Sto se tice Delibasica, nije ni primac staroj formi! U Majorci je ubijao, bio je najbolji igrac, i onda je dosao mrtvi Cuper i sjebao ga, pa se selio te u Portugal, pa teska povreda, pa Grcka. Mjenjao je klub svake pola godine! Zao mi je za njega, ali mislim da nema mjesta za njega u napadu!
Neko ko je gledao Beciraja nikad nesto ovako ne bi rekao.
Isja sad su nam Niksicani ugrozeni!ali zato Mirko je tu!
ma ljudi, majka mu stara, vise se to ne gleda, gleda se kvalitet i koliko moze da doprinese jedan igrac reprezentaciju i ukupnom uspjehu! Tako da se manite toga!
pavicevic je presao u cotbus
super transfer
on je super igrac!
perfekt
http://www.fcenergie.de/news/news.php?ID=4001
Last edited by vucinic_9_STAR; 20-05-08 at 20:35.
Milo mi je za njega. Odlican je bio za sad, a ovako ce samo napredovati. Odlicna vijest!
Stvarno odlicna vijest, ipak prva Bundesliga, nije lose, cestitke za Sava! Samo da napreduje, to nama treba, vise internacionalaca u jacim klubovima, u jacim ligama! Odlicno!
Vidis, ja stvarno nisam bio siguran u vezi Sava Pavicevica. Mislim, dobro je on igrao za reprezentaciju, ali sam sve mislio da je to zato sto nema ko drugi da bolje odigra. Ovo je i meni valjda neka potvrda kvaliteta, i kao sto rekoh, sansa da se dobro napreduje.
Ardijan Djokaj je odigrao bas dobru sezonu, istina u nesto slabijem timu, ali ipak... Mada je zaista nerealno odekivati poziv poret tolike konkurencije. Mada, sto znam, mozda ga je trebao probati File na nekoj od ovih prijateljskih, interesantan je on igrac...
pratim ja djokaja ovu sezonu,on stvarno bi trebao u rep...ali file i on su se po svadzali................
MARKO BASA
http://www.kurir-info.rs/clanak/kuri...oziv-menja-sve
Savo je meni bio najstandarniji u reprezentaciji, uvjek je odigrao na visokom nivou, borben je jak je u duelu! Mislim da su mu igre u reprezentaciji bile najbolja preporuka za ovaj transfer
Nisam znao da je i tu neka svadja po srijedi. Hm... sto znam, Djokaj je vrijedan poziva, ali izmedju njega i Bogavca, logicno je da se izabere Bogavac, po meni. Djalovic je ipak i ispred Bogavca, a tu je i Purovc pored Vucinica i Jovetica... Ne znam, tesko je naci mjesto. Mada, fino bi bilo da covjek cisto dobije sansu makar jednom, jer je dobar igrac i covjek...
edit: procitah ovo za Basu. Njegova situacija u vezi sa nasom repkom je meni jako bila nejasna, pa necu suditi covjeku unaprijed, ali ipak mi je bilo malo bezveze, jer je izgledalo kao da mi trcimo na njim a on gasi telefon. Dobar je on igrac, i legao bi nam kao kec na desetku sad. Ne bih da ove nase od jednom ufati neki ponos u vezi sa njim, ili bilo kojim drugim igracem, tako da covjeku treba mozda uputiti poziv, ako je zaista iskren. Ali, AKO JE....
Last edited by lee_sharpe11; 21-05-08 at 11:06.
Ljudi da je Basha htio da igra za CG, davno bi se to sredilo. Tu je nesto drugo u pitanju, kad tad ce se saznat o cemu se radi
ako je htio da igra za srbiju i to bio se sredilo......
igrace on za crnu goru,protiv bugarske![]()
samo ako ti znas nesto sto mi ne znamo. mada, protiv bugarske mozda i hoce, ko zna sto ce se do tada desiti.
ja mislim da ce se on odluciti do qualifikacije za 2010...........
da vas pitam, oce li ko od vas moci da snima ove naredne dvije utakmice pa posle da okaci na net ???
Sto se Djokaja tice, ipak se radi o igracu koji nema prakticno nikakvu buducnost. Imao je jednu dobru sezonu u prilicno slaboj ligi, ali tesko da ce njegova karijera krenuti uzlaznim putem zbog toga. Ne vjerjem da se radi o nekoj svadji, jednostavno nema mjesta.
Vucinic, Simon, Djalovic, Jovetic i Burzanovic su nedodirljivi sto se opcija u napadu tice. Poslije njih su tu Bogavac, Purovic i Cetkovic. To je 8 solidnih igraca, i sasvim dovoljno da se stvori konkurencija, ali i da svako odigra dobru minutazu kako bi se uklopio u igru reprezentacije.
djokaj hoce da predze u prvu liga nemacke?!
vukcevic ima svadzu sa bentom
prelasak u drugi klub za novu sezona je moguce!
Slazem se. Bogavac je brzanac i univerzalac i takav profil Filipovicu treba kako joker, ili neka alternativa, a sto ce mu neki klasicni centarfori kao Delibasic, koji ionako daju gol svakih 10 utakmica tamo gdje igraju.
Nekad brojke nisu presudne u odabiru vec profil igraca i sta on moze timu da donese svojom igrom... Primjer za to je upravo Bogavac, izabran kao resenje izmedju nekoliko tih napadaca srednje klase.
Tako da Cetkovic je zavrsio (po meni), kao i Djokaj, Orahovac, Delibasic koji nisu ni pozivani.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
marko cetkovic ili djordje???
Dordjije...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
roll tide
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks