cuh prije na tv da je sredjena jadranska liga,pocinje 20 i nekog septembra(cini mi se 29) 6 klubova iz hr,3 nasa i 1 iz slovenije
sjutra svi u bd da se navija za budvu.......
cuh prije na tv da je sredjena jadranska liga,pocinje 20 i nekog septembra(cini mi se 29) 6 klubova iz hr,3 nasa i 1 iz slovenije
Kako cemo da ih prospemo!
Naprijed budvoo!
u 20:00..........
bice nerjeseno, ali jadran ipak osvaja titulu jer ce i u poslednjoj utakmici, primorac - budva biti nerjeseno.
joj, sto bi to bilo slatko![]()
Bilo bi slatko, ali to neces gledat
No da vidimo sto ce bit sjutra
Crna Gora je odustala od 4 kluba u zajednickoj ligi u korist Slovenije (ne znam jel odustala , odrekla, prodala pravo il je nesto sesto posrijedi)
Prva ideja 8+4 je bila mnogo bolja (za CG naravno)Istog dana kada i četvrta utakmica finala doigravanja između Mladosti i Juga, održana je sjednica upravnog odbora HVS-a na kojoj je nazočilo 15 članova. Na sjednici je potvrđena već otprije rođena ideja o formiranju regionalne vaterpolske lige u kojoj će nastupati osam hrvatskih prvoligaških klubova (Jug CO, Mladost, Šibenik NCP, Mornar BS, Primorje EB, POŠK, Jadran SD i Medveščak), tri kluba iz Crne Gore (Jadran HN, Primorac Kotor i Budvanska Rivijera) te slovenski Koper; dakle ukupno 12 klubova. Troškove lige snosit će nacionalni savezi u sljedećem omjeru: HVS 55%, VSCG 35% te VZS 10%.Prema izračunima, troškovi naših klubova trebali bi biti manji u odnosu na sadašnju ligu budući da će sve izdatke službenih osoba snositi savezi, a dogovorena je suradnja na četiri godine. Sjedište tzv. Jadranske lige, koja će to ime nositi dok se ne nađe sponzor, bit će u Zagrebu, a hrvatski članovi UO lige su Duško Klisović, Goran Sukno i Perica Bukić. Uz njih će još sjediti i po dva člana iz CG i Slovenije. Članovi Natjecateljske komisije su Milivoj Bebić i Robert jambrović uz još jednog Hrvata te po jednog Crnogorca i Slovenca. Jadranska liga imat će 22 kola u prvom dijelu, nakon čega će svaki od Saveza organizirati vlastito Doigravanje za prvaka odnosno Play-out. Čestitamo!
http://sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=359379
Last edited by Vukasin Micunovic; 02-05-08 at 13:21.
A obraza vi ko vam je to 4-ti jaki iz nase lige... Val i Bijela? Pffff , ovako je bolje...
Pa ovako, kao prvo ,taj 4-ti klub bi se samo brukao i napucavali bi ga sa po 29-2 i drugim slicnim rezultatima, tako nista nebi postigao samo bi bio na gubitku. To o sticanju iskustva itd itd to macku o rep.
Kao drugo bolje da istane i igra sa sebi ravnima![]()
Zasto to o iskustvu macku o rep?Pa jeli igraju odje protiv klubova sa istim kvalitetom... ne igraju svom snagom naravno ali to na kraju bude pristojan rezultat.. zasto bi tu bilo drugacije...i naravno je da teba da bude sto vise utakmica i naravno da je bolje da je protivnik sto vise kvalitetan...moze samo da pomogne ne moze da skodi...
No Signature
a jes vala pristojam rezultat petrovac-primorac 0-21,jadran-val 15-1 itd...
Pa jbg takvo je stanje...kad imamo samo 6 klubova...ali sigurno je da je za iskustvo dobro..jer su te ekipe sasavljene od mladih igraca..eo recimo Bruguljan je prosle godine igrao za Val..ove godine svakoj ekipi uvali po gol dva po utakmici...i sto tako i Cuckovic...znaci sigurno nece skoditi..
No Signature
nashi timovi koji nisu jadran, primorac i budva ne bi imali neku korist od utakmica sa 5 puta jachim timovima. izmedju ostalog, pitanje je da li bi imali para za npr. put u sloveniju isl. s obzirom da je vecina tih timova, ako ne i svi, u prilicno nepovoljnoj finansijskoj situaciji.
isto vazi za npr srpske timove osim partizana.
@markisha je po meni u pravu...i ja smatram da bi bilo korisno da i 4.ekipa iz cg igra to takmicenja zbog tih talentovanih momaka koji bi tako sticali iskustvo i kalili se...
svaka cast budvanima...pokazali su vise...steta za nas al jbg...mislim da je igrac vise presudio...bez ideje,bez pravog suta...
posto necu biti odje i necu gledat vjerovatno utakmicu budvanima zelim svu srecu protiv kotora...kvalitetnija su ekipa i u boljoj formi...
cestitke budvanima. zasluzeno su dobili.
ipak, vise bih volio da primorac uzme titulu...
Bio sam na utakmicu...sta reci..dobra utakmica bilo je svega da se vidi i van i u bazen...Sefik odlican nocas on je dobio utakmicu, on i Ciric koji igra odbranu ubica...znaci lik drzi po trojicu igraca..kod Jadrana Ivovic je bio dobro cuvan.. pa se istakao Radovic...Sudija je isto malo bio na strani Budve-samo Rajevic...priznao je gol Mijanovicu..ono gola vidjelo nije...to je mozda prelomilo utakmicu...mada svaka cast na pobjedi...
Sto se tice van terena...Stvarno je haos bio..na tribini dje su bili gusari..izbacili su 2-3 momka koji cini mi se jos idu u osnovnu skolu..i pri izlasku ovi iz obezbjedjenja su se prema njima ponasali kao sebi ranvima po snazi i godinama...stvarno glupo..dok nije Ticic skocio da rijesi to,ne znam da li ste vidjeli to na tv-u...
I druga stvar.. Iz Novog je krenuo autobus organizvano...i navijaci nisu mogli uc..nasli su neki glupi izgovor..ali se 100-tinjak navijaca moralo vratit doma...
Nista meni je svejedno ko ce biti prvi ..samo da gledam dobar waterpolo..srecno
No Signature
Ja reko da ce B. rivijera dobit!
Strasna utakmica. Znaci ono... vrh!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks