Rvashanin..
Može Nes topli bez pjene???
Ko danas plaća?Ajde kavaljeri...
"Prepoznaćeš me po ćutanju.Večni ne razgovaraju."
Rvashanin..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
No sto no Rvasanin.Ko ce drugi...Moram vratit makici-pakici za ono od prije mjesec danaMakice uzmi pice, mc za tebe danas nista
![]()
Hvala mačkuljan, hvala.
Mc Esseny uzećemo dvije slamčice pa ćemo dijeliti... Je li pošteno?![]()
Poshteno i u najmanju ruku romantichno d:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ja volim sve dijeliti sa drugima, pa pošto ti je bratić nemilosrdan evo SESTRA da te podrži...![]()
jes...ja sam cula da je to cudo od grada
i Rtanj je isto prezanimljiva planina
a sta je mc sta ja to radim
uostalom ti mi kazes
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Aj sad rechite SVE o chemu ste to prichali.. :mrgreen:
~
ZaEbava me zato shto idem u neku nedodjiju na terensku nastavu, dje nema ni interneta / a bogami ni previshe dometa za mobilnu telefoniju / 12 dana krajem maja...
// jel to fer braCki moj, reci mi, jel to fer da me tako zaEbava?! // ~ nije naravno...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
pih netomanchad![]()
ne mozete bez interneta..dje ce vam mladost![]()
@mc nija isto od nedelje veche kapI![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
eeeeeeehhh od kad ne svratih u ovu kafanicu , a vidim i dalje posao samo napreduje
oce li mi ko sipati to piceili da se sam posluzim
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zovesh konobaricu, a ako je ona u backroom-u sa mc_esseny, onda se posluzhish sam... ili zamolish Zvonchicu da ti donese, poshto ti je ona vishe odje u kafani ka' u svojoj kuci, a i vishe je u njoj nego kuciii, bukvalno.
// htio bi jednu pjesmu da mi pushti DJ, ako se slazhete / Purashevica bih chuo jednom-dvaput // :mrgreen:
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Šta ćeš da popiješ Eagle???
Meni neki sok konobar...![]()
Lozu...onu domacu shto je shtekate ispod shanka kad neka velika / faca / svrne u kafanu...![]()
opa opa opa opa opa cupa opa pa opa opa opa
:)
Ja cu duplu krunu , i daj kafani shto pije ;-)
Kreč, kolica i mešalica.
E kad si i ti poceo naruchivat' Hajneken pored ladnog Niksickog, onda nek' sve ide u qratz...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks