Film nije losh. Kao i u Cloverfieldu kako, zashto i zbog chega su otvarali 4 dimenziju ostaje pitanje. Film se fokusira na medjuljudske odnose u ovoj, ne bash standardnoj situaciji. Sam kraj filma je meni odlichan.
\\OFL•GIC
DETH PROOF-Tarantino
Film je tako napravljen da vas drzi cijelo vrijeme, uzivala sam cak i u scenama nasilja, posebno u poslednjoj.
One missed call - 4-
The Eye - 3+
Awake - 4-
Untraceable - 4-
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Zashto ljudi na ovom topicu preporuchuju filmove koji se ni njima samima ne svidjaju ? Mislim preporuka filma koji je "onako" , "nije losh" , "3+" i slichno je potpuno besmislena . Dajte ljudi , saberite se malo , napravite neku selekciju iz te gomile filmova koje pogledate i preporuchite jedan ali vrijedan gledanja ...
give me THE red pill.
wake me up.
Bondar: No hay banda! There is no band. It is all an illusion
Treba moderator da zavede diktaturu!
![]()
\\OFL•GIC
"Iron Man"
To morate da odgledate. Trenutno najbolji film ove godine, i definitivno najbolji film radjen po stripu. Akcija od pocetka do kraja
Jos moram rec, vrijedjelo je cekanja. Film je ODLICAN!!!
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ko nije gledao "Man Inside" ili ti "Covjek iznutra" neka obavezno pogleda - Ja cu najvjerovatnije ako ne odem u grad nocas opet da ga gledam nakon proslog ljeta![]()
put za dardzeling
:)
lost highway...
The Bucket List / Rob Reiner
Dva neznanca u isto vrijeme saznaju da imaju rak. Jedan je ( Jack Nicholson ) milioner koji posjeduje velik broj bolnica, dok je drugi ( Morgan Freeman ) obichni mehanichar. Njih dvojica se susrecu u bolnichkoj sobi i nakon nekog vremena saznaju da im nije puno vremena ostalo... Sastavljaju spisak stvari koje trebaju da urade prije nego shto kucne sudnji cas.
\\OFL•GIC
Aj sa srecom da i Bechanovic vise nadje film koji mu se dopada![]()
I am the one who locks.
gledam ja to danas... i jos chris doyle.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Bloody Sunday
Ne bih nishta dodavao...
\\OFL•GIC
The Mist
Odlican film!
Pogledati "The Assassination Of Jesse James by The Coward Robert Ford" i shvatiti da su Brad Pitt i mladji brat Ben Afleka dobri glumci.
Last edited by Interpol; 15-05-08 at 15:19.
I am the one who locks.
ih, otkad je shvaceno da je casey affleck odlichan glumac...
ok je assassination, mada mi malo predugo traje, da ne kazem da je razvuchen.
Ne znam da li se ranije spominjao (a nadam se da jeste) "american history x" ali sam ga evo po stoti put odgledao, i mogao bih jos jednom
![]()
monti pajton i holi grejl,vele zvek....kad se...
1993-2020
Tamno skeniranje - odlican film
ima ga u HBODIGITAL![]()
blah, scanner darkly je najloshiji linklaterov.
elem, withnail & I. pricha o dva luzera u prljavoj engleskoj pripizdini. jedan od najduhovitijih i vrlo vjerovatno najboljih britanskih filmova ikad.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks