Puro mora da se uvali sad nekom klubu na ljeto, pa mu je ovo prilika da istrči malo na teren
mada sumnjam da će se naigrat, radije bih vidio Bogavca da šiba po desnom krilu...
Last edited by [kinetic]; 18-05-08 at 23:41.
Coach:
Purović ne igra dugo u Sportingu. Razgovarao sam sa njim kako bih vidio u kakvom je psihičkom stanju. Saopštio mi je da na ljeto mijenja klub i sredinu i odlučio sam da ga pozovem, jer to može pozitivno da utiče na njega.
Situacija sa igračima iz mlade reprezentacije je nešto drugačija – Janjušević je “upao” umjesto prvog čuvara Vukašina Poleksića koji ima obaveze u klubu, dok se Zverotić kroz kvalifikacione utakmice nametnuo kao novo rješenje.
Na Janjuševića ozbiljno računam u budućnosti. Zverotić je na pravi način iskoristio priliku koju je dobio u mladoj reprezentaciji, što se za ostale igrače ne može reći. Za mnoge fudbalere koje vodi Duško Vlaisavljević je rano da uđu u seniorsku ekipu.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
u danasnjoj pobjedi pise
da je FATOS BECIRAJ pristao da zaigra da mladu reprezetaciju
CRNE GORE
To bi bilo sjajno,a imali bi jos jednog odlicnog spica za za A repku![]()
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ovakve izlive kuci!
Last edited by DIDI; 19-05-08 at 15:53.
/
Koliko imamo spicevaaaaaaaaaa, kad bi mogli jednog da trampimo za nekog centralnog defanzivca! A sto je sa Bashom, njega vise niko ne spominje ni Srbi ni mi, na kraju ce igrati za neku 10-u reprezentaciju, za pare naravno!
Uuu, Beco je ubica! Znaci, suprotnost od svih silnih talentovanih spiceva koje imamo... brz, jak, sa osjecajem za gol, razbijac! Dobro ce mu doci jedno vrijeme mlada reprezentacija, ali po meni, on moze odmah, od jeseni, da udje u A tim. Radi se stvarno o rijetkom talentu za nase prostore. Mogu misliti kako ce se fino uklopiti u napad sa toliko tehnicara. Naravno, konkurencija je jaka, ali mislim da ce on moci da igra prije nego li Bogavac ili Purovic, naravno, ako nastavi da igra ovako.
A sto se tice negodovanja, samo cu reci da je on sad zaista nas. Prvo, ima dosta Albanaca u Crnoj Gori, a drugo (i jos vaznije), mislim da je u Podgorici trenutno medju najomiljenijim likovima uopste. I sve dok ovako nastavi da igra bice dobrodosao. Svaka cast za nase ako je ovo zaista istina.
sto ne zowe onog dzudowica owaj debil od trenera,no zowe igrACE IZ DRUGE RUMUNSKE LIGE.kakaw maloumnjak,sto je owo
Samo koliko sam ja shvatio, kad/ako Kosovo bude primljeno u fifu on ce igrat za njih...
Bijo si poziw koi se neodbija
katastrofa što smo primili Bećiraja u reprezentaciju.
Meni je bezveze što u reprezentaciji Hrvatskoj igra Eduardo ,ajde Ibrahimović je rođen u Švedskoj pa je to izuzetak.
Ovako će nam se samo teže razvijati talenti,ako ovako nastavimo.
A napadač nam ništa ne treba.Ali baš ne treba.Gdje im je mozak?!
Još smo Omara Kuka za Košarkašku reprezentaciju :roll:
bajno.
još jedna stvar...toliko smo isčekivali nezavisnu CG da imamo svoju fudbalsku reprezentaciju između ostalog i sad trebaju da nam igraju Kosovari i Hrvati u njoj...
Licemjerno.
Ali baš sam razočarana...
mislim da je momak dobar igrač,ali neka igra za reprezentaciju Albanije ,Kosova ...
Ali ne za Crnu Goru!
2 igraca stranca je ok. sve je ostalo precerivanje
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
bozovic bolji golman od janjushevica....hm dobro...vule ima obaveze s klubom...
Slazem se.
Slazem se s tobom u vezi toga da nam ne treba napadac, ali je on stvarno dobar igrac, i mislim da konkurencija moze samo da ojaca reprezentaciju, tako cemo mi razvijat nove talente, jednostavno momci moraju da se bore da bi igrali u reprezentaciji, da se dokazuju, posto to treba da im bude prioritet, a ne ono: "Zvali su me, pa nisam mogao da odbijem!" Pogledaj sto se desava sa srpskom reprezentacijom, pa ono je sramota, nisam mogao da vjerujem da onako momci mogu da igraju, iako imaju strasno talentovanih igraca, ne daju sve od sebe, ne daju jednostvano! Ali evo i malo na tvoju stranu da stanem, Reprezentacija je nesto posebno, to nije klub, tako da mislim da bi trebali da se ogranicimo sto se tice dovodjenja igraca u reprezentaciju sa strane. Da zakljucim, rekla si dosta istine, ali za razvijanje talenata si pogrijesila! Sto nas ne ubija, ojacava nas!
Ja sam rekao gore - mislim da ce Beciraj biti bolja alternativa od nekog Purovica i da ce vec skoro biti bolji igrac. Znate li da Italija ima 10 napadaca u rangu nasih najboljih, pa ih to i dalje ne sprjecava da Osvalda, Amaurija i kompaniju zovu u reprezentaciju. Beciraj je jedan od najvecih talenata koji su igrali u Buducnosti u poslijednjih ko zna koliko godina, i svakako je vrijedan poziva. Na kraju krajeva, momak je veliki ljubimac navijaca i svakako sam siguran da ce se boriti kao lav. I to je ono sto je najvaznije...
mislim da si pogresno shvatio.
ako budemo ''trgovali'' na taj nacin sa strancima i dovodili ih u reprezentaciju, uvijek ce biti neki Beciraj koji ce biti preci od nekog Purovica.
Onda ce se neki ''Jovetici'' sporije razvijati jer ce imati uvijek neki Beciraji umijesto njih.
capisco?
a donekle se slazem sa Didijem -imamo Drincica i Beciraja sve preko toga bi bila teska precerancija ,kad smo vec htijeli nezavisnu reprezentaciju.
sarabubasara,samo da te ispravim,ako srbe racunas za strance imate ih vec sada dosta vise od 2.tu su i tumbasovic(istina da je igrao 2-3god u zeti,ali beogradjanin,iz cini mi se milicionara presao u zetu),tanasijevica,jovanovica,drincica(koga si navela),onda darka bozovica(koji sada nije na spisku),takodje vladimir bozovic(kragujevcanin),batak,a u mladoj vam je stjepanovic(srbin iz brckog,takodje 2do 3 god je igrao u zeti).
a zvali ste vec i onog subotica(poreklom srbin iz bosne,igra u majncu,sto je igrao za mladu americku reprezentaciju) i ovog hrvata dujmovica.
sta vi ljudi hocete od reprezentacije uopste?
prvo..kakva jadna crna gora crnogorcima
pa nas ima 42% i moramo se pomiriti sa tim
pola podgorice navija za srbiju,neka mi niko ne soli pamet
borio sam se za nezavisnu drzavu od 90 godine
dobio sam je ali nisam zadovoljan narodom,sory za ovo skretanje sa teme,ali da objasnim svima koji se busaju ,crna gora crnogorcima
zaboravite to.ja sam srecan sto imam navijati za moju drzavu
onaj sto se osjeca srbinom navija za srbiju,sacuvajmo ove albance i muslimane da navijaju za nas,jer kakvi smo nikad stadion necemo napuniti
zato beco dobro dosao,kuk dobrodosao
ma svi dobrodosli,jaka repka cera mlade ljude da se bave sportom
pa neka zasluze mjesto u njoj
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks