shto se owa kaWana zapushtilaaaaaaaaaaaaaaa...a nekad se znalo popittttttttttttttttt...pa se zalomi notj po notj...pa mu to dodje swaka notj...pa se zapojeeeeeeee...Keba recimooooooooooo...:lolblue::lolblue:...e to je bio zhivot...:lolblue:![]()
Poz i od mene.. Svima![]()
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
shto se owa kaWana zapushtilaaaaaaaaaaaaaaa...a nekad se znalo popittttttttttttttttt...pa se zalomi notj po notj...pa mu to dodje swaka notj...pa se zapojeeeeeeee...Keba recimooooooooooo...:lolblue::lolblue:...e to je bio zhivot...:lolblue:![]()
ojjjjjjjjjjjjjj rukkkkkkkkkk!!!!:dring:![]()
Meni ce ovo od sad da bude jedina kafana u koju idem...
Never Complain, Never Explain
dobro veche/jutro !ima li koga ovdje ?!
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
/me casti picem cijelu kafanu jer je dobila posao![]()
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
takvi smo ti mi crnogorci siroke ruke![]()
potrosimo platu prije nego je zaradimo!!!
Sto pije kafana je placam za sveeeee opa sa sa sa
jos jedna tura![]()
ajmo zivo!!!
Kafana is back in life again !!
the World's leading dance event
Sensation
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
opLJanismo se ovdje danasaj zivjela bubamaro pa da te veselo nosim kuci
![]()
haha
Sensation
haha vidim da smo vec veseli, pa ko doceka ovdje kraj dana)
ko prezivi pricace, ko te ponese pjevace :B
Sensation
Eo pogledajte...rodjendan joj je danas, ni pice da posalje.e moja zvoncice, nije valjda da je takvo stanje?![]()
skaljaj HAHAHAHA sto se radi na elektro fax A?![]()
Sensation
Dje ste?
pushka vas ubila kakvi ste..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Dje s' Sladjo, pushka te ub'la...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
ko je prDnuo ovo?![]()
Sensation
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks