E to bi bilo extra!
kad ce se znat?
Vala ljudi ovoliko pesimizma jos ne vidjeh,ni da smo San Marino.Neka izgube svaku sa 10:0,ali da vidim da trce 90 minuta i grizu za taj dres maksimalno i sve je u redu. Bugare mozemo dobiti,kao i irce odje.Neka u goste igramo nerijeseno i da izgubimo od italijana obije.Gruziju i Kipar moramo dobiti obije i drugi smo u grupi.U baraz sto nam bog da...
Moze se desiti sa Italijanima da odigramo jednu nerijeseno,kao i Bugari da ih zakinu i mi prvi![]()
Alo ....
SVI ZA BARI![]()
F.C.F.
Vala bi dobro bilo da nas masu podje za Bari,najblize moguce gostovanje,a tako velikoj selekciji
Bogomi, mnogo ste mi optimistični. Je li ko gledao utakmicu sa Rumunijom?![]()
Neka ih, da se malo nadau...valja se... Evo ja sam spreman 1000 eura da se opkladim da necemo bit drugi, i 100 eura treci. A ako budemo cetvrti da se skupi meni za nekoliko vaucera. Moze? Ko prihvata?![]()
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Sa Filipovicem ne sigurno. :P
Ja sam samo rekao da su mnogo gore ekipe od nas (na papiru) zavrsavale na drugoj poziciji, samo u zadnjih 10-ak godina.
samo je i dalje frka sa italijanskim vizama i daju samo 100 sedmicno......valjda se promijeni nesto do oktobra i rulja krene za bari :mrgreen:
Apsurdne su ove optimisticke prognoze (NAJAVE - 'velika vjerovatnoca' - pazite to - prva ruka?!) gdje ce se igrati mec protiv Italije... To su zapravo notorne gluposti, ukoliko se zna da FIGC objavljuje mjesta odigravanja utakmica kvalifikacija tek nakon zavrsetka jacih sampionata (u ovom slucaju EP), a koji prethode tim kvalifikacijama. Zato je reci da se mec igra u Bariju (vjerovatno?!) isto kao i reci da se igra u Palermu, Bolonji ili Udinama...
Dakle, Italijani ce tek objaviti gradove nakon Evropskog prvenstva, tako da 'velika vjerovatnoca' nikako ne postoji za bilo koji grad... A posebno ne postoji za Bari, kada se zna da je Italija u tom gradu posljednji put igrala u martu prosle godine (protiv Skotske), a opet - u taj grad ne navracaju cesto.
Stoga, razni prognozeri, nabijedjeni i ubijedjeni, smirite se dok ne prodje Euro i dok italijanska javnost ne pocne spekulisati o eventualnim gradovima domacinima. Do danas nema bilo kakve najave oko Barija, niti oko bilo kojeg drugog grada...
Crna Gora je u ekstra povoljnoj grupi,Italijani ce da nas potcjene,Bugare i IRce mozemo kuci dobiti,ko ima u Bugarskoj toliko jak,osim Berbatova
nasa 3 problema
1. katastrofalna odbrana
2. nemamo iskustva igranja u gostima
3. prepotentnost Vucinica i nesigurnost Filipovica kako da spremi ekipu pred mec.Nije mi bas Filipovic pogodan za neke planove za odlazak na prvenstvo.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Kad bi izmislili 2-3 igraca u odbranu i uz zalaganje kao hrvati mogli bi biti 2. Ali treba Vucinic da se pokrene a treba i naci 3 igraca u odbranu (mozda Vukcevic, Carapic... gori od ovih ne mogu bit')
Ja se i dalje nadam da mozemo nekako do 2. mjesta, a siguran sam da ne gubimo od italije u Pg![]()
Ponovicu jos jednom... Samo neka odigraju srcem ,pa i da izgube svaku nije mi strasno.
Ipak mislim da cemo biti blizu za to 2 mjesto,ali ce biti za dlaku da nam izmakne.Bice opravdanja neiskustvo,sudije... Sredina terena i napad su vise nego solidni,ali odbrana je losa.Mozda File zeli da igra na gol vise,pa da dobijamo sa 5:4samo napad i napad...
Mozda ima pesimizma, ali ovo tvoje je, opet, pretjerani optimizam... Ljudi tako lagano govore 'da dobijemo Gruziju i Kipar - obje utakmice', gotovo potcjenjivacki.
To je isuvise optimisticno, posebno u slucaju Kipra. Oni imaju sasvim dobar tim, a uz to, bodove iz Nikozije tesko su odnosile i najkvalitetnije evropske reprezentacije. A, onda, neka neko pogleda, pa postavi ovdje kako je Irska prosla minule godine na Kipru, u kvalifikacijama, pa mozda pocnemo razmisljati i drugacije...
Svi smo partiote, svi navijamo i sve je to super, ali budimo realni... Grupa je takva da ce sve reprezentacije (izuzev Italije - vjerovatno) gubiti dosta bodova na strani i to je povoljna okolnost za nas, a opet nepovoljna za dva favorita za osvajanje drugog mjesta - Bugare i Irce.
Ovaj komentator je sto puta ludji od Sofre
To ne bi smjelo na nashim TV stanicama da se dozvoli![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks