ima li kakvih novina u najavi? vijesti npr.
evo ovdje da nastavimo da pisemo o kanalima!!!
Sto vise tema o BBM-u prija za oci![]()
Mogao bi neki kanal o video igricama da dodje u obzir,ta grana zabavne industruje se toliko razvila zadnjih godina da u dosta domena pretice i sami Holiwood,i kladim se da skoro svaka druga kuca u CG ima neku konzolu ili komp. za igrice...
Podrzavam!![]()
ponekad na eurosport igraju neke igrice!!!
Tacno ali samo prvenstva,konkretno prvenstvu u XBOX360 u 2007..koje je trajalo par dana...i to je sve.Promocija samo jedne konzole...dosadno.
Ja mislim na kanale kojima je prezentacija svih igara glavna specijalnost,bez forsiranja i jedne konzole ili komjutera...to jeste za sve.
To bi bila prava stvar,evo par prijedloga;
Game One
Noll TV / Ginx TV
PS: Noll TV/ Ginx TV je slobodan kanal
Last edited by maxpower; 28-06-08 at 16:49.
Ja sam do prije 3 godine gledao na satelitsku GameZone. Ne znam ima li ga vise
Ne znam samo cita li ovo kabegirl?
Nesto nam je nema...a bogami izgleda slabo prati i straus i high..oni nam jedini mogu pomoci.
ja da mogu da vam pomognem rado bih vam izasao u susret ali nazalost ne mogu!ja bih volio da nam vrate RAI SPORT ili mozda jos bolje POLSAT SPORT!!!
Ajd ubacićemo za koji dan ovaj Ginx TV testno umjesto Zdravlja pa da vidimo reakcije.
Aj kad ubacate ovaj novi program ubacite mtv dance,tmf, jimmy tv ili flaunt tv umjesto mrzne mtv adria ili nekog od kanala sa domacom muzikom,please pa cete da vidite reakcije sigurno pustaju bolju muziku od mtv adrie ili dm sat-a
carpe diem!!!
kanal zdravlje je dobar kanal, kakav ginx-sta ce nam to?
eto mozda umjesto b92 info da se stave tv VIJESTI!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks