View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 139 of 2251 FirstFirst ... 39891291351361371381391401411421431491892396391139 ... LastLast
Results 3,451 to 3,475 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A ja htio da singlam X2...
    Dade ga Delibasic opet za Sosijedad.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sramna odbrana, samo toliko. Pod hitno reforme. Poslije onako dobro odigranog prvog poluvremena se desava ovakva kataklizma i nemoć! Vučiniću lekcija o ponašanju i odnosu prema državnom dresu i kapitenskoj traci. Ne može to tako sine.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ah eto, na kraju smo prosli samo gol gore od Rusa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Sramna odbrana, samo toliko. Pod hitno reforme. Poslije onako dobro odigranog prvog poluvremena se desava ovakva kataklizma i nemoć! Vučiniću lekcija o ponašanju i odnosu prema državnom dresu i kapitenskoj traci. Ne može to tako sine.
    cega ne moze, kako toti moze u romu, moze on odje
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hhahahahaha, nek se ubiju. I ova stoka protiv Italije, pa mozemo samo sa Kosovom da igramo kad formiraju repzentaciju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Moracemo mi trpjet Mirka, samo se nadam da ce imati barem neke mjere.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što je to uradio Vučinić nisam gledao utakmicu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Hhahahahaha, nek se ubiju. I ova stoka protiv Italije, pa mozemo samo sa Kosovom da igramo kad formiraju repzentaciju.
    Druze, oladi malo.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ricardo_Izecson View Post
    Šetao se po terenu i čekao zamjenu čim smo primili drugi gol.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Drugo poluvrijeme kao da je igrao neko drugi i neopravdano je drvlje i kamenje samo na odbranu, a super bio napad koji nije napravio krstenu sansu i vjerovatno bilo 2 suta u okviru gola. Mirka treba drzati u igru kao u Romi 10-15 minuta sve ostalo je dzaba rabota

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Ricardo_Izecson View Post
    Nista... nije uradio nista, to je poenta.

Dobro, da budemo ozbiljni, ipak je bio dosta opasan i pravio je dobre situacije za nas.

Ali je sutirao penal u 1' minutu... potpuno amaterski. Traljavijeg suta odavno gledao nisam. Pa se onda desetak minuta kasnije usrao u jednu sansu u Simonovom silu.
    Kad god primi loptu, davi je najmanje 30 sekundi, i ulazi u potpuno nepotrebne driblinge.
    A u drugo poluvrijeme se samo setao terenom... na sjajan pas Jovetica pred golom nije ni pratio loptu, posla je u gol aut...

Eto tako.

Jos jednom, Burzanovic je mozda ostao neprimjecen (od komentatora) u prvom poluvremenu, ali je odlicno igrao. Jovetic je isto grizao naprijed, Vladimir Bozovic jedini umije iznijet loptu iz odbrane i povezati linije. I naravno igrac utakmice Mladen Bozovic. Ostali su totalno podbacili.

I nije mi jasno.. ako su vec Drincic i Pekovic zadnji vezni, zasto ih nikad nema pozadi kad se treba iznijet lopta sa svoje polovine? To je njihov glavni zadatak, a u zadnje dvije utakmice se to nije desilo ni jednom. Ili se ispucava ili se iznosi preko bokova.

I Savo Pavicevic ne mora uopste prelazit centar ako vec ne umije da centrira ili da doda bilo kome naprijed. Dva puta je tako u kontri izvisio...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Druze, oladi malo.
    Nemam sta da oladim. Penal su promasili, jedino mozemo Kazastan da pobjedujemo, nego eto na tom smo nivou.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bice dobro...Kad par igracha ne bude pozivano vishe.
    Tanasijevic i Pavicevic prije svih.
    Nismo iskoristili svoje shanse u 1. poluvremenu i debelo kaznjeni.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koje shanse jadan, koliko djece ovuda boze mili... rumuni su velesila za nas. Mozemo dobit mrtve norvezane i to jednom u deset mecheva ili da napunimo kazakstan, zaboravite da mozemo igrat sa rumunima, italijanima itd... ako im po go budemo dali, da smo zadovoljni!

trebace nam jedno 2-3 godine minimum da se uzdignemo pa da pricamo nesto tipa mozemo remizirat protv bugara, rumuna itd...

bice to bolje kad jovetic bude naucio malo u firenci kako se igra zestok fudbal, vucinic ne moze sam i tako to

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Penal i prilika Vucinica nisu shanse?
    Ajd' mali pishat' pa spavat'.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Pa nepostojeci ofsajd Burzanovica, pa sansa Jovetica, pa Mirkov slobodnjak... tom kolicinom sansi protiv Rumunije u gostima bi vecina reprezentacija bila zadovoljna (samo sto bi oni poneku i iskoristili).

Bar 5 gol-sansi smo imali, i jos par opasnih ubacivanja u sesnaesterac, sto je po meni odlicno.

Plus sto su nas nekoliko puta faulirali na 17-20 metara od gola. Da imamo bar jednog kvalitetnog izvodjaca slobodnjaka, kao sto vecina reprezentacija ima, to bi isto bile odlicne sanse. I ne znam zasto Burzanovic ne izvodi slobodne udarce... bice da je to jos jedan od Mirkovih "Totizama".
    Last edited by MadGod; 31-05-08 at 21:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bugarska je taman kao Ruminija. Znaci, imamo kvaliteta da je pobijedimo, i dovoljno gluposti da sve sanse prokockamo. Eh, da, jezim se na pomisao o Berbatovu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Jos jednom, Burzanovic je mozda ostao neprimjecen (od komentatora) u prvom poluvremenu, ali je odlicno igrao. Jovetic je isto grizao naprijed, Vladimir Bozovic jedini umije iznijet loptu iz odbrane i povezati linije. I naravno igrac utakmice Mladen Bozovic. Ostali su totalno podbacili....
    Uglavnom tako. Burzo je dijelio lopte, super se kretao i ostavljao slobodan prostor za ubacivanje. Onu sansu kad je strucnjak fintirao petom je on stvorio. Za mene iznenadjenje Bogavac koji se nije vidio mada nije imao ni previse lopti.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Berbatov nam nece nista kolko ce nas Martin Petrov po boku nagrdit. Svakome smo do sad ostavili nenormalno mnogo prostora po bokovima, a dok se Savo okrene za Petrovim... eh.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Onu sansu kad je strucnjak fintirao petom je on stvorio. Za mene iznenadjenje Bogavac koji se nije vidio mada nije imao ni previse lopti.
    Cini mi se da Bogavac ni ne moze igrati protiv ovako ozbiljnih protivnika... imao je dva neuspjela driblinga, i to je to cini mi se. Plus visina mu je problem kad ovi nasi balvani iz odbrane ispucavaju loptu (sto je 90% slucajeva), bilo ko ce ga zatvorit na dugu loptu.

Ali je zato fenomenalno rjesenje kad igramo protiv prosjeka / slabijih protivnika, jer moze drzati loptu na zemlji, proci vecinu odbrambenih igraca i uvijek je maksimalno motivisan. Tako da na tim utakmicama definitvno ima mjesta za njega, protiv Gruzije i Kipra npr.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo ljudi ja ne znam, vi tu pisete o Bugarskoj Irskoj, ne znam ni ja, svatite da se mi ne borimo za prva 2 mjesta, to bi bilo previse ambiciozno, odnosno nerealno! Jos je rano za to, sada cemo da igramo kvalifikacije, samo da bi sakupili iskustva, da dobijemo po neki mec, da dobijamo ravne nama rivale, ali koja Bugarska, pa sta vi ocekujete, mi naravno mozemo da zakinemo nekog za bod, nekog mozda cak i za 3, kad se bude igralo pod Goricom! ))

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Pa to je i poenta... sto se mene licno tice, tabelu na kvalifikacijama necu ni gledati. Idemo jednu po jednu utakmicu, pa cemo vidjeti. Ali svakako treba nalaziti rjesenja za ovakve propuste kao danas, ako hocemo da napredujemo imalo.

Steta je da gubimo po 4-0 sa ekipom koja objektivno ima kvalitet za X ili minimalni poraz. Odnosno, bolje je reci da igraci imaju kvalitet, posto ga tim ocigledno jos uvijek nema.

Ni Filipovic u svom dijelu posla ne briljira bas - tu je u nekom prosjeku, ali i trenerski dio posla bi se mogao obaviti mnogo bolje. I Kazahstan npr ima mnogo organizovaniju odbranu, iako po kvalitetu mnogo slabije igrace.
    Last edited by MadGod; 31-05-08 at 21:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znao sam da ce rumunija da nas pobjedi barem najmanje 2:0 jer ipak oni su tako kvalitetni da mogu daleko izgurati na europskom prvenstvu, mozfda i do finala ali posto nijesam bio u mogucnosti da gledam tekmu....jel bilo tako lose ili je rezultat zaheban a igralo se OK?

trebace barem 2 ciklusa da se napravi dobra repka jer ipak je sve skoro od pocetka a i neznam jel ovaj Filipovic i neki selektor...mozda za pocetak se nema boljeg

ko je igrao odbranu sa zamjenama?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Alex Raymond View Post
    jel bilo tako lose ili je rezultat zaheban a igralo se OK?
    Prvo poluvrijeme odlicno, Mirko promasio penal i imali bar 4 gol sanse. Zavrsilo 1-0 golom Mutua iz jedne od dvije prilike koje su Rumuni imali. Lopta je bila mnogo vise u nasem posjedu.

Drugo poluvrijeme su se posrali na nas. Odbrana je bila presmijesna, direktni krivci za sve golove (+ sve sto je Mladen Bozovic odbranio, a odlicno je branio). A onda je pao i ostatak tima.

Quote Originally Posted by Alex Raymond View Post
    ko je igrao odbranu sa zamjenama?
    Vladimir Bozovic (dobar), Jovanovic, Tanasijevic i Pavicevic su poceli.

Pred kraj su usli Pejovic i Ognjanovic (za koga mislim da nije imao kikseva, mada taj dio sam vise slusao nego gledao).

Quote Originally Posted by Alex Raymond
    a i neznam jel ovaj Filipovic i neki selektor...mozda za pocetak se nema boljeg
    Po autoritetu i psiholoskom pristupu bi bolji bili i Grof i Babic, na primjer. Bar sam siguran da kod ove dvojice Mirko ne bi radio to sto radi (Simon takodje).

Sad zbog manjka redovnog treninga ocigledno je teze pripremiti reprezentaciju nego tim. Ali treba reci i da su sve greske odbrane takticke prirode (postavljanje, kretanje, nerazumijevanje)... osim Jovanovica, koji je potpuna rupa.
    Last edited by MadGod; 31-05-08 at 21:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Miljan Miljanic je govorio da je bolje izgubiti jednu utakmicu sa 6:0 nego set utakmica sa 1:0 i super igrati. Nezasluzeno (najblaze receno) smo gubili prvo poluvrijeme drugo poluvrijeme je totalno opustanje i ne zna se ko se vise zaebava Filipovic izmjenama ili kapiten igrajuci kao da se sprda. Jes sad cemo se preracunavati ko je favorit, bolji gori i li ko ima skuplje igrace....bas su Grci bili fantasticni kad su bili prvaci.
    Naravno da cemo odrati Bugare i bez problema se kvalifikovati samo da Flipovic ne dozvoli da mu neko drugi vodi ekipu.

Page 139 of 2251 FirstFirst ... 39891291351361371381391401411421431491892396391139 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)