Pfffffffff ma ne dolazi u obzir , ajde ako uzme Crnogorsko drzavljanstvo![]()
ma kakvi pravi crnogorci
pani filipovic nije crnogorac,cist srbin,ako cemo tako
a mi u crnoj gori imamo i ljude koji se izjasnjavaju hrvatima,sta sa njima,sta ako neki od njih zaigra za cg repku
ja da se pitam,na trziste,dva dobra brazilca za sredinu terena
pa da vidim te repke koje ce dobro proci protiv nas
nema vise cistih selekcija,npr.njemacka,podolskirodjen i zivio u poljskoj
ima milion primjera
ostavimo se toga,dog god su zagrljeni kad se intonira himna,oni su moji
i upravo oni igraju za mene za moju drzavu
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
Filipovic je cist srbin? A rodjen u Podgorici...
A moga' bi i ovaj Gustavo da udje makar 15 minuta.
Ajde da pokupimo 11 crnaca ko jebe ove nase.
Pogledajte Francusku to je pravi primjer!
[email protected]![]()
Last edited by chesterfield; 02-05-08 at 00:01.
Beciraja da maznemo odma![]()
Da rezimiramo:
- Drincic
- Dujmovic
- Kadu
- Beciraj
- Lopez
Ima li jos kandidata?
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
uh sto ti je poredjenje, Podolski je odrastao u Svabiji jer su mu roditelji auslenderi, a i babe i djedovi su mu bili njemacki drzavljani prije drugog svjetskog rata. on ima itekakve veze sa Njemackom dok ovaj Dujmovic ima veze sa CG kao i ja sa Slovenijom.
jbg, to ti je sudbina ovakvih reprezentacija koje se sklapaju s konca i konopca po sistemu "daj sta das". i Bosnjaci vabe nekakvog lika sa Kariba koji je presao na islam da im igra za BiH (trenutno igra za Watford u engleskoj drugoj ligi, a zena mu je muslimanka iz BiH).
http://www.skysports.com/story/0,195...288839,00.html
Nije bitno sto je lik Hrvat, lik nikakve veze sa Crnom Gorom nema i za istu ga boli ****, i jasno je svima do znanja stavio da i ako bi prihvatio da igra za nas ucinio bi to iz cistog interesa i nista drugo. Nikad od njega nikakvu emociju ne bi dobili, niti bi "srce na teren" ostavio. To nije reprezentativac vec legionar, a to nam stvarno ne treba. Bolje i nesretni Ciro Raicevic nego on.
Sto se tice Hrvata koji su rodjeni u CG, potpuno je drugacija prica. Ljudi su rodjeni i citav zivot proveli odje, gradjani su i drzavljani CG, i CG je njihova drzava taman koliko i moja i svih nas.
Sto se Srba koji igraju za nas tice opet je drugacija prica. Svi ti momci, ukljucujuci i Drincica, imaju ili majku, ili djeda, ili pradjeda, ili vec nekakav link sa CG, a njihov odnos prema reprezentaciji i koliko im je do nje stalo su po meni svi vec davno dokazali, svojim igrama na terenu i ponasanjem van njega. Pa Drincic je presao 1000-e km i promijenio X aviona da bi dosao i bio najbolji na terenu protiv Norveske!
Dok nesto slicno, potpuno sam siguran, od ovoga Dujmovica nikad ne bi dobili, i zbog toga mislim da je ovo jedna uzasna ideja..
roll tide
sto se zalaganja tice, ja sam manje-vise siguran da bi se hrvat zalagao, makar u pocetku. ku'ces veceg motiva od zelje da napreduje u karijeri tj. ubode angazman za bolje pare.
nego, u ovom amkaru iz perma igraju i srbijanci marko milovanovic, nenad injac i predrag sikimic (nijedan nije igrao za srpsku rep. niti ima neke velike izglede), pa ako drincic i bozovic uspjesno obrade hrvata nek komotno nastave i sa ovom trojicom...
Ako je covjek pravi profesionalac (a koliko se da procitati jest) dao bi on svoj maksimum i za reprezentaciju, jer dobro zna da samo dobrim igrama moze sebi podignuti "imidz"
To koliko ce se ko zalagati na terenu nije stvar ni nacionalnosti ni krvnih zrnaca, to ovisi kakav je ko igrac i covjek, mislim da bi 11 svaba igrali za CG isto borbeno i profesionalno ka da igraju npr. za Verder iz Bremena, takvi su "programirani"
Eduardo se u hrvatskom dresu borio zestoko i motivirano ko da je rodom iz Sibenika, a takvih je primjera dosta i u ostalim reprezentacijama...
gdje on hoce da igra???boskovic,drincic,tumbasovic,pekovic,nema mijesta!!!
Krkic naravno.On jos nije zaigrao za A reprezentaciju, zar ne? I kompletan podmladak Uniteda, Barcelone i Ajax-a - nije za bacit.
Usput, sto se pomenutog Hrvat iz Amkara tice, u danasnjem fudbalu te emocije su vise smetnja nego sto imaju nekakve prakticne prednosti. Ni jednom normalnom igracu, sve da je sa Madagaskara, ne bi falilo takmicarske motivacije za, na primjer, mec protiv Italije u gostima.
Ogromna vecina fudbalera nikada ne dobije priliku da se pokaze na takvom nivou u klupskoj karijeri, i zato je igranje za reprezentaciju - cak i jedan jedini kvalifikacijski ciklus (ili par prijateljskih sa ozbiljnijim protivnicima) premija za vecinu njih.
Sto se odnosa u timu i prema timu tice, to mnogo vise zavisi od odnosa u svlacionici nego od nacionalnog osjecanja. Na kraju krajeva, malo ko danas bas puca od patriotizma u stvarnom zivotu. Siguran sam da ni Drincic ni "domaci" reprezentativci ne trce koliko trce zato sto bi preksjutra ginuli za Crnu Goru, no zato sto im je svaka reprezentativna utakmica sansa vrijedna skoro citave sezone u njihovim klubovima.
Last edited by MadGod; 03-05-08 at 12:16.
premislja se coek jos
Dujmović još uvijek važe crnogorsku ponudu
Hrvatski nogometaš ruskog Amkara iz Perma Tomislav Dujmović još se nije odredio oko ponude Crnogorskoga nogometnog saveza da se priključi njihovoj reprezentaciji.
"Nisam još odlučio. Nisu mi dali neki definitivan rok, tako da još imam vremena", izjavio je hrvatski veznjak.
"Ostavit ću odluku za sljedeći mjesec, kad se vratim u Hrvatsku. Ovdje još imamo za odigrati dva prvenstvena kola te finale Kupa na stadionu Lokomotiva u Moskvi, nakon čega slijedi duga prvenstvena pauza zbog Europskog prvenstrva. Vratit ću se doma, porazgovarati s obitelji i potom odlučiti", kazao je Dujmović.
U finalu Kupa Amkar će igrati protiv moskovskog CSKA.
A Kako Su Se Srbi Uspanicili
Sto Ako Dodje Hrvat U Repku
Pa Oni Vise Nece Moci Kao Do Sad Da Navijaju Svim Srcem Za Crnogorsku Repku
Ajde Ne Blentavite
Ako Hoce Igrat Neka Igra,mene Samo Pobjede Interesuju,a Ko Ce Biti U Repku ,briga Me
crna Gora Prvak Svijeta
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
Ma dobrodosli su svi koji znaju da igraju...
i chemu onda draz reprezentacije??
Navijash za svoju zemlju,za momke iz svoje zemlje?
Gubi smisao sve to??? Zar ne?
Jel moguce?
meni je ovo apsolutni apsurd...brate,milije mi je da smo prosjechna repka nego da smo ludnica a da mi igraju drogba,ronaldinjo,mesi... ja ne shvatam ovakve komentare...
Намјерно Другачији...
Ni ja ne razumijem ljude kojima bi bilo potpuno ok da reprezentacija postane legija stranaca, ali nikako..
roll tide
Kakav je onaj mali hrvat Eduardo da Silva,otac mu iz Slavonije a majka iz Vukovara (dodushe Srpkinja),loshe se pokazao..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Zeljko nije los trener! :mad:
Ja uopste pojma nemam ko su taj Drincic, Kadu i ostala banda. :mrgreen:
Ali se slazem sa tobom. Trebamo samo ljude pozivati koji nesto imaju sa Crnom Gorom, i koji su Crnogorci.
Sada je bas lijepo te druge zemlje igraju sa strancima, ali to nije neka moda tako da ne trebamo uz njih da skacemo u vodi.
Taj Brazilijanac je cijela Hrvatska ekipa tokom igre ahahahaha. Ja se pitam dje su do sada htjeli stici bez njega. :lolblue:
Last edited by KUB-M; 05-05-08 at 12:24.
Eduardo je Brazilac koji je dosao u Hrvatsku sa 14 godina?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks