Ne moze da skodi... http://www.cikloberza.com/news.php?id=187
pazi, ti sagorjevaci sa mahuangom,efedrinom...mogu da se prodaju,ali prodavaju se samo postojece zalihe,znaci proizvodnje vise nema,cak se ni stim n trim vise ne proizvodi,nego se prodaju zalihe,sada je u opticaju neki na bazi sinefrina
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
Ne moze da skodi... http://www.cikloberza.com/news.php?id=187
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
kakav crni chaj?to su kinezi pravili caj jos prije 200god od mahuanga tj od biljke,a efedrin je njen alkaloid,isto ko sto je od koke kokain hehe
Efedrin je jos od 2005 ponovo legalan za prodaju u USA, ali u kontrolisanim kolicinama po dozama...
Inace, ECA sam probao kratak period i batalio ga zauvijek, jer bukvalno jedina stvar koju sam imao od toga je bio puls jaci za 30% posto, u periodu kad mi je kardio bio izuzetno bitan... Narocito intervalni treninzi, dje mi je bez problema probijao 185bpm! Bio sam sa vise snage al sam brze i ostajao bez iste..
Drzite se dobrog znojenja i rada, zajebite stimulanse kolko mozete..
BTW, Ljubo, refeed mi je, cini mi se pomogao, koliko mogu da zakljucim posle nedelju dana... Rec cu ti posle jos malo vremena kakvi su rezultati.. Uglavnom, uveo si me u strasno zanimljivo polje.![]()
Evo malo podrobnije o leptinu
http://rapidshare.com/files/10760564...icles.pdf.html
Ronnie Coleman gost pozer na Kupu Srbije u BB.
Nabacio je neku opasnu kapicu![]()
dajte neki trening za definiciju grudi,koliko ponavljanja i koje tezine?
niujedne mi gace lastike nema
cush ovoga sad...
jbt zna se kako se definicija radi...u kuhinji.Radi grudi u gigantskim serijama,opadajucim serijama,drop serijama,koristi bucice i kablove...sto znam vise
evo ti i tezine,ravni benc
1serija 20ponavljanja 150kg
2serija 15ponavljanja 180kg
3serija 10ponavljanja 200kg
4serija 8ponavljanja 210kg
Moze li??
Ronnie je skroz u ku*cu, pogledaj mu grudi, midsection mu je vazda bio ocajan, triceps, nema separacije ramena... Ima li neka slika ledja bas me interesuje sto mu je sa latovima jer su mu vec bili sjebani i na Olympiji. Nema srece za bb dok Dexter ili Wolf ne uzmu Olympiju, a ne vazda neki mass monsteri. Vec je jasno da Jay uzima i ove godine, Vic povrijedjen (prosle godine najbolji), Dexter nikad nece uzet jer je za pojam sudija premali, jedino Wolf moze nesto napravit, dobro mozda i Heath.
@Mladjo Zasto pitas za definiciju bas grudi, ako imas ginekomastiju tu ti nikakvo vjezbanje nece pomoc.
Last edited by ljubo__hristo; 20-04-08 at 23:33.
Zaustavi na 01.00 i pogledaj razliku izmedju lijevog i desnog lata. Znaci lijevog lata nema.
upravo tako,previse povreda, ne uzimanje aas, losija ishrana...jbg, mada on i dalje mora da trenira, putuje, zaradjuje, ipak i dalje tece ugovor sa bsn.
Ima li dje u Pg da se uzme sat te mjeri puls (eventualno sa onom trakom za grudi). Gledao sam u Time u ul. Slobode, ali mi to skupo. Nesto do 30-40e?
ne treba ti to nista vjeruj
A pod nos mi je Time pa mi najlakse bilo tu vidjet, ali uzas od cijena, a po netu sam gledao neke (25-30e) i nisu losi po preporukama korisnika (smetnja mobilni, ali sa njim i onako ne trcim) pa rekoh da vidim sta vi mislite o tome?
Zasto si protiv "awesome"?
bzvz je dat tolke pare na to, mozes i bez toga izmjerit puls, opipas ga koliko puta udari i pomnozis sa 4,to uradis prvi put kad trcis tako da znas otprilike u kojoj si zoni
Pare nisu problem (ako je 25-40e u pitanju) samo da tacno ocitava i da nije neka igracka pecka! A sto se tice mjerenja "rucno" ja se licno slabo snalazim sa tim, sat ne nosim pa se zabrojim sa sekundima i otkucaijma u sred trcanja, a jos dok ubodem puls... Tako da ako je samo cijena problem, onda OK!
U Baru, u Sali doma kulture, od 25 - 27.4.2008. godine biće održan 17. Balkanski šampionat za muškarce i žene u bodybuildingu, bodyfitnessu i fitnessu. Takmičenje počinje 26.4.2008. u 15 časova.
KATEGORIJE:
MEN'S BODYBUILDING
Kategorija do 65 kg
Kategorija do 70 kg
Kategorija do 75 kg
Kategorija do 80 kg
Kategorija do 85 kg
Kategorija do 90 kg
Kategorija do 95 kg
Kategorija do 100 kg
Kategorija preko 100 kg
MEN'S BODYBUILDING MASTERS
- Muskarci preko 40 godina
Kategorija do 80 kg
Kategorija preko 80 kg
MEN'S CLASSIC BODYBUILDING
Kategorija do 170 cm
Kategorija do 178 cm
Kategorija preko 178 cm
JUNIOR'S BODYBUILDING
Kategorija do 75 kg
Kategorija preko 75 kg
WOMEN FITNESS
Kategorija do 163 cm
Kategorija preko 163 cm
WOMEN BODY-FITNESS
Kategorija do 158 cm
Kategorija do 163 cm
Kategorija do 167 cm
Kategorija preko 167 cm
MIXED PAIRS - JEDNA KATEGORIJA
WOMEN BODYBUILDING - JEDNA KATEGORIJA
Ne slazem se za pulsmetar da je bespotreban... Ako shvatas kardio trening ozbiljno on ti najbolja moguca investicija koju mozes da napravis.
Ok mi je za kardio (kako trcanje tako i bajs) mada i tu bi valjao, nego sam planirao sa HIIT treninzima da pocnem pa sam zbog toga najvise zagrizao za tu spravicu.
Kako ces radit HIIT? Ja radim na sobnom biciklu 20sec lagano pa 10 sec max.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks