Originally Posted by
ljubo__hristo
Problem je u tome sto se po medijima pricao njemu kao o najvecem borcu svih vremena jer je osvojio svjetsku titulu u 4 razlicite kategorije, pri tom navodeci da je Roj Dzons Junior osvojio titulu u tri razlicite kategorije - iz cega bi neko neupucen mogao pomisliti da je Strugar veci borac od Roja Dzonsa sto je ravno tvrdnji da je FK Graficar bolji od Reala jer je Graficar 40 puta bio prvak Konika, a Real samo 31 put prvak Spanije.
Ja bih volio da neko realno sagleda njegove uspjehe (kao sto si ti uradio u svom postu) i skladno tome ga tretira u medijima, a ne prave od njega boga sunca licno. Ja sam mislio da je los borac u odnosu ono kakav tretman ima u nasim medijima, a ne da je apsolutno gledano los borac.
Recimo nemoguce je reci da je Beciraj los fudbaler, ali praviti Ronalda od njega je previse. Beciraj je dobar za ovu nasu ligu i nivo profesionalizma koji vlada kod nas ali uporedjivati ga sa Ronaldom je smijesno. Tako je Strugar dobar borac za nas i nivo profesionalizma koji vlada kod nas, ali svjetsko ime je taman koliko i Beciraj u fudbalu.
U potpunosto tacno ! Prva runda odma sam prebacio na drugi kanal ,misim to ni u avliju djeca tako lose nebi se tukla
Misim u nas svako jaje ima po 4 zumanca ito sva cetvrtasta
Iljadusedamsto struki "SVJECKI" sampion i ni jenu kontru i prvu rundu do tri cetiri aperkata ito nepravilno uz drzanja glave protivniku ???? Misim straota ,udarci nebi moju babu osamutili a ne nekoga koji se sprema cipancijeli zivot !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Bookmarks