Cestitke Sribji.
Australija zadnju deceniju nije za potcjenjivanje, znali su da iznenade, a Boga mi i medalju da osvoje.
Svakako da su uz SAD, Rumuniju, Slovacku...niza kategorija po kvalitetu, ali...
No, stiche se utisak da bi nas u ovom momentu bilo ko dobio, pa bi bilo lijepo saznat o chemu se radi.
Usput, kao i protiv amera i od kengura smo primili 2 gola u zadnji minut. :mad:
P r i m o r a c
Cestitke Sribji.
Nadam se da cesh popit' ban.
Da ti to sutra chestitam. :mrgreen:
P r i m o r a c
Je li da ovaj koji gol ?
Zasto? Koj ti je?
hehe, ipak je bila promucurna odluka sto se nisam radovao pobjedi srbije.
tanane nacionalne emocije i osjecanja su cudo 8)
Last edited by mirkoislavko; 23-06-08 at 01:50.
Radovanje je jedno, a "cestitanje 4. mjesta" nesto sasvim drugo.Zacudo, ja nesto ne primjecujem da se ovdje neko radovao pobjedi Srbije koliko su se radovali porazu Crne Gore, no dobro, i to ce jednog dana doci na svoje.
A sledeci put necu ni da vam cestitam bilo kakav uspeh. :mad:
Sta ce doci na svoje? Ovo je globalizovani svet, nema vise iznudjenih (sportskih) lojalnosti, klinci sirom sveta nose dresove Barse i Mancestera. A ovi sto navijaju za Srbiju su koliko shvatih, Srbi, jel, koji navijaju za svoju maticu. Zasto navijaju protiv vase drzave ne znam, morate njih da pitate ili da se sami zapitate...
kakvom se uspjehu u bilo kojem sportu mozhemo nadati u crnoj gori kad pola nacije mrze svoju drzhavu...
o.O
Brate, nisam bio tu par dana i vidim silnu gomilu postova i naravno ne pada mi na pamet da ih sve čitam. Dušmana ka` mrava, realnost jbg...
Samo ću se složit s ovim tvojim postom i izjavom Nikole Janovića i dodati da je poraz bolan, ali naravno ne i smak svijeta i ubijeđen sam da će biti pozitivna injekcija! Živi bili pa viđeli...
E da, ideš li za Malagu?
CRNA GORA ALE!!!
Ne idem za Malagu, 19. jula se zenim, imam masu obaveza oko organizacije...
A ishao bih sigurno!
Izgleda da je i ekipa iz Kotora koja je trebala da ide odustala. A i aranzman nije bash jeftin - preko 600 eura...
Poz.
P r i m o r a c
Nek je sa srećom ta ženidba!
A biće nas dosta u Malagi ne brini, GRMJEĆE kunem ti se!!!!
Kataru srecno u braku.
Djuka, pa resavajte to kako znate i umete.
Hvala, unaprijed.
@ Ramos, siguran sam da ce vam super bit' u Malagi!![]()
Last edited by cattaro; 23-06-08 at 18:41.
P r i m o r a c
Ja znam 15-ak ljudi koji idu, sa nekima sam dobar drug, sa nekima poznanik. A inače se očekuje oko 70-100 naših navijača na svakoj utakmici u grupi, a kasnije, ako prođemo, a siguran sam da hoćemo, biće nas ako Bog da još više...
sad PE u malagi. prvi veliki test za nas. . btw cuo sam da je jadran doveo trenera, mustur. . lik mi je poznatPa ako ima ko nesto o njemu neka postavi link. cisto da vidim s kim ce nas primorac -sampion- imat posla slj sezone
prevelik je pritisak i prevelika su ocekivanja od nase repke.nadam se da ce cika Pero znat igrace da rastereti pred ova vazna takmicenja.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Tacno tako, laziale. svjetska liga, eur prv, pa onda peking. . makar bronze medal, jer nismo mi za bacit![]()
uzasna vijest.
Težak udes Dače Ikodinovića
Danilo Ikodinović doživeo je u petak težak sudar. Vozeći se na svom motoru Zrenjaninskim putem udario je u automobil marke "Jugo".
Vaterpolo reprezentativac Srbije, koji je blistavu karijeru gradio u Partizanu, Italiji i Rusiji, i nedavno postao član Jadrana iz Herceg Novog, doživeo je teške povrede.
Prebačen je u Novi Sad gde se lekari bore za njegov život.
izdrzi majstore! ne daj se!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks