Zna li ko rezultate ?
uzasno los komentator
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Zna li ko rezultate ?
ja gledam na obn!!!
mada ko ima bbm imate na sportklub, obn, rts 2!
In-uzas od komentatora!!! cak su kasnili sa prenosom djokovica!
Djokovic pobjedio 3:1
7:6 , 2:6, 6:3, 6:0
Vidje li ko "frizera Zorana" u prvom redu danas na mecu Tipsarevica? :mrgreen:
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
A Tipsarevic ga kulira.![]()
Safin is baack.![]()
neka je izbachio ovoga smrdana,misli ako je osvojio ao da je najveci ikada e pa nijesi nole krEalju...vamos raffa...
Slazem se.
hoho arogantan nole ispao. . ja iskreno ne znam kako moze bit 3 na svijetu. neprestano vraca lopte po sredini. dobija meceve na tie-break. lose, lose. . dako se ova ivanovicka provuce. cura zna igrat i kad je u bezizlaznoj situaciju. ova dechy se ne da tako lako. .
phew. Napokon! dechy dnt cry)
ana jedva...sad da vidimo federera
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ajmo Ana!!!
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
Na b92 kazu da je ovo 'senzacija'. Da li je?
Kao strasni navijač Ane , priznajem da danas ničim nije zaslužila pobjedu.
Stotinu puta da igra ovaj meč , stostinu puta bi ga izgubila.
Dvije meč lopte za protivnicu u potpuno izgubljenoj situaciji gdje zadnja završava , poslije kotrljanja po mreži na stranu Francuskinje.
Usporeni snimak pokazuje da je lopta skoro istovremeno dotakla donji dio mreže sa strane protivnice i njeno polje.
Zatim kada Francuskinja fantastično odigrava poen ali kačket joj pada u donji dio mreže i ponovo spasava Anu.
Isključivo sreća.
Igra katastrofalna i mislim da nema nikakve šanse ni za polufinale.
Razočaran sam igrom na mreži.Voleji su kao baloni , bez tehnike...
Ana mnogo, mnogo zaostaje za svjetskim vrhom , što se tiče ove podloge.
Sestre Wilijams i Šarapova su za klasu jače!!
O noletu i ne pričam jer poslije onakve igra i ne zaslužuje da se o njemu kaže ama baš ništa.
Ana je bar imala neviđenu volju i želju iako je slabo igrala a Nole bez imalo baruta!
Kada se sjetim što sve stiže Nadal i koliko Federer ,,krvavi" da bi opstao u poenu jasno je zašto je Nole još uvjek daleko od ova dva velikana!
Kada bi imao pola energije i žustine npr: Jelene Janković bio bi konkurent najboljima , ovako ...
Libertas
:hardrock:Originally Posted by El_NiNhO;959741[B
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Đokoviću će dobro doć ova lekcija nadam se.
Ana junački dobila mrznulju, koja čak može da se poredi i sa Enan po ženstvenosti.
sinisam, ovo nije perfektna igra ana ali kako je igrala prije 2-2,5g? svaku loptu je slala u mrezu! sad bar zna vratit backhandom itd. ne znam, ima neku snagu ne samo fizicku. ali, istina je da njoj terrarosa vise odgovara. . A williams sistas i dalje znaju igrat. pogotovo venus. mozda dobije i ove godine?
Haha maddog. justine henin je zvoncica naspram one britanke cadanay od juce, mislim da se tako zove. . a tek dinara safina. Prebila bi me kao crva! :-}
Nisam vidio tu Britanku, al ova ćurka danas je rijetko mrzno stvorenje.
jeste odvratna. sve francuskinje su bezveze: mauresmo je mutant, loit kao intelektualka, marion bartoli itd itd . . ova britanka, cavaday je igrala juce protiv venus w.
skoro da mi je DRAGO ZBOG PREPOTENTNOG DJOKOVICEVOG OCA ..... kakva je to seljacina ljudi moji...
F.C.F.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks