Page 23 of 715 FirstFirst ... 131920212223242526273373123523 ... LastLast
Results 551 to 575 of 17863

Thread: Kosarkaska reprezentacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Super, sad na tako odgovornoj poziciji od koje zavisi igra citave ekipe imamo stranca... A je li se pitao Vujosevic sto tu? I koliko ga on cijeni uopste?

Odgovori u narednom broju...
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vujosevic je valjda i pregovarao sa njim prvi oko svega... tako ja shvatih...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo nesto logicno... sta fali Rusiji? Taman kad su Slavnic i kompanija sastavljena od patriota sa svih meridijana pricali kako Rusija ne moze imati amere za trenera i pleja, oni su odgovorili sa zlatom. Cook je, ponavljam, nesto slabija verzija Holdena. Ne znam sto bi nama falilo kad njima nista ne fali.

Nego, nesto mi govori da Srbija ista nema mnogo jaci tim od nas. Pod kosevima smo lagano bolji, a sad se pojacavamo i na ostalim pozicijama. Ja zaista ne vidim mnogo loseg u svemu ovome.

bad-boy Guest

Ma pokakim ti se ja na takvu reprezentaciju, kad mi dovodu Amerikanca
    da igra za moju drzavu! Ma neka je bolji od Kobia, al da se ja pitam
    nebi ga on zaigra za CG!! Eto tako!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lee_sharpe11 View Post
    Ja zaista ne vidim mnogo loseg u svemu ovome.
    Lose je to sto ce da zauzima mjesto nekom nasem mladjem pleju, i sto sad treba da stvaramo mlad tim i da ga uigravamo za buduca takmicenja a ne da vrbujemo strane igrace.

A to za Holdena... Taj Holden se godinama dokazivao i igrao u CSKA (Moskva - Rusija), a sta ovaj Kuk ima iza sebe? Jednu sezonu u Zvijezdi i odma je dobar igrac i neka poredjenja...

Ne, ne.. Na valja ovaj potez nista. Nema logike nikakve.. Kao da igramo neko Evropsko za mjesec dana pa smo hitno u potrazi za nekim plejom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako nista ne bude valjao, nece igrati i to je to. jedino je lose onda sto covjeku dadosmo pasos, ne? .

cook nije dokazan? prvo, vrlo moguce najbolji plej u nlb ligi, sto nije losa preporuka. drugo, i puno vaznije, valjda vidimo kakve sposobnosti covjek ima. svi koji imaju blage veze sa kosarkom znaju kakve mogucnosti taj covjek ima.

Sto se tice mladih pjelmejkera, A reprezentacija zaista nije mjesto za sazrijevanje. Za to postoje mlade reprezentacije. A Crna Gora ne mora da sastavlja mlad, vec najbolji moguci tim. Moramo sto brze da se probijemo do elite, do prilike da se borimo za A prvenstvo, pa da taj isti mladi plej dobije priliku da igra protiv Parkera, Calderona i Holdena jednog dana. Vjerujte mi da ovo moze biti dugorocno jako isplativ potez. Ja sam licno umoran od prica kako sve treba da ide polako i kako ambicije trebaju biti male za pocetak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jednog (najmanje) stranca (Amerikanca) imaju mnoge Euro selekcije, nije bas "moralno" al yebi ga takva je "praksa", ako bi sve ostalo samo na Kuku, ne vidim nista lose, Kuk je itekako pojacanje i bice dobro da CG cim krene u kvalifikacije za EP ima "dobru i poslozenu" ekipu, jer treba iz prve preskociti sve rangove i plasirati se na EP 2011, ne bi smjelo biti greske, ionako se predugo ceka na pravo nastupa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

valjda vidimo kakve sposobnosti covjek ima. svi koji imaju blage veze sa kosarkom znaju kakve mogucnosti taj covjek ima.
    Ne znam, mozda jer mi je CS mrzna namrtvo sa svojom divljom igrom ove a i proslih godina, pa sam i na njega gledao u negativnom smislu mada se nisam previse unosio... Cini mi se da previse lagano sutira za 3 i to sa 7-8 metara, i da ne igra neku odbranu reklo bi se?

Sto se tice mladih pjelmejkera, A reprezentacija zaista nije mjesto za sazrijevanje. Za to postoje mlade reprezentacije. A Crna Gora ne mora da sastavlja mlad, vec najbolji moguci tim. Moramo sto brze da se probijemo do elite, do prilike da se borimo za A prvenstvo, pa da taj isti mladi plej dobije priliku da igra protiv Parkera, Calderona i Holdena jednog dana. Vjerujte mi da ovo moze biti dugorocno jako isplativ potez. Ja sam licno umoran od prica kako sve treba da ide polako i kako ambicije trebaju biti male za pocetak.
    Aj dobro. U pravu si. :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bad-boy View Post
    Ma pokakim ti se ja na takvu reprezentaciju, kad mi dovodu Amerikanca
    da igra za moju drzavu! Ma neka je bolji od Kobia, al da se ja pitam
    nebi ga on zaigra za CG!! Eto tako!

meni MILO ZATO STO JE AMERIKANAC:yipiiii:
    Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
    Ban u hrvatskoj crnogorac
    Ban u crnoj gori crnogorac
    ...

bad-boy Guest

Quote Originally Posted by neobican View Post
    meni MILO ZATO STO JE AMERIKANAC:yipiiii:
    Ali STRANAC!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma svejedno
    mene interesuje samo rezultat
    dovoljno sam svjestan da vidim da ovu drzavu ne voli bar pola njenih gradjana
    nazalost
    Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
    Ban u hrvatskoj crnogorac
    Ban u crnoj gori crnogorac
    ...

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Ja ne mogu da vjerujem da je nekome SUPER ili sta vec da ce neka crncuga da dodje i da predstavlja crnogorca i crnu goru na reprezentativnim utakmicama... To bi prije svega trebalo da bude sramota za CG, za CG kosarku i CG sport uopste...
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crnci i crnogorci :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ljudi, ocigledno je da nasa kosarkaska reprezentacija ima zavidan kvalitet koji moze donijeti redovno ucesce na evropskim prvenstvima, poneki plasman na svjestsko ili olimpijadu, a mozda se, uz malo srece, desi cak i neka medalja. Takodje, ocigledno je da smo tradicionalno tanki na poziciji playmakera, i dovodjenje stranca na tu poziciju je sasvim normalna stvar. Izabrali smo i trenara po mjeri nasih mogucnosti i ocekivanja i sve je to na prvi OK.
    ALI ALI ALI
    prvi covjek saveza je Danilo Mitrovic i to je jedna VELIKA prepreka ka ostvarivanju zacrtanih ciljeva, jer ne moze jedan nevaspitan i nepismen covjek da vodi savez.

Glavni problem je on a ne Cook ili neko treci.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Moze li mi ko rec kakva je "pozicija" Veselina - Veska Barovica?
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U vezi Mitrovica se ne slazem. Kao prvo, predsjednik Saveza je Vesko Barovic, a drugo, sto sam vec rekao, ako ce repka imati uspjehe sa Mitrovicem kao sto je imala Buducnost, ja se ne zalim. Jer cemo se svi sloziti da je KK Buducnost jedna od najboljih sportskih prica ovog dijela Evrope. Dok je bilo novca trofeji su lagano dolazili u Pg, a sad kad se jedva ima za plate, opet se ostvaruju dobri rezultati. Isti Dule Vujosevicje jako nevaspitan sto se toga tice, pa odlicno vodi Partizan, ne? Zaista ne znam po cemu je Danilo Mitrovic tolika prepreka icemu.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Pretpostavljao sam da je Vesko predjesdnik saveza... Mislim sta reci... Idite na Google i ukucajte "Vesko Barovic" ili "Veselin Barovic" i vidjecete hiljadu rezultata gdje ce biti "kriminal", "pranje novca", "prosirenje poslovanja sa djukanovicem", "Crnogorska policija uhapsila biznismena Veselina Barovića", "Arhiva Zlocina", "Korupcija u sistemu planiranja i uredjenja prostora", "CG Tajkuni" itd. itd.

Znam da su nam na vlasti mafijasi i u svakom segmentu drzave ali sport... Mislio sam da makar sport moze da nam bude CIST, da bude neko normalan na celu tog saveza a ne da mi se neki kriminalac pita... Mislim.. sta reci...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ukucaj Fidel Castro na google, pa vidi sta ces da dobijes :mrgreen:

Bez zezanja, meni je sasvim OK sto je ta, uslovno receno, mafija u vrhu CG kosarke. To je valjda najbolji nacin da se dodje do nekih rezultata. Sto mislite, kako je Vujosevic prihvatio taj posao, kako je Pekovic potpisao?

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

^ Dobices "normalne" rezultate... neces dobiti niti jedan rezultat kao kod Veska Barovica, Brana Micunovica i kompanije...

Ja vise ne znam sto citam ove teme i poruke ljudi kad je mogu da shvatim kako neko kaze da mu je drago sto ce crncuga americka da predtsavlja crnogorce a da je na vrhu CG kosarke [i drugih sportova] mafija... Mislim... sta reci...
    Do Not Disturb.

bad-boy Guest

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    ^ Dobices "normalne" rezultate... neces dobiti niti jedan rezultat kao kod Veska Barovica, Brana Micunovica i kompanije...

Ja vise ne znam sto citam ove teme i poruke ljudi kad je mogu da shvatim kako neko kaze da mu je drago sto ce crncuga americka da predtsavlja crnogorce a da je na vrhu CG kosarke [i drugih sportova] mafija... Mislim... sta reci...
    Tacno tako, trebaju svi da nam se sprdaju!!!
    Pi, kaki smo mi seljaci!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

I sprdali bi nam se, da nije kod vecine isti slucaj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Duško Vujošević kazao je da je Amerikanac Omar Kuk "daleko od toga da postane Crnogorac”. Vujošević je u izjavi srpskim medijima kazao da je vijest "preuveličana" i da je "plasirana u trenutku kada je to nekom trećem odgovaralo".
    - Ta informacija je začuđujuće dobila veliki prostor u srpskim medijima, iako još ništa nije dogovoreno. Istina je da postoje priče o tome da Kuk zaigra za reprezentaciju Crne Gore, ali je to u ovom trenutku mnogo daleko od realizacije. Kuk je fantastičan plejmejker, ali još ni državljanstvo nije sređeno, a kamo li nešto drugo - rekao je Vujošević.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pripreme pocinju u avgustu, prvi mec ce vjerovatno bit sa nekom jakom reprezentacijom u Podgorici oko 10-og avgusta, onda slijedi turnir u Makedoniji sa Turskom, Makedonijom, i jos jednom reprezentacijom (vjerovatno Izrael, Ceska ili Bugarska). Poslije i dvije prijateljske sa BiH i u septembru pocinju kvalifikacije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinoc rece Mitrovic sve najljepse o Cooku i mogucnosti da se on angazuje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes, i samo sto nije rekao ma Vujosevic ne zna sto prica. Kakav je ono strucnjak, na pitanje prati li fudbal on odgovara fudbal znam bolje od kosarke. :blah:
    Last edited by kamei; 12-05-08 at 13:08.

Page 23 of 715 FirstFirst ... 131920212223242526273373123523 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)