da je ferrari bio u pitanju pregledali bi stjuarti odma
u intervjuu kaze da je prvo pretekao, pa onda izletio, ne znam, nemam snimak da pregledam, mada, nije ni bitno, nek se mane glupiranja i pocne uzimat neke bodove![]()
(nečitko)
da je ferrari bio u pitanju pregledali bi stjuarti odma
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Čak tri kazne u samo dvije utrke bile su dovoljne da nastane priča kako je krenuo 'lov na vještice' u McLarenovom boksu. Pogotovo što su Lewis Hamilton i Heikki Kovalainen u Francuskoj kažnjeni za, objektivno rečeno, sitnice (Finac je kažnjen zato što je u prvoj rundi kvalifikacija zasmetao Webberu iako je ovaj već osigurao slijedeći krug, a Britanac zato što je presjekao šikanu kada je već prošao Vettela). Međutim, ova priča ima i nastavak…
Navodno je McLarenov šef Ron Dennis kumovao objavljivanju filmića u kojem se predsjednik FIA-e Max Mosley zabavlja s prostitutkama u nacističkim orgijama, kao osvetu što je McLaren prošle godine kažnjen s čak 100 milijuna USD zbog špijuniranja Ferrarija. No, sada, kada je Mosley preživio Izvanrednu skupštinu FIA-e zbog te afere i ostao na mjestu predsjednika, navodno opet želi udariti po najvećem neprijatelju – Dennisu, s kojim ratuje već dugi niz godina.
Međutim, i ova priča ima nastavak… Proces kažnjavanja Hamiltona i Kovalainena u Francuskoj je vodio Allan Donnelly, veliki prijatelj Maxa Mosleya, koji obnaša funkciju samo v.d. suca nakon siječanjskog 'umirovljenja' profesionalnog suca Tonyja Scotta – Andrewsa. Navodno su Donnelly i ostali poslušnici donijeli odluku o kazni nakon što su McLarenove incidente proanalizirali iz kuta samo jedne tv-kamere, pri tome uopće ne koristeći druge snimke koje su kao obrambeni materijal predložili Lewis i Heikki.
Na direktan upit novinara 'smata li da u ovim igrama ima zavjere', Ron Dennis je odgovorio: 'Sami izvucite zaključke'. No, odmah se javio njegov zamjenik Martin Whitmarsh, koji je ublažio ove tonove: 'Siguran sam da Ron ništa nije prejudicirao… Samo je bio frustriran lošim razvojem događaja na stazi Magny-Cours i to je sve. U posljednje vrijeme smo dobili tri kazne, koje moramo prihvatiti, i normalno idemo dalje.'
Crni je kriv 100%, za Kovalainena nisam gledao kvalifikacije pa ne znam. Ali ako je tacan opis koji su dali kriv jeste, jbg pravila su pravila i treba se skloniti sa idealne putanje.
taf kol, taf kol![]()
(nečitko)
Evo usporeni snimak, on je namjerno htio da skrene sa idealne da ne bi udario ovoga ispred sebe, e sad nisam siguran dal' bi došlo do kontakta da je ostao na idealnoj, nije jasan snimak baš...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Oprosti, ne pričam sa ženom o formuli1. Daj, pa one ne umiju ni vozit. Znam, razumjećeš me.
Ipak ne. Ono preticanje hemiltona, to sigurno ne. Trening nisam uspio pogledat ..
E da. Iritantan je stav vas ferrarijevaca. Stalno pričate o objektivnosti, a veoma daleko ste od nje. Daj ovaj .. malo.
Ja se trudim da budem objektivan.
Zadzravanje u kvalifikacijama bih redovno kaznjavao.
A ovo za Hamiltona je tesko odlucit, ali presijecanje krivine, dodushe poslije preticanja, ali... ne Znam nijesma pametan toliko, da je prosao bez toga ne bi ga kaznili![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Alo on je kaznjen za GAINING ADVANTAGE znaci nisu oni rekli da je gained prije tokom ili nakon preticanja.
Lewis Hamilton prošlog je vikenda ponovo sudjelovao u nesreći, ali ne automobilskoj, već ovoga puta brodskoj. Naime, McLarenov pilot bio je član posade jedrilice Hugo Boss na jednoj od najvećih svjetskih jahtaških utrka Round the Island koja se održava pokraj otoka Wight, kada je uoči starta prilikom zauzimanja pozicija došlo do sudara s protivničkim brodom. Uz mladog Britanca na jedrilici su, između ostalih, još bili Alex Thomson kao skiper i dvostruki olimpijski pobjednik Ben Ainslie, koji su unatoč osvojenom osmom mjestu s oštećenim brodom, na koncu diskvalificiran. Inače, u utrci je sudjelovalo rekordnih 13.000 natjecatelja na čak 1.875 brodova…
'Prije svega, to je bila njihova pogreška. Okretali smo se da bismo spremni dočekali start, kada nam je protivnička posada presjekla liniju. Budući da brodovi nemaju kočnice, približavali su nam se sve dok nas nisu udarili. Razočaran sam, jer smo na raspolaganju imali uistinu sjajan brod. Inače, ovo mi je bilo prvi puta da sam jedrio. Tehnički je sve vrlo zahtjevno i ima dosta dodirnih točaka s Formulom 1. Sretan sam što su mi dozvolili da upravljam brodom na 30-40 minuta, a pogotovo sam iznenađen što sam napravio dobar posao. Jedriti s Benom Ainslijem je fenomenalno iskustvo, pogotovo kada vas pohvali', u svom je stilu prokomentirao posljednje iskustvo Lewis Hamilton.
stvarno mu ne ide....
onaj je pocheo da se drogira 100 % ... evo ga kao Novak Djokovic...poceo je da se proserava![]()
Slazem se.
ha, tako ti je to kad vozis vozila bez kocnica. Tako sam ja sa mojom ficom svojevremeno produzio pravo, nema kocnica i bucaaa![]()
(nečitko)
Neću se niti potruditi da te razumijem, jer samo muškarci kukavice mogu napisati post poput tvog. Takve ne želim razumijevati
Ne smeta tebi što sam žensko, nego ti smeta ovaj Ferrari, jer da sam ti povladjivala u tome što pišeš, ne bi tvoj komentar bio ovakav.
P.S. Kada provozaš auta koja sam ja provozala pričaj o ženskoj vožnji. Sada uživaj u svom razumijevanju Formule 1.
Izvini, nisam zna' da si muškobanjasta.
Neka vas svadje.
A ovako se nekad vozilo...
eto sledece godine nema Coultharda, 2010e ni Silverstona. A kakvi su F1 parovi
http://www.ircrehberi.com/formula1_p...308/index.html
http://www.thethao.dantri.com.vn/ten...8/3/125967.vip
S tim sto je Florence Brudenell-Bruce sad Kultardova vjerenica. Lucky bastard!![]()
(nečitko)
Ova flaviJova bolja 5 puta od massine..
Flavio, plejboj stari, cak je i Montenegrinu muvao
A slavica i berni, kakav par :eek:
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks