Ko nema para?Ja ne'am para?Ima' ja para, b'ate!Pare nisu bile nikaT problem, b'ate!Sto treba da se plati?Ae?Daj te racune o'amo!
:oops::oops::oopsopilo se...shvati
:oops:ja navratim ali ovaj siromasni student kuka kako nema para pa bjezim, ne mogu mu svaki dan pice placat:joint:...a ti nemas kad od het-trikova, sto sa votkom sto sa ovijem nevjestama...dokle vise???:mrgreen:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ko nema para?Ja ne'am para?Ima' ja para, b'ate!Pare nisu bile nikaT problem, b'ate!Sto treba da se plati?Ae?Daj te racune o'amo!
Nisam ja kriv sto si ti dzekJe li tako,Mek?
Mmmmmmmmmmmmmmm... Starbuckssss...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
A ti ? dje si ti u toj prichi ?![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
oce li se shto pit' odje????????:grin:
Navali narodeee....
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
Odlicno!!!
ja se ovdje nista ne pitam rekla bih...
no dobro..ja bih jednu casu vode-moze li ?
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Neces valjda ovu niksicku vodu da pijes???Da je pivo ok, ali voda...Strasno sto se napravi od tebe.A bila si dobro dijete!Pjanila si se redovno, ovo se nisam od tebe nadao...Strasno.Lux, imas li joj sto drugo ponudit osim vode?Mis'im, ovo je ipak kafana jbt![]()
:oops:khm...khhhhhhgrchmmm...uh, zagrcnuh se...molim ve da se ponasate u kafanu...ovo djeca citaU...mis'im stvarno?!:mrgreen:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
kakav bezobrazluk.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Nisko!!!Mislim da je djevojka u soku!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks