rekoh li ti da nikome ne pricas :oops:Originally Posted by Nikolina
rekoh li ti da nikome ne pricas :oops:Originally Posted by Nikolina
the World's leading dance event
Sensation
aj nema veze oprosticu ti jer sam zaljubljen u tebe (evo konacno priznah (sto napravi rakija od mene))
ajmo po jednu
the World's leading dance event
Sensation
Sto se radi odje majko mila...Mek,dje s' ti?
Mek, cujes li ti ovo???
Chujem,vidim,ne vjerujem..
Bahata klinka.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Znas li ti da se ONA nikad nije poljubila sa momkom???E pa zamisli koju mi je pricu izbacila danas kad me muvala!!!
mc_esseny opet si ispushtio knjigu iz ruku..dodji da te majkine ruke pretuku :mrgreen:
Nina moja tesko li je biti roditelj u danasnje dane sto je ovo![]()
Ajd meni i tebi po jedan red bull moze?
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
E pogledaj ovo nevinasce!Uh, kad ti dodjem tamo na Zabjelo imaces ga susto!
hahahahhhahaaha neka pusti...oli popit sto ?![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Fala ti, batalio sam!
haahahahahaha ja ti ne htjedoh nista pricat,ali i vrijeme je bilo vise :mrgreen:![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
A dobro se ti nadje nekom nesto da pricas za alkohol...E sad mogu da kazem da sam sve u zivotu vidio!Vrh!
:shock: qq, komso!!!Stidim se ka nikad!:oops::oops::oops:
sacu i da placem:cry::cry::cry:
Ovo je prestup kakav nije zapisan...ako oprastas, i ako ima popravnoga moze li sad da se plati po pice???
Znam da si siromasni student, mozes da uzmes sto god oces...pa cu ti dat gutljaj, a ja cu reshto popit?! Oli?
Salim se!
Sto pije kafana, ja placam za sve!!!!!:dring:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
zvoncice lakse s picem...ljudi kad popiju vide duplo a ti evo pises duplo :lolblue:![]()
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
Poganite se odje dok sam oTsu(L)tan,stvarno da vas je sramota..
Ti Zvonchy samo da si zdrao,mogla bi bar u ime stariJa dana nekat da naletish,necemo ti nishta..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks