Pa neces ga izgoret od 1 starta ali da mu masu steti to jes, to sto gori kvacilo ne znaci da ne moze da ga potpise i gori istovremenoA klip ima nedje sigurno
![]()
Ako to mozhe, SIGURNO postoji klip na youtube. Daj da vidim.
Imash test topgeara RS4 vs M3. Test je iz tri segmenta.
U 1/4 mile trci imash komentare oba vozacha. Kod M3 mora da pazi da ne zavrti zadnje tochkove (spin the weels) a kod RS4 da ne izgori kvachilo (burn the clutch). Ja sam gorio kvachilo autu sa 300ks. Znam o chemu pricham![]()
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Pa neces ga izgoret od 1 starta ali da mu masu steti to jes, to sto gori kvacilo ne znaci da ne moze da ga potpise i gori istovremenoA klip ima nedje sigurno
![]()
Tachno. Nece se izgoreti da je neupotrebljivo, ali 50ak takvih startova i slobodno mijenjaj set kvachila
Ne mozhe da ga potpishe jer provrti i ne prenosi snagu na tochkove. Kad sam ga provtrio bukvalno nijesam mogao da krenem. Morao sam stati nekoliko sekundi da se kvachilo oladi valjda![]()
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Kucaj na youtube 4WD(ili AWD) burnout.
Balsa, nece joj biti nista, jer ona je dizajnirana za to. Ona je dizajnirana da izdrzi taj broj KS-a pri najjacem startu.
TAKUMI
Fabia jes dizajnirana za nekoliko puta ali ne za stalno, ona jes mnogo jaca od obicne lamele i izdrzace 200.000 ako je vozi neki djed ili baba ali recimo ako goris auto sa semafora stalno moze i za 10 dana da ode![]()
Hahahah jesi ti ali je Mannheim poslije u preticanju zamalo glavu izgubio jer mu je lamela proklizala![]()
eo i BMW SLO forum,oko 5.800 korisnika
sve u vezi BMW-ja nađe se na toj stranici,naravno za one koji razumiju Janeze. :P
http://forum.bmwslo.com/index.php
Jel možda neko zna dal boli kad si glup?
Trag je bio mali, možda metar, mora da je isključio el. sisteme. Recimo, probao sam to sa bratom na naš 325tds `97, mnogo više ''šlajfuje'' sa isključenim ASC-om, a ovaj 330xd iz '07 ili '08 ima sigurno neke druge el. sisteme, koje pretpostavljam mogu da se isključe??? Valjda neće da ''crkne'' kvačilo odmah poslije tog malog ''užitka''...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
murcielago lp640 sa ugasenim traction control ne moze da zavrti sva 4 pri startu
end of story
Moze da se vozi poprecke, ali ne moze da se "potpishe".
Kad vidim klip koji pokazuje suprotno, ispravicu se
Originally Posted by my name is ...
eo jedan wrhunski review
morah ovo podijelit sa vama. kao sto znate e46 m3 csl nije fabricki imao u bijeloj boji.medjutim covjek iz Skotske fino odluci da ga prefarba u bijelo (alpina white). znaci zivi i radi tamo a pored Nurburgring-a ima kucu. tamo mu je i auto i samo vikendom dodje.odvozi krug i vrati se kuci... kako auto izgleda ovo je nestvarno a i njemu svaka cast kad je imao ,dobro novca, nego volje i zelje da mu se sve to rastavi i ofarba i sastavi ..znam da nije on ali opet treba se bavit sa tim i gatat oce li ti zaboravit saraf ili plasitku neku. slike:
http://images.google.com/imgres?imgu...icial%26sa%3DN
prvih 9!
f6
San snova..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Acid, moze i Lambo i svaki drugi, ali treba da se iskljucuje kompletna elektronika.
TAKUMI
Hvala Rastafer za video, hvala Fabia!!! A ti Kenneth kupi vise taj telefon sa video kamerom!!! Ne mozes vise pricat ljudima svoje mastarije!!!
X3M, ovdje imas ubrzavanje, znaci na kvasno (dosta slajfuje prvom do 4000 rpm pa mi ASC+T oduzima snagu), dosta vece gume od fabrickih, na plin, drug je bio sa mnom, e da i Dragana Mirkovic...
http://download.yousendit.com/04A7DB4247083B03
TAKUMI
Viđeh ovaj klip, brzina u miljama???!!! Za američko tržište, ili nešto drugo, koliko KS?
U miljama, za US trziste...197 plisnkih konja i td....
TAKUMI
Pozdrav ljudi!!!
Planiram da uzmem BMW 530d.
Mozete li u kratkim crtama,reci da li je on dobar izbor,i kako se generalno pokazao...
Pozdrav...
Predajem ruke vjetru,a oci moru...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks