Dobicemo novu i foxcrime,ali cemo izgubiti italijane i ruse,tako da...
Slika preko HDMI u 576p i 720p rezolucijama i dalje podrhtava.Izgleda taj prelaz sa interlasing na progressive ne ide bas najbolje. No dobro svi televizori koji imaju HDMI podrzavaju i 1080i rezoluciju
Dobicemo novu i foxcrime,ali cemo izgubiti italijane i ruse,tako da...
Pa Scepo, ako nisi znao, ima i Albanaca u Crnoj Gori, valjda i oni zasluzuju jedan kanal od njih pedesetak.
a to bas ne moze nesto da se doda, a da se nesto ne oduzme??
(nečitko)
ljudi ja ne znam za vas, ali od kad su mi ga uveli ne vidjoh krstenoga filma osim 'ludosti dika i dzejn'... dako metnu nesto normalno s filmovima, onaj HBO boba ne valja
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
SVAKAKO treba povecati listu kanala pa cak vratiti i SLO2! Demantovao bih neke koji kazu kako je t-com ,,prosirio,, ponudu, to nije istina jer kada se ugradjivao extra tv vec je postojalo rezervisano mjesto za tv vijesti, dok je NAZALOST Slo2 zamijenjena b92 info koji je de facto isti kao i ,,obicni,, b92!!
mogu li ja ubacit neki veci hard disk, presnimim fajlove sa glavnog diska koji dolazi u extra tv i da mi bude to sto trazim, dali ce to raditi
neuro-anatomican poremecaj retikularno-aktivacijskog sistema
WoT: Phelsuma
Ne ide "bogomi"
Salu na stranu, na nekim kanalima malo treperi logo, ali je kvalitet slike zaista veci. Aktivirao sam 720p i stratch i slika je savrseno mirna na svim kanalima.
Jos jednom bravo. Sad cekamo HD kanale, od kojih se nadam da ce bar par biti 16:9, tako da strechovanje nece biti neophodno bar na njima.
Last edited by =]Vlado[=; 08-06-08 at 16:14.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Titogradsky dosta im je i onaj lajmet na drzavnoj televiziji.
Last edited by Scepan; 08-06-08 at 14:20.
Oće li tokom čitavog Evropskog prvenstva bit blokirani kanali HRT,RTS... za vrijeme utakmica koje prenosi IN TV!!??
Zar ne bi trebalo naš izbor da bude na koji ćemo kanal da gledamo,a ne da moramo da slušamo ove jadne komentatore!!??
Znam da imaju licencu ali BBM i KDS se ne pridržavaju toga!
Vatam i ja HRT na običnu nego me zeznuše ovi oblaci danas![]()
Sale , dobijamo li NOVU i FOX CRIME?![]()
I jos dosta toga , ali ne skorih dana.
Ovo neki novi kanal ubacise umjesto B92 Info ?
Citaju,citaju ``eno vidi jos 10E (korisnik)...drz`ga da ne ode nedje drugo`` !!!
Last edited by oops2; 09-06-08 at 17:33.
Samo vas posmatram... nisam stigao da posaljem komentare na neke postove, pa se vidimo danas/sjutra.
Morao juce da se onaj nas mrcenik slusa : *posle 5 minuta pauze* "I skrsio se Hamilton... *dole se ispisuje totalno drugo ime i drugi tim* A nije to Hamilton... A nije se niko ni skrsio izgleda... Jeste u stvari" I jedine informacije sta ima je ono sta je isprintao sa Wikipedije pa sve jedno te isto ponavlja celu trku. I niko mu nije rekao da ima Live Timing : "Barikelo je sada sesti" (barikelo otisao u boks pre 2 kruga i trenutno 15.)
![]()
Zbilja, gase li HRT2 kad je formula? Posto planiram za koji dan da predjem na Extra, da ne prelazim ako gase.![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks