View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 114 of 2251 FirstFirst ... 14641041101111121131141151161171181241642146141114 ... LastLast
Results 2,826 to 2,850 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lee_sharpe11 View Post
    ja iskreno ne znam cemu tolika frka. taj fatic zaista nije ni neki poseban talenat, ili sam ja nesto propustio?
    Igra u mladje kategorije Intera, 3-4 puta debitovao za Inter,sad je u oblacima, pokusavamo da mu lociramo visinu

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by lee_sharpe11 View Post
    momak se ogrijesio o pravila i ima probleme s autoritetima i disciplinom.
    Kao i veliki broj talentovanijih fudbalera, narocito u tim godinama. Nije svako Stevan Jovetic.

Kvalitetan seleiktor bi nasao nacin da rijesi te probleme interno bez skandala, kaznjavanja najboljih igraca neigranjem na kvalifikacionim utakmicama, pa jos javnog razvlacenja te price po medijima...

Vlaisavljevic je trener koji nema niti strucnost, niti autoritet, i to igraci najlakse primijete (narocito oni koji igraju u organizovanijim klubovima). Kada te jos takav trener prakticno lincuje kroz medije u vise navrata, malo je teze ostati "disciplinovan".

Sto se njegovog talenta tice, radi se o iskljucivo defanzivnom igracu, a takvi rijetko eksplodiraju sa nekih 18-19 godina - potrebno je steci snagu i, jos bitnije, takticko iskustvo. Upravo zbog toga sama cinjenica da radi sa vrhunskim strucnjacima u Interu mu daje ogromnu prednost u odnosu na defanzivca koji je do 18. godine igrao u Arsenalu iz Tivta (primjera radi, ne odnosi se ni na koga konkretno - bar koliko znam).
    Last edited by MadGod; 31-03-08 at 16:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DIDI, dobar si moderator ne sumnjam u to, ali dobro znas da nikoga nisam vrijedjao u mom postu. Nisam tu da vrijdjam bilo koga! Zar Alex_Raymond nije vrijedjao Srbe takvim glupim postom? A meni brises sve No, jasno mi je sada sta smijem a sta ne...Ponovicu sto sam rekao prije, za Srbiju vec igra mali Sulejmani, tu su jos Ljajic, Neziri i Fejsa. Sva muslimanska/albanska imena, a Srbi ih jako cijene, to citam svuda po forumima.

sarabubasara - ne, u to nisam siguran, ali ko je uopste Vlaisavljevic u ovoj prici??? Vazno je da je Fatic izjavio da zeli da igra za CG pa vjerujem da ce tako i bit'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    ma može bit i metla najveća, iako nije . al da ne peglamo o tome.
    riječ je o onome neandertalcu od selektora, za njega nema sumnje da je kanta izbušena, ne mogu da vjerujem da je uopšte trener, a ne selektor repr!
    Tacno tako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pastro View Post
    DIDI, dobar si moderator ne sumnjam u to, ali dobro znas da nikoga nisam vrijedjao u mom postu. Nisam tu da vrijdjam bilo koga! Zar Alex_Raymond nije vrijedjao Srbe takvim glupim postom? A meni brises sve No, jasno mi je sada sta smijem a sta ne...Ponovicu sto sam rekao prije, za Srbiju vec igra mali Sulejmani, tu su jos Ljajic, Neziri i Fejsa. Sva muslimanska/albanska imena, a Srbi ih jako cijene, to citam svuda po forumima.

sarabubasara - ne, u to nisam siguran, ali ko je uopste Vlaisavljevic u ovoj prici??? Vazno je da je Fatic izjavio da zeli da igra za CG pa vjerujem da ce tako i bit'
    At Pastro definitivno nijesam htjeo da vrijedjam castan srpski narod nego sam htjeo malo da peckam Fatica sto ce se odreci drzavljanstva CG tek tako... izvinjavam se ako je ispalo tako...a bogami ovo za cijenjenje je diskutabilno i necemo o tome. Ima neke istine i ide se polako na bolje u tome ali vecinom ne to je valjda jasno vec godinama. Castan pozdrav.

sarabubasara Guest

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Kao i veliki broj talentovanijih fudbalera, narocito u tim godinama. Nije svako Stevan Jovetic.

Kvalitetan seleiktor bi nasao nacin da rijesi te probleme interno bez skandala, kaznjavanja najboljih igraca neigranjem na kvalifikacionim utakmicama, pa jos javnog razvlacenja te price po medijima...

Vlaisavljevic je trener koji nema niti strucnost, niti autoritet, i to igraci najlakse primijete (narocito oni koji igraju u organizovanijim klubovima). Kada te jos takav trener prakticno lincuje kroz medije u vise navrata, malo je teze ostati "disciplinovan".

Sto se njegovog talenta tice, radi se o iskljucivo defanzivnom igracu, a takvi rijetko eksplodiraju sa nekih 18-19 godina - potrebno je steci snagu i, jos bitnije, takticko iskustvo. Upravo zbog toga sama cinjenica da radi sa vrhunskim strucnjacima u Interu mu daje ogromnu prednost u odnosu na defanzivca koji je do 18. godine igrao u Arsenalu iz Tivta (primjera radi, ne odnosi se ni na koga konkretno - bar koliko znam).
    bravo
    neko pitao sta je posebno u faticu...
    necemo mi da koljemo selektora jer je izbacio fatica,vec je u pitanju njegov princip.meni je mnogo bilo zao kad je vujadinovic otisao...iz repke.
    vlaisavljevicev princip je:''ja sam najbolji,najpametniji i odje glavni,dejo mi je frend vi ste svi balavci imate da igrate na minimalan poraz jer mi smo nikakva reprezentacija,nasa liga je amaterska (u kojoj je on proveo citavu svoju karijeru ),balvani jedni,nemate pojma u vasim godinama ja sam igrao u BUDUCNOST a vi igrate u Interu,traze vas klubovi,a igrate u nekim tamo Partizanima,Sportingu iz Lisabona...Pi kak'i ste sad cu da iskaljujem sve moje neizljecene frustracije i komplekse ...Ajmo zagrijavanje ...U petom minutu primite gol i onda se branite kako god mozete...Idem sad da kazem novinarima Vijesti kako ste losi,kako nam je liga amaterska,pi ...''
    p.s. nisam htijela da uvrijedim Buducnost,volim ja Buducnost ,samo sam davala primjer ,Varvari nemoj te se ljutiti

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Na zdravlje njemu, ni Buducnost se nije previse usrecila s njim.

sarabubasara Guest

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Na zdravlje njemu, ni Buducnost se nije previse usrecila s njim.
    Nisam upoznata sa njegovim likom i dijelom kao igracem.
    Imala sam tu srecu da se upoznam sa njegovim likom i dijelom kad je postao trener :cry:

sarabubasara Guest

Fatic odlucio da igra ya cRNU goru!
    dobro je rekao Stankovic,on nije dobar,vec predobar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sarabubasara View Post
    Fatic odlucio da igra ya cRNU goru!
    pa naravno,shvatio je da ce trenera da sutnu ubrzo,a da ce on da traje(ako je talenat nadam se da hoce)!
    Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
    Nista se ne cuje.

sarabubasara Guest

Quote Originally Posted by VincentLaMarca View Post
    pa naravno,shvatio je da ce trenera da sutnu ubrzo,a da ce on da traje(ako je talenat nadam se da hoce)!
    Dobro kažeš za Fatića ali za Vlaisavljevića nisam sigurna....
    Taj kreten će još uvijek da nam zagađuje fudbal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sad ga zvedza hoce fatica...
    jel nije pisalo jednom nesto novovic lazio u arneni???
    sna li se staje??
    Last edited by vucinic_9_STAR; 13-04-08 at 16:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by vucinic_9_STAR View Post
    sna li se staje??
    Where are you from?
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by vucinic_9_STAR View Post
    sna li se staje??
    hahahahaha da nije ovo Zverotić?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Umije li ovaj da kuca pravilno?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

okay let me write in english
    come from germany
    can speak our language good but can not write it

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A to majstore , ti si Crnogorac u Njemacku???
    A pisi na naski sporazumjecemo se nekako...

No english please!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako treba prevoda, mogu ja zivim i ja u njemacku
    falls du einen übersetzer brauchst,....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto napisa to ahhahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobar ucinak crnogorskih fudbalera danas, Djalovic 3 gola za Rijeku, Djokaj 2 za Koblenc a po jedan Burzanovic, Jovetic i Vukcevic za Zvezdu, Partizan, odnosno Sporting...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Zoran Filipović jedan je od kandidata za novog trenera ruskog Himkija, objavili su juče ruski mediji.
    Himki je posljednji na tabeli u ruskom šampionatu sa dva osvojena boda u prvih pet kola. Nakon prošlonedjelnjog poraza od Zenita na svom terenu (0:4) otkaz je dobio srpski trener Slavoljub Muslin, koji je prošle godine došao u klub.
    - Čuo sam da su nešto pisale ruske novine, ta informacija je potekla od njih. Mene niko nije kontaktirao - kazao je Vijestima Zoran Filipović, koji ima ugovor sa Fudbalskim savezom Crne Gore do kraja kvalifikacionog ciklusa za Svjetsko prvenstvo.
    Na pitanje šta će biti ako dobije ponudu, Filipović nije želio mnogo da detaljiše.
    - Imam čvrst ugovor sa Fudbalskim Savezom Crne Gore i skoncentrisan sam na obaveze u reprezentaciji. Ne volim da se bavim stvarima tipa šta će biti ako nešto bude... - kazao je Filipović.
    Himki je ozbiljan i, poput svih ruskih timova, finansijski vrlo moćan klub. Osnovan je tek 1996. godine, fuzijom amaterskih klubova Rodine i Novatora. Od 30. januara 1997. funkcioniše kao profesionalni fudbalski klub, a od 2000. godine je član Prve lige.
    Veza Himkija i Filipovića nije novost, jer se proslavljeni centarfor Crvene zvezde i početkom prošle godine, taman kada je izabran za selektora Crne Gore, spominjao kao novi trener kluba iz Moskovske oblasti. Osim Filipovića, kao kandidati za nasljednika Slavoljuba Muslina, spominju se legendarni Ukrajinac Oleg Blohin, ali i čitav bataljon ruskih trenera - Boris Tugalov, Gadži Gadžijev, Stanislav Čečesov, Valerij Gazajev, Vladimir Ševčuk, Igor Dobrovoljski, Sergej Oborina...
    U Rusiji trenutno rade samo trojica stranih trenera - Dik Advokat je trener Zenita, Miodrag Božović Amkara, a Zoran Vulić Luč Energije.
    Ako dobije ponudu, Zoran Filipović će morati da izabere između profesionalnog (reprezentacija) i finansijskog izazova (Himki).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta bi izgubili kad bi otisao? Posto nisam pratio njegov rad, nek mi neko napise malo o strucnosti Zorana Filipovica. Koliko znam, nije bas ono sto je Dule u basketu :wink:

Rezultate nase reprezentacije ne racunam. Tek trebaju da se sastave puzle, pa onda SP 2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni nekako izgleda veoma profesionalno

sarabubasara Guest

ako filipovic ode,mozda zeljka petrovica navatamo nekako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sarabubasara View Post
    ako filipovic ode,mozda zeljka petrovica navatamo nekako...
    nema potrebe pored Vlaisavljevica bilo ko da se dovodi :mrgreen:
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Page 114 of 2251 FirstFirst ... 14641041101111121131141151161171181241642146141114 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)