 21:29.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by maxpower View Post
    Totalna dosada kanal,sve to sto spominjes da je prevedeno od emisija imas na kanalu tv 1000,scene snimanja filmova i slicni sadrzaji...
    Kako bezeveze pricas,a pritom ni ne znas o cemu pricas...
    Kanal je odlican i meni je jedan od omiljenih na totalu,tako da bih svakako preporucio BBM-u da ga uvrsti u svoju ponudu...100% nema greske...
    Naravno,radi se o E! kanalu...

oops2 Guest

evo i izvjestaja koliko koji operator ima korisnika u svim crnogorskim gradovima zakljucno sa martom 2008 godine!!!

TOTAL TV po ovome je bez konkurencije ???

A izgleda da IPTV nije bas neki

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

naravno da totala ima najvise, jer je dostupan u svim gradovima!

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    900
    Thanked in
    375 Posts

Quote Originally Posted by deki_pg View Post
    Posto sve ovo citam moram i ja nesto da pitam:

1. Kako su to B92 i Vijesti isto a B92 info od prvog dana na programskoj semi BBM-a?

2. Zar domace TV stanice nemaju pravo da traze reemitovanje njihovog programa preko svih kablovskih mreza i sta je tu kaubojstina?

3. Cemu reklama za BBM internet vise od 3 mjeseca na svim kanalima i u svim terminima kad od toga nema nista ni za 2 godine?

4. Kako je to BBM nacionalni operater kad za godinu dana nije uspio da pokrije terioriju Crne Gore svojim signalom i ko zna kad ce?

Ako neko zeli da odgovori neka to bude bez politiziranja, taktiziranja, postapalica, smjesaka i drugih animacija.
    Naravno, nije problem.

1. Nisam napisao da su isto. Napisao sam da je isti izvor finansiranja. Ne mora ništa da znači, a opet može. Ostatak priče je moja lična off topic konverzacija sa forumašem koji me je motivisao da napišem malo više. On je sigurno razumio šta sam htio da kažem.
    Nisam dao odgovor zašto TV vijesti nisu u ponudi BBM-a i kad će biti jer odgovor još uvijek ne znam.

2. Naravno da imaju pravo da traže, ali ne postoji obaveza operatora da tom zahtijevu udovolje. Kaubojština je način ponašanja. Ne bih o detaljima, ali je bilo elemenata. Možeš da vjeruješ, a ne moraš. Kako hoćeš, meni svejedno, neću dokazivati činjenicama.

3. Kako znaš da neće biti Interneta ni za dvije godine? Evo ja ne znam kad će biti. A kad budem znao sigurno neću ovde napisati pa da T-com pročita.
    Dosta se tu stvari dešava iza scene. Konstantno interesovanje za činjenicu kad će BBM početi govori dvije stvari:
    - Svi su svjesni da će razbijanje T-com-og monopola donijeti dobro korisnicima usluga.
    - Ako žele BBM-ovu ponudu znači da su stekli povjerenje u BBM.

4. BBM je nacionalni operator jer je platio licencu za cijelu teritoriju. Tačno je da još uvijek nije prisutan u svim gradovima. Najveći dio tih lokacija nije završen zbog problema na koje BBM nije mogao da utiče. Neću sad ovde da kritikujem druge firme i institucije koje su kumovale takvom stanju. Pokrivenost konstantno raste. Nedavno je pušten signal u Plavu, Gusinju i Budvi. Radiće se i dalje.
    Meni lično je najviše krivo za Cetinje. Oprema tamo stoji već tri mjeseca, ali je RDC napravio novi stub bez građevinske dozvole i sad ne mogu da dobiju priključak na elektro energetsku mrežu. Dozvolu ne mogu da dobiju jer je ta lokacija van DUP-a pa im je ta činjenica napravila neku pravnu rupu u proceduri. Bar sam ja tako shvatio. Evo jedan primjer, a slični su i ostali.

Potrudio sam se da odgovorim, nema politike i smajlija.
    Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    900
    Thanked in
    375 Posts

Davno je bio Mart. Mada su mi ove cifre malo sumnjive. Ne bih ja ovome vjerovao 100%.

Ako je T-com prijavio ovu cifru kao što piše onda opet petljaju.
    Piše da su u krajem Marta imali 9000 korisnika, nagradu za 10.000 su dali negdje u Junu. Znači da su za nešto više od dva mjeseca dobili svega 1000 korisnika i pored neviđene reklame i armije zadovoljnih korisnika. Da ne pričamo kako se ove cifre uklapaju u onu njihovu najavu da će uskoro imati više od 20.000 korisnika. To su pričali prije jedno 2 mjeseca.
    Čeka se 10 dana na instalaciju a imaju svega 1000/ 60 = 16,6 instalacija dnevno u cijeloj Crnoj Gori? Al su se razradili, nije no su vuci gorski.

Page 45 of 147 FirstFirst ... 354142434445464748495595145 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)