Pa sto ako ima manuelnu klimu ne kapiram? Kod mene je u kupeu isto manuelna i ne vidim neku veliku razliku u odnosu na automatsku. Bitno je da hladiDa ne govorim o tome koliko se automatske vise kvare.
Pa sto ako ima manuelnu klimu ne kapiram? Kod mene je u kupeu isto manuelna i ne vidim neku veliku razliku u odnosu na automatsku. Bitno je da hladiDa ne govorim o tome koliko se automatske vise kvare.
Ochev touareg 2.5tdi troshi 0.9L/h, iliti 1.3L/h sa opaljenom klimom.
Ah kakvi ste BMW-ovci... strashno. A kako nema veze majq mu. Auto koshta preko 50.000eura i onda treba da se drndash okolo da regulishesh temperaturu. Ne mozhesh podesiti neku automatski da ti odrzhava. Danas je vrijeme auta sa chetvorozonskim klimama...
I direktno sam fabiu prozvao jer je prichao kako BMW ima vishe opreme od audija. Eto mu ta oprema...
p.s. BMW se vishe kvari od mazde i toyote. Shto ne kupish jedan od ta dva auta? Bitno je naglasiti da se neshto kvari shto nemamo u autu... Malo je ljudi koji gledaju kvare li se elektrichni sicevi brzhe od manuelnih. Svima kojima mozhe bit ipak uzimaju elektrichne...
Last edited by Balsa; 25-04-08 at 23:24.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Zasto? Sad cu ti odgovorit.
Moj BMW je 1999, 528i, luksuzni auto visoke klase. Njega sam platio $7900 (bez rege) i za te pare tamo mogu uzet 1999 Toyota Camry LE, pistolj, ili Hondu Accord DX pistolj (mislim na isto stanje i mileage).
Tu su luksuznjaci, Lexus i Acura. Kad bih ja uzeo Lexus GS300, isto godiste, same mileage and same condition, izasao bi mi 2,5 do 3 puta skuplje od njega. Eto zasto nisam uzeo japanera.
To ti pokazuje koliko je BMW dobar u odnosu na japance. Ja ga vozim, moj je...ali moram rec da pored jednog Lexusa je *****. Nisi me pitao sto vozim tamo....vozim LS400 i ES330, brat takodje vozi LS400, njegova zena 2003 Hondu Odyssey 3.5 i-VTEC EX-L, stric LS400, brat od strica Toyotu Sequoiu, njegova zena Toyotu RAV4, moja starija sestra vozi Toyotu Camry, takodje i njen muz, mladja sestra vozi Hondu Civic a njen muz Toyotu Corollu.................
Tu su i slike.....
http://img3.imagebanana.com/img/mmt7ddwo/slikat18.jpg
http://img3.imagebanana.com/img/s5kh9qb/slikat19.jpg
http://img3.imagebanana.com/img/qj3vdvdn/slikat20.jpg
Last edited by Fabia_Elegance!; 26-04-08 at 00:44.
TAKUMI
Tachno. Poizbachajte svu elektriku. Mnogo manje ce vam se kvariti auto a i bice lakshe pa cete imati bolji kw/kg odnos. Ima da letite okolo :P
@fabia, svi moji komentari su se odnosili na Rastafer-a. Nije tebi bilo upuceno. A, kad vec pomenu, u USA samo ljudi koji imaju dosta para voze njemce.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Poredite babe i zabe, jedno je elektrika prozora (gdje rucica takodje moze da se pokvari) drugo je klima. Ja takodje i radio volim da podesavam rucno (volume) jer tako najlakse podesim koliko mi treba a ne +/- **** palac treba ti pet puta vise vremena dok doceras na onoliko koliko ti odgovara. Sicevi se i tako rijetko pomjeraju pa se to ne kvari (bar ja nisam cuo do sad da se nekome pokvarilo). Podizaci prozora takodje prije ces slomiti rucicu (pogotovo ako si "njezan" kao ja) nego sto ce otic podizac.
vidji amere bezobrazne kako voze V8 terence uf... nema im auta ispod 2.5litara
Sram ih bilo (ljubomoran sam)
Originally Posted by my name is ...
U zadnje vrijeme ima, jer litar benzina kosta jedan dolar, sto je rekordno.
Ali moram rec da ispod V8 nema, vozim I6 ali nije to to. V8 uvijek ima rezervnu snagu, uvijek je spreman da vuce...a tek rad i zvuk......
Ovaj LS400 gore ima 290 konja, automatic 5 brzina, tamo mi trosi oko 13 i ja sam zadovoljan snagom i potrosnjom, a tek pouzdanost.....
Sequoia je kao kuca mada ne svidja mi se upravljivost, volan je pregrub, kocnice su osjetljive na pregrijavanje ali pauer...5.7 V8 32V, i-Force 381 KS, 0-100 za 7.9 sec....
TAKUMI
2000 VW Golf IV zelene boje, 205 55 R16 gume, pistoljcina i naravno Born to Perform ispod haube:
http://img3.imagebanana.com/img/tjvrd79/26042008233.jpg
:lolblue:
Auto ne zasluzuje jaci motor.![]()
TAKUMI
ja ne mogu vidjet nijednu sliku sa image banana jel to samo mene tako?
da placash 50 tisucja,bogami bi mi bio jako bitan..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Bogomi je meni bitnije da mi ne toroce naftas ispod haube.
znate koja je razlika izmedju golf 2 i golf 5? detalj... oboje ce vas prebacit od A do B imate sjediste,volan i menjac,4gume...
kupio sam bmw pa merak mi je covece da imam digi.klimu? treba da dodje 318 95godiste i da ima digitalnu klimu jel? a ja sam kupio moje auto 2007?
ajde nemora dig klima...necemo onda ni el.sjedista,ni xenon,ni kozu,ni navigaciju,ni ovo ni ono... sto ga kupismo onda? mogli smo uzet golf3....
moj drug u m3 iz 97godine cuope zadnja stakla otvara i zatvara (po strani) na dugme?(sve ima od opreme) a komsija mi je uzeo passata 2003 pozadi stakla spusta rucicom? ....
f6
Ma petica mora imat digitalnu, ova analogna .....tragedija.
TAKUMI
dizelas sa dotatim kojim konjem)))) ili bolje receno motor malo napumpan
)
rimtutituki oli ga na jos neku temu stavit?
potrudicu se
Stavi ga i na MNE Carbage. Imas topic.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks