View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 117 of 2251 FirstFirst ... 17671071131141151161171181191201211271672176171117 ... LastLast
Results 2,901 to 2,925 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Eduardo je Brazilac koji je dosao u Hrvatsku sa 14 godina?
    On je sa 17 godina dosao u Hrvatsku da igra fudbal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovako... legiju stranaca sigurno da nebih pravio.... al istoi nebih imao MNOGO protiv da se pojacamo sa mozda 1-2 igrachem... al nista vishe...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Killy View Post
    Ovako... legiju stranaca sigurno da nebih pravio.... al istoi nebih imao MNOGO protiv da se pojacamo sa mozda 1-2 igrachem... al nista vishe...
    Neznam ja ali kao sto Drincic ili ko vec javih uopste nista nema sa CG, kako onda da zelimo uvesti takvog igraca?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by KUB-M View Post
    On je sa 17 godina dosao u Hrvatsku da igra fudbal.
    Tacno tako, i sve sto je postigao duguje Hrvatskoj! Da ga nisu doveli vjerovatno bi bio medju hiljadama talentovanih Brazilaca koji ne uspije iskocit iznad prosjeka u svojoj zemlji gdje ih ima milion fudbalera...

Sa dovodjenjem nekih stranaca poput Dujmovica gubimo potpuno dushu, a to je upravo ono sto treba da krasi ovu nasu malu zemlju tj. reprezentaciju...

I koji ce nam vise potencijal od Jovetica, Vucinica, Vukcevica, Burzanovica... Eto uzeli smo te radnike iz Srbije u vidu Drincica, Batka, Tanasijevica. Oni trce i brane, a u napadu sve Crnogorci.
    Last edited by kamei; 05-05-08 at 12:47.
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post
    Sa dovodjenjem nekih stranaca poput Dujmovica gubimo potpuno dushu, a to je upravo ono sto treba da krasi ovu nasu malu zemlju tj. njenu reprezentaciju...
    Nema sto slazem se. A sportske odnose pomedju nas i Hrvatske ne bi poboljsale. Tamo propagandna press masina najbolje radi. A u godine razvijanja nase reprezentacije to ne dolazi bas u pozitivnom.

Ako igrac vec govori da nista nema sa CG, onda i nece igrati punom dusom za CG.

Ja se pitam odakle mugucnost da mi pozivamo igrace iz drugih zemalja? Da li je taj Drincic na teritoriji CG rodjen?

Meni ovo malo djeluje na kradju. Mislim da nam se ne bi svidjelo da Hrv pozove neke Crnogorske igrace. U Srbiji se mlade i stare repke sve mjesavije razvijaju dok u CG to jos nije implementirano.

A voljeo bih da to tako za uvjek ostadne. Razlog takvih poziva ovih vecih zemalja kao sto su napr. Njemacka, Srbija, Francuska itd, su vecinom donijeti gledajuci imago reprezentija.

Uvjek su se mogli mjeriti vecim od svih ostalih zemalja, a zadnje vrijeme im to nije bas tako uspjesno proslo, tako da sa ovim pozivima probaju da dignu imago.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pecki da ne moze peckije bit!

Ka da navijamo za lokalni klub jebote... Radujesh se svojoj drzavi,svojim momcima koji igraju svudje po svijetu pa su se vratili dje su rodjeni/odakle su,i igraju i bore se za svoj grb himnu i zastavu! To je pravo! Kad ti zaigra srce,pred svojim ljudima,na bojnom polju himna i nakon nje HUK!
    Pa neprocjenjivo...
    I vi bi da dovedete nekog francuza takticara koji igra samo da bi se proda...
    PIH!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo to!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post
    Ideja je fantasticna! Na ovaj nacin pokazacemo svijetu da je CG iznad balkanskih podjela i iznad nacional/shovinizma kojima dishe nash prostor (bivsa SFRJ).
    Ja prije mislim da cemo se pokazat kao jadnici koji skupljaju otpatke i lešinarimo po smeću okolnih država, nego kao neki evropejci.
    pljuc, što radee menadžeri, aaaaahg!!
    ovo je DRŽAVNI TIM, meni ne smeta što eto postoji po neki tamo koji baš i nije crnogorac nego se poziva na babu, ajde nema veze al nećemo svakog ko se preziva na IĆ a u svojoj državi je metla mi skupljat!! ustvari evo hoćemo, ja se ništa ne pitam...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post
    Ideja je fantasticna! Na ovaj nacin pokazacemo svijetu da je CG iznad balkanskih podjela i iznad nacional/shovinizma kojima dishe nash prostor (bivsa SFRJ).
    a ovo kao da ti je milan roćen ili vojin đukanović šapnuo da kažeš, taman ovako oni gledaju na stvari.

sarabubasara Guest

Zeljko nije los trener! :mad:

Ja uopste pojma nemam ko su taj Drincic, Kadu i ostala banda. :mrgreen:

Ali se slazem sa tobom. Trebamo samo ljude pozivati koji nesto imaju sa Crnom Gorom, i koji su Crnogorci.

Sada je bas lijepo te druge zemlje igraju sa strancima, ali to nije neka moda tako da ne trebamo uz njih da skacemo u vodi.

Taj Brazilijanac je cijela Hrvatska ekipa tokom igre ahahahaha. Ja se pitam dje su do sada htjeli stici bez njega. :lolblue:
    znam...htijela sam bas to da kazem.
    da je vrlo dobar trener i u slucaju Filipovicevog odlaska u Himki mogli bi njega angayovat,posto mu sa klubom istice ugovor...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema sto slazem se. A sportske odnose pomedju nas i Hrvatske ne bi poboljsale. Tamo propagandna press masina najbolje radi. A u godine razvijanja nase reprezentacije to ne dolazi bas u pozitivnom.
    Kakva propaganda, kakva masina, kakvi bakraci, Dujmovic nije bio u planu selektora Bilica i sad da pristane igrati za Tunguziju, ne bi se digla nikakva pompa
    Isti slucaj je bio kad su jos neki Hrvatski igraci (koji nisu bili pozivani u CRO reprezentaciju) pristali igrati za druge drzave. Tako je 1994 na SP Josip Weber igrao za Belgiju, Ivica Vastic na SP 1998 igrao za Austriju, a i pozvan je za ovo EP, Branko Strupar je igrao za Belgiju na Mundijalu 2002...
    Ljudi su prihvatili ono sto je u tom momentu bilo bolje za njihove karijere, i ne sjecam se da je bilo nekakvih prigovaranja ni skandala....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lopez možda postane Lopezić !

Crnogorska fudbalska reprezentacija mogla bi ubrzo da kopira neke nacionalne selekcije iz ostalih sportova po pitanju "stranaca" u timu. Naime, za odbojkašku reprezentaciju igra već nekoliko igrača koji nijesu sa ovih prostora (doduše"stranci" su iz Srbije), za košarkašku po svemu sudeći debitovati će Amerikanac Omar Kuk, Premuš se još razmišlja da stavi "crvenu" kapicu na glavu u bazenu... Fudbalska bi ipak napravila jedan presedan. Za nju bi mogao da zaigra Argentinac iz redova Budućnosti - Gustavo Lopez Fabian.

Oduševio čelnike UEFA-e: Gustavo Lopez na utakmci sa Mogrenom

Gustavo je u posljednjih mjesec dana modža najbolji igrač Budućnosti. Njegove čarolije sa loptom, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a diplomski rad je imao protiv Mogrena u finalu Kupa. Ubjedljivo najbolji pojedinac na terenu, a njegovi potezi natjerali su jednog od gostiju Fudbalskog saveza Crne Gore, Švajcarca Tijeri Favrea inače čelnika UEFA-e, da razmišlja u nekom drugom pravcu.

Favre je sjedio u loži stadiona pod Goricom u društvu predsjednika FSCG, Dejana Savićevića. Nakon regularnih 90 minuta obratio se Savićeviću.
    - Gospodine Savićeviću, na terenu vidim jednog fenonemalnog igrača. Radi se o Gustavu Lopezu. Ukoliko želite možemo da vam pomognemo da postane Gustavo Lopezić - prokomentarisao je Švajcarac. Naravno Favre je Argentinca odmah vidio u dresu crnogorske reprezentacije.

Ne znamo odgovor predsjednika FSCG ali ako se budemo vodili slučajem Nikole Drinčića, Jovice Tanasijevića, Radisava Bataka, Milana Jovanovića nije isključeno da i Lopez ubrzo postane "hrabri soko".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sarabubasara View Post
    znam...htijela sam bas to da kazem.
    da je vrlo dobar trener i u slucaju Filipovicevog odlaska u Himki mogli bi njega angayovat,posto mu sa klubom istice ugovor...
    Dugogodišnji menadžer Totenhema Martin Jol preći će u Hamburger, a sa njim i crnogorski trener Željko Petrović, saznaju “Vijesti”.
    Petrović (43), koji i dalje vodi holandski RKC iz Valvajka (ovih dana igra baraž za ulazak u Prvu ligu), imao je otvorenu ponudu da preuzme belgijski Gent, ali se odlučio da po drugi put u karijeri, nakon Fejnorda i saradnje sa Rudom Gulitom, prihvati posao asistenta u velikom klubu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Kakva propaganda, kakva masina, kakvi bakraci, Dujmovic nije bio u planu selektora Bilica i sad da pristane igrati za Tunguziju, ne bi se digla nikakva pompa
    Isti slucaj je bio kad su jos neki Hrvatski igraci (koji nisu bili pozivani u CRO reprezentaciju) pristali igrati za druge drzave. Tako je 1994 na SP Josip Weber igrao za Belgiju, Ivica Vastic na SP 1998 igrao za Austriju, a i pozvan je za ovo EP, Branko Strupar je igrao za Belgiju na Mundijalu 2002...
    Ljudi su prihvatili ono sto je u tom momentu bilo bolje za njihove karijere, i ne sjecam se da je bilo nekakvih prigovaranja ni skandala....
    Aloo, mi smo ratili medju sobom. A zato nam odnosi nijesu bas tako sjajni. Hrvati su naravno drugacije reagovali na ucescenje Hrvatskih igraca za reprezentacije drugih zemalja, ali bi sve vise nego drugacije izgledalo da bi se naprimjer koji Hrvat odlucio da igra za CG ili SRB, povodom Srpskih ili Crnogorskih poziva. Ali dobro do datle ti je jasno, i da ne mjesamo politiku sa sportom.

Ja jos uvjek mislim da za CG samo trebaju ucestovati Crnogorci i niko drugi. Pa bilo koja reprezentacija CG da je u pitanje. Ne trebamo da pratimo mode drugih zemalja a onako inace imamo talentovanih likova.

Kada se Pavlovic odlucio za kosarsku reprezentaciju Srbije, se cijela CG okrenula naopako od ljutog naroda. Eh pa onda ako za nas to nije bilo fair onda i mislim da bi i bilo fair da mi poslijed vremena ne preduzimamo isti nacin pozivanja bilo kojeg chovjeka, samo zbog toga sto bi se pojacali. Radije PONOS i CAST uz slabom reprezentacijom, nego dobru reprezentaciju BEZ PONOSA, CASTI I LJUBAVI PREMA MATICE!

Quote Originally Posted by kamei View Post
    Dugogodišnji menadžer Totenhema Martin Jol preći će u Hamburger, a sa njim i crnogorski trener Željko Petrović, saznaju “Vijesti”.
    Petrović (43), koji i dalje vodi holandski RKC iz Valvajka (ovih dana igra baraž za ulazak u Prvu ligu), imao je otvorenu ponudu da preuzme belgijski Gent, ali se odlučio da po drugi put u karijeri, nakon Fejnorda i saradnje sa Rudom Gulitom, prihvati posao asistenta u velikom klubu.
    Ma vijesti ista ne saznaju, to su pogrijesno protomacili. Petrovic je jos u razgorovu sa jednim klubom iz Holandije, a takodje se pojavlja interesa u njega iz Belgije. Jos ista nije odluceno.
    Last edited by KUB-M; 08-05-08 at 22:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bilo vas je interensantno citati
    a ovo za lopeza dizem ruku
    sredina nam je slaba
    kadu mi se nesvidja,prgav je i prljav

a i koristi svaki slobodni trenutak da ode kuci
    mislim da ovih par iz srbije ne trebamo racunati kao strance
    pa dojuce smo bili u istoj drzavi
    vec sledece generacije ne trebamo uzimati
    za repku bih uzeo lopeza i jos jednog dobrog odbranbenog igraca
    ljudi trebaju nam rezultati.hocete crnogorce koji ce gubiti od svake iole ozbiljnije repke
    pa ko ce ih gledati
    tribine cemo moci okititi o onu stvar
    mala smo drzava,moramo po malo pogurati da bi imali koristi
    Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
    Ban u hrvatskoj crnogorac
    Ban u crnoj gori crnogorac
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Smijesni su mi ovi sto pricaju ne trebaju nam stranci, mi sa nasim fudbalerima ma kakvi god da su, aloooooo, i vece zemlje i fudbalske sile imaju strance u svojim repkama a ne mi, nemojte da ste smijesni. Primjeri: Markos Sena ( Spanija), Camoranezi (Italija), sad ce mozda i Amauri da igra, Njemacka tu tek ima primjera, Asamoa, Odonkor i td, Deco (Portugal), u proslosti za Belgiju je igrao koliko se sjecam Oliveira sto je igrao u Fiorentini! Ne kazem sad da treba uzimati sve strance koji dodju da igraju u nasu ligu, ali ako je dobar, treba ga uzeti!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aloo, mi smo ratili medju sobom. A zato nam odnosi nijesu bas tako sjajni. Hrvati su naravno drugacije reagovali na ucescenje Hrvatskih igraca za reprezentacije drugih zemalja, ali bi sve vise nego drugacije izgledalo da bi se naprimjer koji Hrvat odlucio da igra za CG ili SRB, povodom Srpskih ili Crnogorskih poziva.
    Aloo, ta ne lupam bez veze kad kazem da oko Dujmovica i njegovog igranja za CG u Hrvatskoj nema nikakve halabuke, procitao sam clanke sa raznih portala o tome i ama bas nijedan novinar kako ti kazes "propagandne press masinerije" ne vice Dujmovicu da ne prihvata ponudu, samo prenose vijest i nista vise, to zasigurno nece biti tema za zescu raspravu u Hrvatskoj, cak je i vecina komentara citalaca ide za tim da sugerisu Dujmovicu da ipak prihvati ponudu (uz naravno pokojeg "patriotu" sto je protiv toga)

http://www.index.hr/sport/clanak/redir/384910.aspx
    http://groups.google.hr/group/hr.rec...eea828d?hl=hr#
    http://sportske-novosti.hr/nogomet/h...eprezentaciju/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    6 Posts

ljudi nemojte se sprdat.
    kao sto parola kaze: podgorica podgoricanima.
    tako neka bude i crna gora crnogorcima.
    pustite argentince i brazilce i omara kuka.
    prodali bi dusu da budemo sto bolji. pih.
    a sa njima cemo biti malo bolji. necemo osvojiti svijet ili evropu, pa da im se imamo na cemu zahvaljivati.
    uzas kako razmislja narod ovdje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Smijesni su mi ovi sto pricaju ne trebaju nam stranci, mi sa nasim fudbalerima ma kakvi god da su, aloooooo, i vece zemlje i fudbalske sile imaju strance u svojim repkama a ne mi, nemojte da ste smijesni. Primjeri: Markos Sena ( Spanija), Camoranezi (Italija), sad ce mozda i Amauri da igra, Njemacka tu tek ima primjera, Asamoa, Odonkor i td, Deco (Portugal), u proslosti za Belgiju je igrao koliko se sjecam Oliveira sto je igrao u Fiorentini! Ne kazem sad da treba uzimati sve strance koji dodju da igraju u nasu ligu, ali ako je dobar, treba ga uzeti!
    Nijesmo smijesni vec ozbiljni. Znaci ako neko zkoci bez razloga u vodi, ti za njim skace? :lolblue: Ne trebamo gledati vece zemlje sa njihovim strancima vec svoju malu. Treba biti casna i postena i igrati uz svom narodu. Zamislite da se Crnogorci u inostranstvo budu odlucivali da ne ucescavaju za CG nego za zemlju od koje su dobili poziv, kakva bi bila reakcija Crnogorskih sportskih ljubimaca u Crnoj Gori? Ista kakva je i u slucaju Pavlovica bila. Ali dobro to je naravno samo moj stav.

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Aloo, ta ne lupam bez veze kad kazem da oko Dujmovica i njegovog igranja za CG u Hrvatskoj nema nikakve halabuke, procitao sam clanke sa raznih portala o tome i ama bas nijedan novinar kako ti kazes "propagandne press masinerije" ne vice Dujmovicu da ne prihvata ponudu, samo prenose vijest i nista vise, to zasigurno nece biti tema za zescu raspravu u Hrvatskoj, cak je i vecina komentara citalaca ide za tim da sugerisu Dujmovicu da ipak prihvati ponudu (uz naravno pokojeg "patriotu" sto je protiv toga)

http://www.index.hr/sport/clanak/redir/384910.aspx
    http://groups.google.hr/group/hr.rec...eea828d?hl=hr#
    http://sportske-novosti.hr/nogomet/h...eprezentaciju/
    Sto jos nema moze doci.

(I naravno, vecina sada trenutno govori da momak prihvati Crnogorsku ponudu, da se kasnije (u slucaju dobrih rezultata tog momka) pokajaju sto ga nisu pozvali za Hrv ekipu, kako je on najveci Hrvat koji igra za CG, jedan od najboljih Hrtavskih igraca CG, Hrvatski ponos itd. Molimte, ima dosta cega sve moze biti, a pogotovo kad proradi kreativnost Hrvatskih novinara.)
    Last edited by KUB-M; 09-05-08 at 11:32.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by neobican View Post
    ljudi trebaju nam rezultati.hocete crnogorce koji ce gubiti od svake iole ozbiljnije repke
    pa ko ce ih gledati
    crnogorci. i oni koji vole Crnu Goru.

sa lopezom npr, mi nije isti slučaj kao sa tim dujmovićem koga menadžeri ubedjuju da treba da prihvati njihovu ponudu (ne želju selektora ili publike) jer će ga bolje prodati, tj više će zaradjivat on i "oni" (mngr). igrači koje nabrajate su NATURALIZOVANI, svi su igrali neko vrijeme u državama za koje su kasnije postali reprezentativci. većina njih je dobila uslov za držljavanstvo po zakonu, pa da su konobari a ne sportisti.
    lopez igra tu već neko vrijeme, publika ga je prihvatila, doživljava ovacije na svakom koraku i biće tu neko vrijeme vjerovatno, normalno je da se osjeti poželjnim i nije strašno ako jednog dana dobije ponudu da zaigra za nacionalni tim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pilicius View Post
    ljudi nemojte se sprdat.
    kao sto parola kaze: podgorica podgoricanima.
    tako neka bude i crna gora crnogorcima.
    pustite argentince i brazilce i omara kuka.
    prodali bi dusu da budemo sto bolji. pih.
    a sa njima cemo biti malo bolji. necemo osvojiti svijet ili evropu, pa da im se imamo na cemu zahvaljivati.
    uzas kako razmislja narod ovdje.

kojim crnogorcima,pa ima nas manje od 50%
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i jos nesto
    moze igrati i jedan hrvat u nasoj repki
    pa ima i hrvata u nasoj zemlji
    a nezaboravite ..u crnoj gori nema vecinskog naroda

tako da i amerikanci,aboridzini i ostali imaju pravo igrat
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam ko je taj Dujmovic ali ako je dobar sto da ne igra jos ako hoce...pa sad kad se sjetim skoro pola Hrvatske repke sto je osvojila 3-ce mjesto na svjetskom prvenstvu su bili iz Bosne..dobro mozda to nije dobar primjer ali ipak ako taj igrac daje 100% kad igra za repku koga briga...a i moze se nauciti da se voli tudja zemlja..

Uzimajte igrace dobre ako se moze odsvuda ako su dobri...i hoce da igraju daju 100%...a vecinom igraci kad igraju za repke daju maksimum jer je i to dobro za njihove karijere...

ne znam zasto se neki opiru...pa u zemljama gdje ima na milione fudbalera da se bira, igraju ponekad stranci i nista lose u tome...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim ako vec dovodimo strance da igraju za nas tim, da dovodimo mlade perspektivne igrace, ovaj ima vec 27 god, bolje da neko mladji igra koji ce vise napredovat nego da ovoga drzimo u reprezentaciju, ovo pricam za strance u godinama
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Parola "vazno je ucestvovati" je samo za gubitnike.U sportu se pamte samo pobjednici.Ako ce nasa selekcija biti jacha i ako bude imala priliku da dovede igraca extra klase,zasto da ne.Da nam nece ko zamjerit,strani igrachi donose popularnost drzavnog tima i van granica male CG,jos ako dodju rezultati...

Page 117 of 2251 FirstFirst ... 17671071131141151161171181191201211271672176171117 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)