evo FILIP Vujanovic salje bocu rakije da naydravimo
shta se deshava u kaVanu ?! radi li ovaj dja'o..ja shcah popit po koju...![]()
evo FILIP Vujanovic salje bocu rakije da naydravimo
:)
e ako je od Fiqsa onda da se nazdravi pa vidi![]()
Provjeri dobro tu rakiju, ko zna sto je to![]()
Aj ako je dobra,proslijedi je![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Aj pice za cijelu kafanu... Chekam Barsu nocas za pare na jedan tiket, i Lion, Anderleht i Juve na drugi za jos vishe parE![]()
// popijmo ih //
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
ako cemo tako ja stavih 10 e na juve iz x u 2 pa da vidimo ocemo li pit nocas u to ime.
dobra ova Fuqsova radza.."dobar venac, domaca"
![]()
![]()
Ja na jedan tiket odigrah i Lion iz iksa, Anderleht iz iksa, Juve iz iksa i Barsu kao fix, pa da vidimo...
// owooooo onoooo //
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Nisam uzeo ni centa...
// konobaricu cu chastit', a vi ostali svak' svoje pice placa // :mrgreen:![]()
Zvonchice, ja obrnuh turu protiv uroka, no si ti izgleda previshe popila pa si se zaboravila. :mrgreen:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kako sam b0na![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Eo piEm neki,da vidimo mozhe li mi shto d:
~
chavo chavo![]()
ja samo da vE pozdravim i da vidim da nece ovI junaci iz NK ili BD castit sto da se pije![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Aj mala, konobarice eeej maaalaaa, aj donesi dvije boce nechega zhestokog ovoj maloj, pa me opet zovi kad to popije, da je ubacimo u gepek ja i Tin i prevezemo kuci...![]()
Oooooo...Kuju se neki planovi...Zar ne bi bilo bolje da kaze "mi smo cetverac"...Nemojte da ste guzice![]()
Rvash ja mislim da si ti ovdje jedini na mojoj strani
necu uopste vise da se druzim sa ovim ljudima iz ovih malih gradova![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Malogradjanstina bre![]()
Lukas znaju li oni da je Nikshic najveca opshtina u CG i SFRJ !?
@Rvash,zovi Jenny pa idemo, cu da ti platim sok.
@Najna,za tebe nema alkohola,vidish li shto radish od sebe.. cCc
@Zvonchy,za mene chaj![]()
Last edited by mc_esseny; 08-04-08 at 08:42.
~
Samo chaj? Greotice, tebi bas nije dobro
Da neces malo ruma u njega?:blah:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
stavi da niko ne vidi
ne shta ti je![]()
~
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks