Dobro rece ovaj trener 'Nemoj Kasasa pustat, pusti bilo koga samo ne njega'
Heheheheheh... udovicic ima italijansko drzavljanstvo,jer mu je djed,pradjed bio udovizi (ili nesto slicno)..sto sve covjek nece cut.... hehehehehhehe
narodnjaci su soundtrack nase tranzicije....
Rano si posao pitevo produzetaka
![]()
uh, nerjesheno
tesko ce biti ovo dobiti na produzetke, ali svejedno, svaka chast jugu.
ipak, nadam se da ce uspjeti i da dobiju ovo
kako igraju :hail:
sudije su skroz gay...
kapa do poda za jugove igrace![]()
e jebiga...![]()
A pi....(((
sudije su sasvim ok sudile,a da su hteli da saseku jug nisu morali da sviraju iskljucenje na kraju regularnog dela(fakticki su vec 2 igraca reka bila na lopti) i reko bi dobio.istina je da su pustili u produzetcima grublju igru,ali na obe strane,a i to je sama igra zahtevala,jer je prstalo na sve strane.
mene nerviraju srpski komentatori jer previse kenjaju o sudijama,i onda nevoljno i ja podpadnem pod njihov uticaj(dobro istina je nekada ima i loseg sudjenja,ali cesto to komentatori pricaju i neopravdano),ali hrvatski komentatori su daleko prevazisli srpske.maltene da nisam gledao mec koji su reprezentacija ili hrvatska ekipa izgubila,a da komentatori nisu non stop pricali o sudjenjenju.
iskreno reko je pokazao da je kvalitetnija i bolja ekipa od juga,i da se nisu previse opustili dobili bi u regularnom delu dosta ubedljivo.a jug ako je zbog neceg nezasluzeno izgubio to je onda zbog srca koje je pokazao,i ako nista drugo zbog toga su zasluzili biti prvaci,ali ipak je reko trenutno bolji tim.
Eto tako...
Svaka cast jugu na prikazanoj borbenosti. Igra i nije bas odusevljavala,ali bez boskovica,markovica, dobuda... i ovo je super rezultat. Svaka cast. I produzeci su protiv pro recca u ovom mecu jednaki osvajanju![]()
ja ne znam sta ti pricas...ja odavno nisam gledo bolju utakmicu...ne znam sta te toliko razocaralo...svaka cast i jednima i drugima...nase 3 ekipe su daleko od ove dvije...uporedite samo ovo finale i tekme poput jadran-kotor...
Pogresno si me razumio. Nisam rekao da me igra razocarala, cak naprotiv, ali sama igra koju je pokazao jug bi bila na jos jednom visem nivou da su igrali do kraja boskovic i ostali.
Vucinic_9_STAR je Varvar iz Njemacke i volio bi da zna dje moze nabavit dres Buducnosti kad dodje u Podgoricu na ljeto...
![]()
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks