Elem ja imam sledeci problem... Podesio sam wireless posto ga imam na lap i sad primijetio sam da kad se konektujem i neko vrijeme provodim na netu u jednom trenutku "pukne" veza i samim tim se zamrzne extra tv kao i net... Sto je frka?
Elem ja imam sledeci problem... Podesio sam wireless posto ga imam na lap i sad primijetio sam da kad se konektujem i neko vrijeme provodim na netu u jednom trenutku "pukne" veza i samim tim se zamrzne extra tv kao i net... Sto je frka?
Živio mi Srđane Aleksiću!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Pirelli radi sa tri računara u wirelles -u... Takoči samo ako kreneš da skidaš odjednom više stvari (sa više računara).
Kad mislite da napravite ovo za HDMI ? Prikacim ga na HDMI i stavim rezoluciju na 16:9 i slika mi je kockasta na svaki kanal. Moram da ga držim na 4:3 da bi mi slika bila preko čitavog ekrana.
A one nisu nikad radile kolko pročitah, nije to valjda problem napravit
Pa, kad se aktivira - itekako ima efekta na HBO, bar koliko se meni čini, a i meni je pregledniji. Međutim, ode slika sa drugih kanala van okvira TV-a :?
Na koja podešavanja gledaš HBO preko HDMI ?
A jeli operativni XP
Meni je problem pravio na XP-u vjerovatno driver od bluetooth-a ili mozda i sami wireless driver. Uglavnom sigurno nije do uredjaja (routera). Probaj da doneses drugi notebook i da probash, ili instaliraj vistumeni je to pomoglo. Ne resetuje se na visti, a cim prebacim na XP... dalje sam znash sta se desava
![]()
Cudno je da kod svih, osim kod tebe, Internet+Extra TV radi kako treba.
Za sve probleme postoji podrska za Extra TV servise 0800 80 000.
Upravo tako. Treba provjeriti da li ti je OK kucna instalacija, prociti na prethodnoj strani kako treba da bude poveazan DSL/Splitter.
'Opucao' i jos se zalis? - Veazi.
Internet konekcija ne utice na stabilnost IPTV servisa.
SD signal ce uvijek biti najbolji na 4:3. STB nece da radi upscale SD signala na HD rezoluciju.
Radi STB upscale nego ste vi na media room podesili 4:3 format, kako on lijepo odradi upscale kad mu vi isporucite pravi signal, uspijevali ste vi to no vi je onda spljostena slika na 4:3 televizorima kad ovi sto imaju 4:3 televizore budu imali letter box signal mi sa 16:9 TV cemo imati sliku preko cijelog ekrana. A da bi svi bili zadovoljni treba novi software koji vi ne umijete napravit .Namjerno ne pominjem rezoluciju jer kao sto znas ima i SD televizora sa wide ekranom koji imaju sliku preko pola ekrana kada se izabere SD sirokog ekrana.
Nešto zaista ne valja sa uređajem, jer pri podešavanjima 720p ili 1080i meniji bivaju prikazani korektno (odmah se uoči razlika u kvalitetu slike), ali slika programa ode van ekrana. E, sad, ja mogu na TV-u da odaberem različite opcije skaliranja (16:9, 4:3, zoom, crop, smart bla bla), ali kad idem od kanala do kanala - na nekome se slika prikaže OK (sve stane na ekran), neki je i dalje prikazan kao 4:3 (slika), dok se titlovi pravilno rastežu od ivice do ivice, na nekome je slika van ekrana, a titlovi OK, dok su na nekim kanalima titlovi van ekrana, a slika je u okviru ekrana. :?
Nama su svima televizori u kvaru, extra tv i STB je OK
Vec smo par puta pricali na ovu temu. Samo da ponovim da se menu iscrtava lakse nego upscale video signala. Ovi sto misle da sve znaju oko video singala, mogli bi da se jave na private, pa da to malo prodiskutujemo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks