Page 68 of 832 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168568 ... LastLast
Results 1,676 to 1,700 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by VoochkO View Post
    Jedino sto neki od korisnika nece moci da rade background recording dok gledaju HDTV.
    Dao bih ruku i nogu za HD kanale a kamoli background snimanje

Nego pustite ovih praznih nagadjanja, zna li neko stvarno koje su sanse da dobijemo RTCG1 HD, da gledam agrosaznanje u 1080p

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta ti je to background snimanje?
    pa zar su ti hd kanali toliko bolji???
    opet-zna li ko kad ce novi kanali?

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    18 Posts

DVD - 480x720 wide screen
    HD - 1080x1920 u 1080 p/i, odnosno 720x1080 u 720p

Ja imam Quadro 32", i bluray fimovi izgledaju premocno, za neuporedit sa DVD kvalitetom... Slika je cistija oko 6 puta u odnosu na DVD.

Uglavnom, gnusna je laz da se HD primjecuje na TV-e vece od 50"

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

rekoh razlika izmedju hd i full hd se vidi tek na 50 inca! a quadro ako ti bude trajao do kraja godine bice dobro.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Postoje tri HD formata:720p, 1080i i 1080p. Razlika izmedju njih je vidljiva i na 20"

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Quote Originally Posted by Pix View Post
    Dao bih ruku i nogu za HD kanale a kamoli background snimanje

Nego pustite ovih praznih nagadjanja, zna li neko stvarno koje su sanse da dobijemo RTCG1 HD, da gledam agrosaznanje u 1080p
    E to je problem koji treba RTCG da rjesava. A HD RTCG-a ces da pricekas, bogami podosta
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by *lucifer* View Post
    rekoh razlika izmedju hd i full hd se vidi tek na 50 inca! a quadro ako ti bude trajao do kraja godine bice dobro.
    evo u opkladu da cu ja vidjet raliku na mom 22". Imam npr. No Country For Old Men inserte u obije rezzolucije, i vidim razliku...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,510
    Thanked in
    2,652 Posts

Čuš u 50"....
    Vidi se razlika i pri 26".

@Lucifer to ti je isto kao da kažeš da se razlika u rezoluciji monitora vidi samo pri 19". Onima sa 15" je sasvim svejedno imaju li 640x480 ili 1024x768, zar ne?
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,510
    Thanked in
    2,652 Posts

T-Com je započeo s testnom fazom pružanja HD usluge korisnicima MAXtv-a. Među MAXtv korisnicima, na temelju tehničkih parametara i geografskog rasporeda, odabrani su pilot-korisnici koji imaju mogućnost gledanja televizijskih programa i filmova u HD rezoluciji.

Komercijalna ponuda MAXtv HD paketa očekuje se početkom svibnja i neće se dodatno naplaćivati postojećim i novim korisnicima MAXtv-a koji imaju tehničke uvjete za korištenje usluge.

U MAXtv HD paketu korisnici će u HD rezoluciji moći gledati pet televizijskih programa: četiri programa engleskoga govornog područja - National Geographic Channel HD, koji je specijaliziran za dokumentarne filmove i serije, Voom HD s raznolikim sadržajima, od filmova i serija do sporta i animiranih filmova, lifestyle program Luxe TV HD i glazbeni program Melody Zen HD, specijaliziran za ambijentalnu i new age glazbu te njemački Anixe.

Osim toga, MAXtv će HD korisnicima nuditi u MAXtv Videoteci filmske naslove kao u HD rezoluciji, a ponuda HD sadržaja kontinuirano će se proširivati i nadopunjavati s novim HD sadržajima.

Uoči početka Europskog nogometnog prvenstva 2008 MAXtv korisnici moći će uživati u programu Eurosport HD, a samo Prvenstvo bit će dostupno u HD formatu na zasebnom HRT kanalu.

E sada će već biti zanimljivo....:joint:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

neka vi citanje BUG-a
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Uoči početka Europskog nogometnog prvenstva 2008 MAXtv korisnici moći će uživati u programu Eurosport HD, a samo Prvenstvo bit će dostupno u HD formatu na zasebnom HRT kanalu.
    Uhm... Selim se u hrvatsku za EP... Mi ako budemo imali srece svetsko prvenstvo 2014 gledamo u HD...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Exclamation

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    evo u opkladu da cu ja vidjet raliku na mom 22". Imam npr. No Country For Old Men inserte u obije rezzolucije, i vidim razliku...
    Evo par postova s drugih foruma....full hd na 32'' nema puno smisla, cak i ako gledas iz blizine a pogotovo ako ces gledati 2,3m+. imao sam priliku usporediti 37'' full hd i hd jednu uz drugu (full hd source) i razlika je bila uočljiva ali samo kad sam se trudio pronaci je. radije kupi hd ready i potrosi ustedene pare za 100hz
    *******Full HD je prenapuhan. Oni koji su imali priliku pažljivo usporednu pogledati Full HD i HD slikuFull HD je, kako covjek iznad mene rece, nepotreban jer je razlika fakat nikakva cak i za 50" uredjaje.*********
    Reza u full HDu od 1920x1080 je zgodna za neke JOOOS vece displaye ali meni u kuci iskreno ne treba nis vece od 130cm kad ionako sjedim 3,5m od njega (ovo ja da dodam sad. Ovaj mora da je corav ili sta kad blene u toliki ekran sa 3,5m a ja se mislim jeli puno meni 37inca s 3.5m) kažu da je razlika neprimjeta do veličine ekrana od 50''*****Mislim da je bolje uzeti sto veci ekran HD Ready (46") nego manji sa full HD-om (1080p).Razlika u rezoluciji nije vidljiva na televizorima manjim od 50" na udaljenosti od 3+ metra*** Za kraj bih naveo zaključak Arcamovog čovjeka koji kaže da se ne vidi razlika između 1080i i 1080p ako ekran nije veći ili jednak 50 inča. Navedeno u Hi-Fi Choice.**** ako uzimate 60-65 inca ili vise onda vam preba full hd,dok na "manjim" tipa 32-40" nema potrebe,tj ne primecuje se razlika-govorim iz iskustva*****

Eto toliko mada odje su svi najpametniji pa trazite razlike i u ekranima od 10cm ako cete. Ionako nije ovdje tema full hd nego extra tv tako da necu vise da razglabam o ovome!

Thanks Thanks Given 
    1,530
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

Ja imam LCD od 32" i dovoljna mi je 720p rezolucija,slika je perfektna

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Ma to ovi samo da ne kazem s...u do juce su fatali 5 kanala s ribljom kosti a sad bi qfhd da imaju. ta rezolucija je veca i od full hd.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Evo par postova s drugih foruma....full hd na 32'' nema puno smisla, cak i ako gledas iz blizine a pogotovo ako ces gledati 2,3m+. imao sam priliku usporediti 37'' full hd i hd jednu uz drugu (full hd source) i razlika je bila uočljiva ali samo kad sam se trudio pronaci je. radije kupi hd ready i potrosi ustedene pare za 100hz
    *******Full HD je prenapuhan. Oni koji su imali priliku pažljivo usporednu pogledati Full HD i HD slikuFull HD je, kako covjek iznad mene rece, nepotreban jer je razlika fakat nikakva cak i za 50" uredjaje.*********
    Reza u full HDu od 1920x1080 je zgodna za neke JOOOS vece displaye ali meni u kuci iskreno ne treba nis vece od 130cm kad ionako sjedim 3,5m od njega (ovo ja da dodam sad. Ovaj mora da je corav ili sta kad blene u toliki ekran sa 3,5m a ja se mislim jeli puno meni 37inca s 3.5m) kažu da je razlika neprimjeta do veličine ekrana od 50''*****Mislim da je bolje uzeti sto veci ekran HD Ready (46") nego manji sa full HD-om (1080p).Razlika u rezoluciji nije vidljiva na televizorima manjim od 50" na udaljenosti od 3+ metra*** Za kraj bih naveo zaključak Arcamovog čovjeka koji kaže da se ne vidi razlika između 1080i i 1080p ako ekran nije veći ili jednak 50 inča. Navedeno u Hi-Fi Choice.**** ako uzimate 60-65 inca ili vise onda vam preba full hd,dok na "manjim" tipa 32-40" nema potrebe,tj ne primecuje se razlika-govorim iz iskustva*****

Eto toliko mada odje su svi najpametniji pa trazite razlike i u ekranima od 10cm ako cete. Ionako nije ovdje tema full hd nego extra tv tako da necu vise da razglabam o ovome!
    znas kako, neki citaju, a neki probaju sami. A ja LCD monitor od 22" gledam sa metar do metar i po, pa mi razlika znaci i vidim je
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Kakav crni HD, a ovamo ni ove bzv rezolucije nece na vajni "extra TV", zashto me to ne iznenadjuje, zaboga..!

A btw, ko mu dade ime "Extra"!? o QQ, mada mora da je to zbog zbog dripaca-seljobera i konichkih Coco Chanel dama, kojima je sve shto je dobro "Extra", pa je i ime dato da se bude u trendu). Ali izgleda taman je za njih i namijenjen, sudeci po svemu..

Vratih vajnu opremu, juche.. I morao sam na bijeli list papira da pishem zashto.. rofl.. Nemaju ni nesretni upitnik, nego pishesh kao nekad ono: - M O L B A - i te fore.. roflx100

Moje razocharenje je beskrajno, mada sam znao od koga je, i da se nemam shto nadat, al rekoh, aj da probam, nece me pojest, mozda prijatno iznenade.. (blago mi u pamet)

Iako se nalazim jako blizu nove centrale, drugi kanal rtcg-a nije bilo moguce gledat usled smetnji, info koji dobijete prilikom prebacivanja na odredjeni kanal je potpuno besmislen, jer je 500% pogreshan.. (sad ce rec da oni nisu krivi shto televizije ne poshtuju najavljeni vremenski okvir, pravo da vam kazem to me ne bi mnogo interesovalo)! Ovo shto pomenuste za rezolucije, samo radi ona Z (zaba) rezolucija, ostale su valjda namijenjene za neka buduca pokoljenja.. (nemojte mi prichat da to samo radi na nekim kanalima, jer ne radi ni na jednom, probao sam, a i zvao sam fascinantnu podrshku, pa su mi rekli dobro je to..)

I sve bi se to dalo nekako oprostit, ali, taj izbor kanala, tj. sramno mali broj da valja programa, to vec nikako.. Sve pakete sam bio ukljuchio, htio sam da vidim shto da ostavim za dalje..! Da ne bi bilo mrzim t-ljepotu, pa panjakam, za ovih mjesec dana koliko sam imao chast, svracalo mi je par ljudi koji su bili privilegovani da vrte kanale, i koji su, (svi do jednog), na kraju pitali, "i to je to!?"

A ako se sluchajno zajebete i prebacite na neki od 3(4) kanala za odrasle, posle vrlo kratkog vremena, imate utisak da ste pod nekom srednjevjekovnom terapijom koja bi valjda trebalo da vam utre libido for good.. Imao sam utisak da ti nesretni kanali placaju Tznalcima ili kome vec, da ih pushtaju.. Toga uzasa, nevjerovatno.. Zlatio se Blue Moon..

Prochitah, a evo i sad mi nije jasno, ko i zashto pishe, nekakve hvalospjeve, Extra uzasu, poshto trenutno makar, sve na stranu, samo zbog broja i izbora kanala, sa cijenama kakve jesu, na skali od 1-10, Extra uzas ne zasluzuje ni 2!
    Last edited by NexusVI; 07-05-08 at 13:09.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

e jao taman se odlucim da uzmem extra tv. i kad ovo procitah ne znam sta cu. mada slazem se da je taj naziv extra. vise nego glup. jer svakako daleko je od extra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za 4 mjeseca korishcjena extra tv ne mogu da se pozalim, stvarno je extra
    ....love is in the air....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lovergirl View Post
    za 4 mjeseca korishcjena extra tv ne mogu da se pozalim, stvarno je extra
    Takodje, nesto kraci period koristenja i od pocetka bez greske radi, uzivancija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja iskreno poucen ranijim iskustvima nista sto je iz telekoma ne bih uzimao!
    Nije da ih pljujem,zabole me za sve firme,ali kako oni svoje korisnike vuku za nos to je strasno!!!
    I to u svakom pogledu,cenama,uslugom,ljubaznoscu,itd!Da ne nabrajam!
    Pa neka se ljute!

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,510
    Thanked in
    2,652 Posts

Meni isto tako extra radi. I ADSL i Extra TV. Imam jednu zamjerku a to je plaćanje telefonske pretplate, jer ja fixni uopšte ne koristim...

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

Najjaci su ovi sto se poslije 6 mjeseci od pocetka usluge "zale" zasto se ista zove "Extra TV". Tako se zove zato sto je ima puuunoooo ekstra opcija i mogucnosti. Probaj 30 dana, pa kupi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

720p je sasvim dovoljna i za 40 incha. I u uredjaju imate da birate da li zelite 1080 ili 720p signal tako da nece biti problem kakav god televizor da imate jer vise od 1080i ili p nema. Skinuo sam puno 720p i 1080p filmova i kvalitet je nevjerovatan u oba slucaja i u svakom slucaju bar DUPLO bolji od standardnog singala. Cista matematika. I ExtraTV bar nudi i tu HD opciju i izlaz, pored ostalih, korisnih i interaktivnh mogucnosti ExtraTV-a i samog uredjaja.

Od pocetka mi i ADSL i ExtraTV rade bez greske.

Dajte da ne blatimo, nego da saznajemo, raspitujemo se i trudimo da bude bolje. Do prije par mjeseci bila je premija imati dobru analognu sliku i 7-8 kanala, a sad ni ovo ne valja... cc c c c cc nekima se nikad ne moze udovoljiti (sve same negacije).

p.s. kupio jedan moj poznanik mercedesa. cca 90000e. Zove covjek u 23:00 poslije 4 dana: "Vlado nesta mi pise na kompjuter ovi, djavo ga nosio, nesta ero... erorr... sve upirem po njemu nece da se makne... ne mogu kola djavolja da upalim... sta je ovo a?"

Srecom, ima zutu kartu.
    Last edited by =]Vlado[=; 08-05-08 at 10:34.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Pa nije mercedes za svaku seljacinu.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    597
    Thanked in
    448 Posts

"...nego da saznajemo, raspitujemo se i trudimo da bude bolje...", upravo tako. Predlozite sta zelite da vidite na Extra TV, a ako imate dovoljno maste i znanja, javite se da saradjujemo

Za sve probleme kontaktirajte tehnicku podrsku, ljude koji su 24/7 na poslu samo zbog vas: 0800 80 000.

Page 68 of 832 FirstFirst ... 185864656667686970717278118168568 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)