Page 109 of 1169 FirstFirst ... 959991051061071081091101111121131191592096091109 ... LastLast
Results 2,701 to 2,725 of 29213

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

federer osvojio Halle i novih 225 poena.

odlican mec djokovic-nadal...evo se prvi set igra vise od jednog sata

dobio nadal prvi set 7-6.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

kakva igra, kakav borac...rafel nadal osvojio prvi put na travi jedan turnir.

bad-boy Guest

Sve cestitke Federeru.
    Ima li prenosa Djokovic - Nadal, smorih se na ovaj teletex

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    kakva igra, kakav borac...rafel nadal osvojio prvi put na travi jedan turnir.
    Ovaj turnir definitivno nije održan na ,,travi" koja se očekuje.Nijesam u životu vidio sporije kretanje lopte na ovoj podlozi.
    Đoković je imao 4-5 izvrsnih izlazaka na mreži sa odličnim volejima ali je Nadal sustizao i osvajao poene kao na Roland Garrosu!
    U Wimbldonu ako bude ovakva ,,trava" Nadal će glatko osvojiti najveći turnir .
    Zašto ovo kažem.
    Vidjeli ste koliko je bilo udaraca sa osnovne linije- to nema veze sa brzom podlogom.
    Ubjeđen sam da bar 10 poena koje je Nadal dobio u stilu kao na šljaci, nebi se mogli dogoditi da je normalna brzina podloge.
    Đoković je igrao fenomenalno i sigurno bi pobjedio da se igralo na standarno brzoj travnatoj podlozi.
    Kada se odigraju onakvi slajz voleji na mreži nema nikakve šanse da se uzvrati , OSIM AKO PODLOGA NIJE MNOGO SPORIJA NEGO ŠTO ODGOVARA TRAVI!

PODLOGA JE BILA NEŠTO BRŽA NEGO NA KLASIČNOJ ŠLJACI ALI NEUPOREDIVO SPORIJA NEGO ŠTO MORA BITI NA TRAVI!

Pa sjećate li se kako je Sampras osvajao poene.
    Servis-volej-smeč.
    Poslije voleja lopta tako sklizne da igrač koji pokuša da uzvrati nema ni promil šanse.
    Na ovom meču, Đoković je odigrao 4-5 fantastičnih slajz voleja a loptica je odskočila od terena kao da je šljaka!

Ponavljam još jednom.
    Ako brzina podloge bude ista u Wimbldonu uložiću bih sve na Nadala bez ikakvog razmišljanja!
    Pa čekali smo ,,travu" da nebi Nadal ,poslije voleja protivnika, prolazio kao od šale.
    Ovo jeste zvanično trava ali ljudi vjerujte nema nikakve veze sa onom travom na kojoj su Sampras, Beker, Mekenro pa i Federer prije 2-3 sezone osvajali turnire.
    Wimbldon je već prošle godine bio sumnjiv jer je previše Nadal igrao sa osnovne linije što je nezamislivo za Wimbldon jer je loptica i suviše brza.
    Ako bude još brža onda neka Wimbldon nazovu Roland Garros jer svi dosadašnji veliki šampioni poput Federera, Samprasa, Bekera, Mekinroa upravo su ga i osvajali zbog brzine podloge, zbog mogućnosti da servis-volej igra odlučuje...
    Ponavljam loptica mora velikom brzinom da sklizne nakon slajz voleja i tada je nemoguće uzvratiti.
    Danas to nije bio slučaj.
    Odskakala je kao na šljaci.
    Organizatori moraju nešto preduzeti jer u protivnom neće biti mpotrebe znati voleje, servise smečeve...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ponavljam još jednom.
    Ako brzina podloge bude ista u Wimbldonu uložiću bih sve na Nadala bez ikakvog razmišljanja!
    Pa čekali smo ,,travu" da nebi Nadal ,poslije voleja protivnika, prolazio kao od šale.
    Ovo jeste zvanično trava ali ljudi vjerujte nema nikakve veze sa onom travom na kojoj su Sampras, Beker, Mekenro pa i Federer prije 2-3 sezone osvajali turnire.
    Wimbldon je već prošle godine bio sumnjiv jer je previše Nadal igrao sa osnovne linije što je nezamislivo za Wimbldon jer je loptica i suviše brza.
    Ako bude još brža onda neka Wimbldon nazovu Roland Garros jer svi dosadašnji veliki šampioni poput Federera, Samprasa, Bekera, Mekinroa upravo su ga i osvajali zbog brzine podloge, zbog mogućnosti da servis-volej igra odlučuje...
    Ponavljam loptica mora velikom brzinom da sklizne nakon slajz voleja i tada je nemoguće uzvratiti.
    Danas to nije bio slučaj.
    Odskakala je kao na šljaci.
    Organizatori moraju nešto preduzeti jer u protivnom neće biti mpotrebe znati voleje, servise smečeve...
    Neka si nam ti ponovio dva puta, mi pojma nemamo o tenisu, mozda naucimo nesto iz ovakvih postova.

Jel jos neko gledao taj mec, jel ta trava bas tako spora?

Federer je po peti put osvojio Hale, i to bez i jednog izgubljenog brejka. Ne sjecam se da je nekom teniseru poslo za rukom od kra pratim tenis
    Last edited by OCTAVIAN; 15-06-08 at 17:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Neka si nam ti ponovio dva puta, mi pojma nemamo o tenisu, mozda naucimo nesto iz ovakvih postova.

Jel jos neko gledao taj mec, jel ta trava bas tako spora?
    Trava je sporija nego ikad,cak sam u pocetku mislio da je to samo moj licni utisak pa sam posjetio par poznatijih teniskih foruma i sajtova da vidim i neka strucnija misljenja.I uglavnom svi se slazu da je trava nevjerovatno spora,prosto je nevjerovatno da podloga koja je nekad bila prepoznatljiva po servis-volej igri sad postaje mjesto gdje tzv linijski igraci prakticno imaju prednost.Cak koliko sam nacuo Wimbldon ce biti jos sporiji od Queensa,tako da se definitivno moze reci da nekad najbrzi GS postaje tek treci po brzini podloge.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ovako, ja sma gledao oba meca. malo brza podloga je bila u Halle-u jer su tamo maximalno bila po 2-3 udarca i kraj.znaci servis je sve odlucivao.sad ne znam jesu li federer i ovaj kober.... 5x bolji serveri nego li djokivc i nadal ali tamo kad bi loptica takla podlogu vise se nije mogla vratiti.
    isto je bila itekako vidljiva zemlja ali ne mislim da je bila nesto mnogoo brza nego li ova u engleskoj.
    Ako federer nastavi ovako s igrama i na wimbldonu onda zaista nema trika da mu iko ista moze.

sto se tice meca nadal-djokovic - odmah da kazem da je po meni nadal bio bolji i zasluzeno dobio. e sad je li teren tj. podloga bila spora ili je nadal toliko brz to ne znam ali ima istine u ovome sto prica sinisam. brzo se trava trosi ali se iskreno nadam da ce masine na wimbldonu "saditi" novu travu bar poslije 2-3 meca (vidio sma na tv-u kako pripremaju terene i neke masine same stavljaju komade trave u teren).
    da rezimiram, podloga je bila ista i za djoku i za nadala, vise je licila na travu nego li na sljaku i nadal je osvojio prvi turnir u karijeri koji se igrao na travi.
    Last edited by laciale; 15-06-08 at 18:07.

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

Kakva god da je trava bila, bila je ista za obojicu... tako da, ako Djole oce da bude bolji od Nadala, mora da ga dobija na svakoj podlozi, a ne kao sad, da ceka travu da ga dobija...

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Ah ta trava..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by darijan View Post
    Kakva god da je trava bila, bila je ista za obojicu... tako da, ako Djole oce da bude bolji od Nadala, mora da ga dobija na svakoj podlozi, a ne kao sad, da ceka travu da ga dobija...
    Naravno, za obojicu su bili isti uslovi.
    Niko to ne spori.
    Samo sam konstatovao da se dešavalo nešto veoma neobično za travnate podloge.
    Možda sam dosadan i težak ali poslije slajz voleja na samoj mreži nemoguće ja da loptica odskoči od terena kao da se igra na šljaci.
    Loptica MORA da sklizne , skoro da ni centimetar ne odskoči!
    U današnjim uslovima naravno da je Nadal najjači igrač na svijetu i to ubedljivo.
    Ako je Wimbldon sličan, Federer nema nikakve šanse ama baš nikakve.
    Pa razlika između šljake i trave je da na šljaci kod dobrog voleja brzi igrač može da uzvrati a kod trave nema šanse!
    Ko će da se kladi da će ih Nadal ODUVATI AKO ,,TRAVA! BUDE KAO DANAS!
    Ali za mene to nije više onaj stari dobri Wimbldon koji su osvajali samo tehnički prefinjeni majstori, fenomenalni volej igrači...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa nista, ako sve zavisi od trave, ti nam posle prve partije na wimbldonu reci ko ce da ga osvoji?
    /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by sinisam
    Naravno, za obojicu su bili isti uslovi.
    Niko to ne spori.
    Samo sam konstatovao da se dešavalo nešto veoma neobično za travnate podloge.
    Možda sam dosadan i težak ali poslije slajz voleja na samoj mreži nemoguće ja da loptica odskoči od terena kao da se igra na šljaci.
    Loptica MORA da sklizne , skoro da ni centimetar ne odskoči!
    U današnjim uslovima naravno da je Nadal najjači igrač na svijetu i to ubedljivo.
    Ako je Wimbldon sličan, Federer nema nikakve šanse ama baš nikakve.
    Pa razlika između šljake i trave je da na šljaci kod dobrog voleja brzi igrač može da uzvrati a kod trave nema šanse!
    Ko će da se kladi da će ih Nadal ODUVATI AKO ,,TRAVA! BUDE KAO DANAS!
    Ali za mene to nije više onaj stari dobri Wimbldon koji su osvajali samo tehnički prefinjeni majstori, fenomenalni volej igrači...
    Mislim da pretjeruješ i u prethodnom i u ovom citiranom postu. Meni se čini manje vjerovatnim činjenica da se trava ''promijenila'' poslednjih godina u odnosu na neko prošlo vrijeme od činjenice da je Nadal ''promijenio'' neke stvari u tenisu. Njegovo nevjerovatno kretanje, prelazak iz defanzive u ofanzivu iz ''nemogućih'' pozicija, iz punog trka i na bekhend i na forhend strani, pa još uz pozitivni sportski fanatizam do sada nijesu viđeni. On čak i na travi lovi lopte koje većina ne bi mogla ni na šljaci. Možda je to poneko ponekad povremeno radio, ali Nadal to radi stalno i iako ga ni sam ne volim previše, svaka mu čast! Na Vimbldonu trava neće biti brža od ove u Kvinsu, Vimbldon se uostalom igra dvije nedjelje, dakle nedjelju dana više tokom koje će se odnos trava - ''zemlja'' mijenjati u korist ''zemlje''. Sjeti se prošlogodišnjeg finala Federer - Nadal, kada se prvi više nego srećno izvukao, a podloga je bila još sporija nego ova danas u Kvinsu. Nadal je ove godine još bolji, Federeru definitivno neće biti lako (nadam se da će i Novak imati šta da kaže).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SnowHunter View Post
    Mislim da pretjeruješ i u prethodnom i u ovom citiranom postu. Meni se čini manje vjerovatnim činjenica da se trava ''promijenila'' poslednjih godina u odnosu na neko prošlo vrijeme od činjenice da je Nadal ''promijenio'' neke stvari u tenisu. Njegovo nevjerovatno kretanje, prelazak iz defanzive u ofanzivu iz ''nemogućih'' pozicija, iz punog trka i na bekhend i na forhend strani, pa još uz pozitivni sportski fanatizam do sada nijesu viđeni. On čak i na travi lovi lopte koje većina ne bi mogla ni na šljaci. Možda je to poneko ponekad povremeno radio, ali Nadal to radi stalno i iako ga ni sam ne volim previše, svaka mu čast! Na Vimbldonu trava neće biti brža od ove u Kvinsu, Vimbldon se uostalom igra dvije nedjelje, dakle nedjelju dana više tokom koje će se odnos trava - ''zemlja'' mijenjati u korist ''zemlje''. Sjeti se prošlogodišnjeg finala Federer - Nadal, kada se prvi više nego srećno izvukao, a podloga je bila još sporija nego ova danas u Kvinsu. Nadal je ove godine još bolji, Federeru definitivno neće biti lako (nadam se da će i Novak imati šta da kaže).

Federeru neće biti lako!?
    Federer nema nikakve šanse da pobjedi Nadala, ako kažeš da je Wimbldon još sporiji!!
    Cijela moja priča se zasniva samo na jednom i tu nema mnogo priče jer se vidjelo preko tv-a.
    Da li loptica treba da klizne ili odskoči prilikom volej slajza?
    Nadal je hvatao te lopte, upravo zato što one nijesu kliznule već odskočile!
    Nema tu filozofije ama baš nikakve.
    Ako je tačno ono što si rekao za podlogu u Wimbldonu , kvota za Nadala bi trebala da bude 1.05, za Federera 7.00 a Novaka 15.00!
    Libertas

bad-boy Guest

Ma kako ne, nije sve u brzini. Naravno da nece Federeru biti lako da osvoji
    wibldon, ali ti pricas da je Nadal neprikosnoven, sto se i vidi po tvojim postovima.
    Stani! Jos malo pa da vidimo sto ce biti.
    Onda kad se zavrsi turnir, kometarisi kolko oces.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinisam, oli primit jednu uplatu od 100 eura na kvotu 7 na Federera da osvaja Wimbledon? Naravno, kad odgledaš prvi meč i uvjeriš se kakva je trava, možeš da je smanjiš slobodno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa pustite ljudi nije sve u podlozi... Sta vam je ? Ko god sad osvoji reci ce se a odgovarala mu podloga a ovome nije, trava nije ili jeste bila brza...
    Vidjecemo...
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by sinisam
    Federeru neće biti lako!?
    Federer nema nikakve šanse da pobjedi Nadala, ako kažeš da je Wimbldon još sporiji!!
    Cijela moja priča se zasniva samo na jednom i tu nema mnogo priče jer se vidjelo preko tv-a.
    Da li loptica treba da klizne ili odskoči prilikom volej slajza?
    Nadal je hvatao te lopte, upravo zato što one nijesu kliznule već odskočile!
    Nema tu filozofije ama baš nikakve.
    Ako je tačno ono što si rekao za podlogu u Wimbldonu , kvota za Nadala bi trebala da bude 1.05, za Federera 7.00 a Novaka 15.00!
    Pa opet pretjeruješ! Loptica naravno ni približno ne odskače kao na šljaci i to se vidjelo na meču Novaka i Nadala. Uostalom, Nole je čitavo vrijeme bio u meču, imao je loptu da osvoji prvi set, a u drugom setu je servirao za njegovo osvajanje, dakle imao je šansu. Za meč u Parizu se to ne bi moglo reći. Mislim da odlični serveri, uz uslov da zadrže kontinuitet dobrog servisa tokom cijelog meča, imaju neke šanse protiv Nadala na vimbldonskoj travi. Federer koji je neprikosnoveni kralj trave i ima uzastopni niz od 60 pobjeda na istoj je i dalje prvi favorit Wimbledona, ali ni Nadal, pa ni Nole nijesu bez šanse. A evo nešto sa zvaničnog sajta o podlozi, tj. o travi, brzini i odskoku:

The Grass
    The grass plant itself has to survive in this dry soil. Expert research has again shown that a cut height of 8mm is the optimum for present day play and survival.
    The height of cut has been at 8mm for the past 13 years.

Speed of Courts
    There has been no intention either this year or in previous years to produce slower courts or ones suited for a particular type of game.

Bounce
    The amount a ball bounces is largely determined by the soil, not the grass. The soil must be hard and dry to allow 13 days of play without damage to the court sub-surface.
    To achieve the required surface of even consistency and hardness, the courts are rolled and covered to keep them dry and firm. Regular measurements are taken to monitor this.
    If the court is too soft, when the players run, jump and slide, the pimples on their shoes will damage the surface and increase the chance of an irregular bounce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

WTA: 1. Ivanović, 2. Janković......

Dve najbolje srpske teniserke, Ana Ivanović i Jelena Janković, na najnovijoj objavljenoj svetskoj WTA rang listi zauzimaju vodeće pozicije.
    Ivanovićeva se zadržala na liderskoj poziciji na koju se popela prošle nedelje, dok je Jankovićeva, iako u proteklih sedam dana nije igrala, napredovala do drugog mesta, što joj je najbolji plasman u karijeri.

Jankovićeva je za devet bodova pretekla sada trećeplasiranu Ruskinju Mariju Šarapovu, koju slede zemljakinje Svetlana Kuznjecova i Elena
    Dementijeva, a potom i sestre Serena i Venus Vilijams iz SAD.

U najboljih deset još su dve Ruskinje, Ana Čakvetadze i Dinara Safina, kao i Slovakinja Danijela Hantuhova.

1. (1) Ana Ivanović (Srbija) 4.222
    2. (3) Jelena Janković (Srbija) 3.715
    3. (2) Marija Šarapova (Rusija) 3.706
    4. (4) Svetlana Kuznjecova (Rusija) 3.565
    5. (5) Elena Dementijeva (Rusija) 2.750
    6. (6) Serena Vilijams (SAD) 2.676
    7. (7) Venus Vilijams (SAD) 2.606
    8. (8) Ana Čakvetadze (Rusija) 2.541
    9. (9) Dinara Safina (Rusija) 2.222
    10. (11) Danijela Hantuhova (Slovačka) 2.032

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srpski teniseri nisu značajnije menjali svoje pozicije na novoj objavljenoj svetskoj ATP rang listi. Novak Đoković se zadržao na trećem mestu, ali je plasmanom u finale prošlonedeljnog turnira "Stela Artoa" u Londonu povećao bodovni saldo na 5.360 poena.
    Razlika izmedju Đokovića i dvojice najboljih tenisera sveta, Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ipak, samo se povećala, pošto je Švajcarac osvojio turnir u nemačkom Haleu, dok je Španac bio najbolji u Londonu. Federer sada ima 6.900, a Nadal 5.755 poena.

Janko Tipsarević je, uprkos plasmanu u treće kolo turnira "Stela Artoa", nazadovao za jedno mesto i sada je 40. na svetu. Viktor Trocki, koji je u Londonu ispao u drugom kolu, zadržao se na 100. poziciji.

Srbiju u prvih 200 na svetu predstavljaju i Boris Pašanski (110. na ATP listi), Dušan Vemić (159) i Ilija Bozoljac (198).

1. (1) Rodžer Federer (Švajcarska) 6.900
    2. (2) Rafael Nadal (Španija) 5.755
    3. (3) Novak Đoković (Srbija) 5.360
    4. (4) Nikolaj Davidenko (Rusija) 3.115
    5. (5) David Ferer (Španija) 2.905
    6. (6) Endi Rodik (SAD) 2.280
    7. (8) David Nalbandijan (Argentina) 2.100
    8. (7) Džejms Blejk (SAD) 2.015
    9. (10) Rišar Gaske (Francuska) 1.625
    10. (9) Stanislas Vavrinka (Švajcarska) 1.615

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    235
    Thanked in
    132 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by nana View Post
    WTA: 1. Ivanović, 2. Janković......

Dve najbolje srpske teniserke, Ana Ivanović i Jelena Janković, na najnovijoj objavljenoj svetskoj WTA rang listi zauzimaju vodeće pozicije.
    Ivanovićeva se zadržala na liderskoj poziciji na koju se popela prošle nedelje, dok je Jankovićeva, iako u proteklih sedam dana nije igrala, napredovala do drugog mesta, što joj je najbolji plasman u karijeri.

Jankovićeva je za devet bodova pretekla sada trećeplasiranu Ruskinju Mariju Šarapovu, koju slede zemljakinje Svetlana Kuznjecova i Elena
    Dementijeva, a potom i sestre Serena i Venus Vilijams iz SAD.

U najboljih deset još su dve Ruskinje, Ana Čakvetadze i Dinara Safina, kao i Slovakinja Danijela Hantuhova.

1. (1) Ana Ivanović (Srbija) 4.222
    2. (3) Jelena Janković (Srbija) 3.715
    3. (2) Marija Šarapova (Rusija) 3.706
    4. (4) Svetlana Kuznjecova (Rusija) 3.565
    5. (5) Elena Dementijeva (Rusija) 2.750
    6. (6) Serena Vilijams (SAD) 2.676
    7. (7) Venus Vilijams (SAD) 2.606
    8. (8) Ana Čakvetadze (Rusija) 2.541
    9. (9) Dinara Safina (Rusija) 2.222
    10. (11) Danijela Hantuhova (Slovačka) 2.032

Цуре трче то срање.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Цуре трче то срање.
    Kakav je ovo uspjeh najbolje potvrđuje lista prvih 10!
    Isključivo Ruskinje i dvije Amerikanke i tek na 10-om mjestu Slovakinja!!
    U tenisu je neuporedivo teže postići ovakav rezultat nego biti prvi u nekom ekipnom sportu.
    Razlog je prost.
    U ekipnim sportovima igra samo jedna reprezentacija SAD, samo jedna reprezentacija Rusije, samo jedna reprezentacija Francuske, Španije...
    Ovdje Rusiju ,ako tako možemo reći, predstavlja na stotine teniserki.
    Uostalom svako ko želi da igra može se oprobati u tenisu!
    Rezultat vrijedan divljenja.
    Naravno, znajući koliko se danas igra i ulaže u tenisu teško je očekivati da će dvije srpkinje u dužem vremenskom intervalu čuvati tron ali biti prvi i drugi bar i za tren je fantazija!
    Svak čast.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ovaj put u polufinalu djokovic ide na federera-tako odluceno zrijebom

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Milo mi vidjet ovu listu teniserki iz jednog razloga
    Ehhhhhhhhhhhhh.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

pocinje Wimbledon...u 13:00 federer-hrbati pa za njima ivanovic-de los rios pa onda djokovic-berer.
    lijepo se zelene tereni ali vidjecemo do kad ce
    Last edited by laciale; 23-06-08 at 08:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ko je ovaj kreten sto komentarise tenis na in?
    na svaki prenos moraju da se iskenjaju

Page 109 of 1169 FirstFirst ... 959991051061071081091101111121131191592096091109 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)