Kakva ce to bit liga, samo da svi klubovi pristanu.![]()
Dogovor je pri kraju. Slijedeće jeseni najvjerojatnije kreće najjača svjetska vaterpolo liga
U Jadranskoj ligi nastupit će svi najbolji hrvatski klubovi - Jug CO, Mladost, Šibenik NCP, Jadran SD Split, Mornar BS, Primorje EB, POŠK i Medveščak, boje crnogorskosrkog vaterpola branit će Jadran Herceg Novi,Primorac i Budvanska Rivijera, a slovenskog Koper.
Last edited by bracodubrovnik; 02-05-08 at 22:11.
Kakva ce to bit liga, samo da svi klubovi pristanu.![]()
Iskreno, imati klub koji u takvoj ligi igra sa tinejdzerima i gubi po 20-ak razlike, zakovan za dno tabele ne ide nikome u prilog. Ni igraci ne bi mnogo napredovali u takvim uslovima.
Kad smo vec kod ulaganja, moglo se uloziti i u jedan ozbiljniji cetvrti klub, da se sastavi bar neka prosjecna ekipa, pa ajde.
pa cataro ce biti cetvrti klub vjerovatno vec naredne sezone prosjecan a mozda za koju godinu i ravnopravan sa velikom trojkom!!!
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Mislim da nasem vaterpolu ovo nista nije trebalo. Sasvim je razumljiva porteba za regionalnim ligama u kosarci, rukometu, ili odbojci gdje nemamo dovoljno jakih ekipa, ali u sportu gdje je crnogorska liga dovoljno kvalitetna (iako su to 3 tima), udruzivanje je cini mi se potpuni promasaj... Ali sto je tu je...![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Da ce se neko u Pg smilovat da napravi Podgoricki vaterpolo klub , vakat bi bilo vise![]()
Znaci, trenutno me ni malo ne zanima ta jadranska liga...![]()
novljani ga ispusil* , sutra ce bit` dobar mec u Kotor.
Nadam se pobjedi Primorca i novoj tituli.
1986
vecerasnja utakmica ?
Doljani forever ...
20.00h as far as I know..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Bongiorno Italia bongiorno Maria
Cogli occhi pieni di malinconia
vrhunski vaterpolo\
cestitke primorcu,navijao sam za njih svim srcem
ali cestitke i budvanima
SVAKA IM CAST
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
cestitke kotoranima. draze mi je da su oni uzeli titulu nego budva.
sve u svemu, super utakmica.
Sve cestitke Primorcu, kao i igracima BUdvanske rivijere i Jadrana HN, koji su, od kad ja pratim vaterpolo, odigrali kvalitetno i neizvjesno prvenstvo. Zaista sam uzivao u, mozda ne tako kvalitetnom mecu, koliko je bio borben, neizvjestan, kao i u fantasticnoj atmosferi i navijanju Bestija. Kljucni momenat je bila Radiceva odbrana peterca, koji je pucao Uskokovic. Kako rece Sefik na kraju, njegov tim nije imao ni srca ni snage, mada je nemoc Primorca sa igracem vise bila iritirajuca. Prije odbrane ovog peterca, odnos odbrana Sefika i Radica bio je 13:4, u korist Sefika. Budvani jednostavno nijesu imali snage, a ni kvaliteta, da realizuju odbrane sjajnog Sefika.
Doljani forever ...
chestitke primorcu.
ojhaaaa
Eto. Sefik je najbolje rekao...Budvani nisu imali dovoljno "muda" da osvoje titulu...
Ipak je titula dosla u prave ruke...ja mislim da bi i Petrovac uz onakvo navijanje osvojio titulu...ludnica je bila na bazen.
Ostaje nam da se nadamo da ce jos dugo Primorac biti najbolji...a sledece sezone, ako Bog da i u Evropi.
EMOCIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE E.
1986
Ponovo Je Nasa Titulaaaaa!
Apsolutno ne podrzavam.
Čestitke Kotoranima. Milije mi je što su oni osvojili nego da su Budvani.
Bravo momci, titula ostaje u Kotoru![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
pohvale pohvale...
vidjeo sam zadnju 1/4 i chuo fino navijanje... jel bila kakva koreo,s obzirom na najave???
Намјерно Другачији...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks