hahahhahaha, sad tek vidjeh kako je Ivanovicka sa trenerima slavila tituluKakvi kraljevi, ovo je nemoguce
http://www.anaivanovic.com/index.php...etailpage=1195
Ahahahahahahahahaha, ona je prava kraljica, obozavam je![]()
Federer mu je pruzio najslabiji otpor na turniru. To znaci da je on najgori igrac, jel? Qq, sve sam cuo, ali da se tenisri rangiraju na osnovu toga kako su kome pruzili otpor jos nisam![]()
hahahhahaha, sad tek vidjeh kako je Ivanovicka sa trenerima slavila tituluKakvi kraljevi, ovo je nemoguce
http://www.anaivanovic.com/index.php...etailpage=1195
Ahahahahahahahahaha, ona je prava kraljica, obozavam je![]()
Last edited by OCTAVIAN; 10-06-08 at 14:53.
Ma Federer je i dalje tata ljudi moji. Ja navijam za Rafu ali stvarno ce imat problema na Vimbldonu. Ako se sastanu njih dvojica u finalu onda stvarno ocekujem spektakl i uzbudljiv mec pa nek pobijedi bolji.
Mislim da će Novak na travi da zaprijeti dobro.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
nikako dok ne pocne turnir. Mada ne vjerujem u to, jer je podloga na W ista zadnjih 5-6 godina da ja znam
porasla je jedna travcica kod aut linije,shto automatski znachi da to usporava loptu...
Slazem se.
Uh...``````````
A,Jeca na Zlatiboru vida rane :mrgreen:
Ti si zadnji romantik na ovom svijetu,sto se sporo krece i ceka raj...
Shto bi sa onim Jovanovicem na terasu shto je ono ...:joint: ?![]()
Kreč, kolica i mešalica.
malo se covjek nadrogirao, ili je bio preimpresioniran Aninom prelijepom pojavomA kako se izglupirao covjek, pa onakva pitanja ne bi pitalo dijete iz osnovne. Ali ipak je bilo simpaticno. Ana je pravi sampion i veliki sportista. Kakav uspjeh sa 20 godina...
Ima li kakav video tog Jovanovića?![]()
Super je shljaka ali trava opushta ...
:-)
Kreč, kolica i mešalica.
Imate na FOXu mec Tipsarevic - Djokovic
Vodi Tipsa 4-1 u prvom setu. Ajmo Tipsaaa![]()
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
Ajmo Jankooo..Nego predlog iz tenisa. Danas u Londonu igraju Djokovic i Tipsarevic. Kvota je 4 na Janka! Djoko usually igra slabo turnire prije GS, prosle godine je ispao u drugom kolu. Janko je konacno docekao mec sa Djokovicem i motivisan je do neba da pokaze potencijal. Uglavnom, opcija da bude vise od 2 seta u meridijan (kvota 2.75) je realna. Uzece mu Janko 1 set barem ... A i covjeku su mecevi sa maksimalnim brojem setova trademark.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Poveo Tipsa 1-0 u setovima (6-2)ajmooo
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
Trt, Djoko ipak ne da Srpski primat.![]()
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
mora tipsarevic igrati 3 seta , to je cudo jedno ! sad je 5:3 za djokovica!
Djokovic pobijedio ovaj treci set 6:4 , znaci 2:1 za Djokovica!!!
Queen's: Djokovic razbi Nalbandijana 6-1, 6-0 i sjutra u finalu igra sa Nadalom koji je dobio Rodika 7-5, 6-4.
Halle: Federer u finalu ceka boljeg iz duela James Blake-Philipp Kohlschreiber.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kada se igra finale Novak Đoković-Rafael Nadal i koja televizija direktno prenosi?
Libertas
u srbiji ima na fox-u,ne znam od satelitskih kanala.a pocinje mislim u 3
imas na Fox u 15:00 Djokovic-Nadal a na sport klub u 15:00 Federer-Kohlschreiber
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Loshe je kako je ovaj napusheni degenerik 'uvelichao' ovaj dochek..
http://www.rolex.com/en/#/en/xml/index
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks