^ odlicna serija, ako volis terminator filmove i pricu tj![]()
Terminator: The Sarah Connor Chronicles
valja li ovo cemu?
^ odlicna serija, ako volis terminator filmove i pricu tj![]()
Nije odlichna ( krshi se sa prichom iz filmova) al je sasvim solidna. Nadam se da ce snimit i 2 sezonu poshto je pricha bila da ce odradit samo jednu sezonu.
\\OFL•GIC
pogledah prvu sezonu i pola druge PB i prva je sjajna bila ali mi je dosadilo poslije, opet neka kombinovanja i planovi u drugoj, previse je...
polako, tek ce cetvrta da bude boza, procitah da se vraca dr. Sara, ipak je nisu ubili!Para vrti dje burgija nete
![]()
(nečitko)
Fajteru vrne li se, ti ćeš je zamijenit.![]()
Evo vidjeh danas na In da je pocela opet serija Prvi talas. Davno su je davali na drugom kanalu, predobra je, ko voli naucnu fantastiku...
Battlestar Galactica, definitivno najbolji SciFi TV Show ikada, vratila se danas na "male ekrane" premijerom četvrte - finalne sezone.
vidjeh da je vec ima za download bez naseg prevoda. ja pocinjem da je gledam od prve
pa dobro, ima nas raznih. sto se PB tiche, dva glavna glumca su kriminalna, pogotovo lincoln. ostali bezvezni (sucre, onaj italijan, zaboravih kako se zvao...) - jedino t-bag i pogotovo agent mahone su stvarno zabavni za gledanje.
sto se deadwooda tiche, mogu da shvatim zasto se mnogima ne svidja. nije bash obichna, prime-time serija. svakako treba izbjegavati gledanje sa domacim titlom, jednostavno nije moguce dovoljno dobro prevesti, ni u idealnom sluchaju to ne bi bilo to.
dijalozi su nenadjebivi, ne sjecam se da sam gledao bolje napisanu seriju (sto ne znachi da mi je ovo najbolja serija koju sam gledao, samo mislim da je jedna od rjetkih u kojoj su scenaristi zasluzili povisicu koju su trazili strajkom).
elem, pogledah dextera do kraja. nakon pocetnog smaranja, oko pola prve sezone je sve pocelo da ide brze, gledale su se epizode jedna za drugom, doslo je do adikcije velikih razmjera
sve u svemu, sasvim solidna serija. nije onoliko dobra koliko je svi hvalae, ima prilicnih rupa i gluma je na momente losa, ali se to u drugoj sezoni popravi.
i kako je dobra ona lila, sunce ti![]()
Lila je vrhunskaaa! inace cerka Billa Murraya , glumi i u seriji Hustle koja se daje na Atlas...
Kreč, kolica i mešalica.
dje cu naci titlove za homicide: life on the street?
...
moze li se dje naci ili ima li neko neki torrent za " heartbreak high " - Nestasne Godine
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
A dokle više... nije nego Billy Murray, poznati britanski TV glumac:
http://www.imdb.com/name/nm0614854/
A za Dextera - serija je dobra koliko je hvale, ako ne i bolja. Ukusi su različiti.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
zna li ko dje naci prevod za Zvono Kao Spas , gledam je evo par dana ali bez prevoda, stara dobra serija![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mnogo je dobra serija OUTRAGE. Americka serija o glumcu u Holivudu koji zaradjuje velike pare i oko sebe je okupio drustvo koje nista ne radi, sao se pocitavi dan zajebavaju sa njim a on im placa sve. Namrtvo dobra serija za opustanje
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks