Kao i veliki broj talentovanijih fudbalera, narocito u tim godinama. Nije svako Stevan Jovetic.
Kvalitetan seleiktor bi nasao nacin da rijesi te probleme interno bez skandala, kaznjavanja najboljih igraca neigranjem na kvalifikacionim utakmicama, pa jos javnog razvlacenja te price po medijima...
Vlaisavljevic je trener koji nema niti strucnost, niti autoritet, i to igraci najlakse primijete (narocito oni koji igraju u organizovanijim klubovima). Kada te jos takav trener prakticno lincuje kroz medije u vise navrata, malo je teze ostati "disciplinovan".
Sto se njegovog talenta tice, radi se o iskljucivo defanzivnom igracu, a takvi rijetko eksplodiraju sa nekih 18-19 godina - potrebno je steci snagu i, jos bitnije, takticko iskustvo. Upravo zbog toga sama cinjenica da radi sa vrhunskim strucnjacima u Interu mu daje ogromnu prednost u odnosu na defanzivca koji je do 18. godine igrao u Arsenalu iz Tivta (primjera radi, ne odnosi se ni na koga konkretno - bar koliko znam).

Reply With Quote
No, jasno mi je sada sta smijem a sta ne...Ponovicu sto sam rekao prije, za Srbiju vec igra mali Sulejmani, tu su jos Ljajic, Neziri i Fejsa. Sva muslimanska/albanska imena, a Srbi ih jako cijene, to citam svuda po forumima.
,Varvari nemoj te se ljutiti

Bookmarks