A ti si taj sto nam jade zadajes
Omoguci ti nesto ovako http://entertain.eki.t-home.de/offers/comfort/comfort/
Last edited by Poseydon; 23-03-08 at 17:37.
Zar morate da citirate prethodne poruke... blah... aj uziiiiivajte![]()
Oli nama ti reci kako, kad i po kojoj semi mijenjate, pardon ne mijenjate no samo smanjujete ponudu filmova iz HBO Digital:mad:
Sale, hoće li biti i ponešto od: naučne-fantastike, horora, fantazije i sl. u ponudi? Moram priznati da izbor filmova nije baš najsretniji. :?
HBO Digital prati HBO, detalje o ponudi mozete da pronadjete na www.hbo.cg.yu
Mislim na izbor filmova u video klubu.
Tu niko ne spominje hbo digital kao na http://www.hbo.hr
No jos nekih tehnickih detalja. Zasto nema Dolby digital zvuka na HBO ?
Znaci mi ovdje ne smijemo gledati ovaj sajt.
Na dnu www.hbo.cg.yu
Ovaj web sajt je namenjen iskljucivo za gledanje u Srbiji.
Bice i tu svakakvih novosti.
Upravo je dopunjen HBO Digital i nesto popuno novo u kategoriji EXYU/The Books of Knjige! 10 epizoda dostupnih u 3 tri paketa od po 1 eur. Uzivajte!
Ako je već bilo - izvinjavam se, mrzi me da čitam svih 59 strana.
1. Poslije 2 mjeseca čekanja konačno je došao bilmez čak iz Bara, u H.Novi da priključi Extra TV. Usput je sjebao ADSL i da ja nisam reagovao on bi mrtav hladan sve tako ostavio i otišao. Jedva je nekako na jednom računaru nabadajući ko ćorava koka povratio bežični ADSL. Rekao je da je sada sve OK i otišao. Pošto na ostalim računarima u stanu nije više bilo bežičnog ADSLa nazvao sam ga na mob a on se nije htio javiti sve dok se nije vratio u Bar i onda me počeo ubjedjivati da nešto sa mojim hardverom nije u redu. To isto je pokušao i drugi bilmez sa uslužnog broja 0800itd. I onda sam morao sam da ispravljam njegove brljotine. Malo je potrajalo ali sam uspio i tek juče sam na ovom forumu našao uputstvo za to.
2. Oprema tj receiver isporučen je bez uputstva za upotrebu!? Ili misle da nam ne treba. Ugradjeni HDD će da se puni dok mu ne zafali prostora i onda će da briše šta mu bude smetalo. Kako prebaciti njegov sadrzaj na PC?
3. Meni nikako ne uspijeva da se registrujem ovdje pa koristim ćerkin user name . Obećao sam administratoru mailom da ću ga radi toga popljuvati na drugim forumima, ali još nisam stigao.
Isto se i meni desilo prilikom instalacije, s tom razlikom sto se ovaj mrco trudio da to napravi ali ja nisam mogao da ga gladam kako nabada po tastaturi i rekao mu da cu ja to zavrsiti.Kakvo im je osoblje to je uzas!
Uputstvo mozes ovdje skinuti http://extratv-cg.com/pdf/Extra_TV_prirucnik.pdf
Sto se tice sadrzaja na HDD i njegovog prebacivanja na PC bez fizickog uklanjanja od STB nece ici
@Poseydon-Hvala na pomoći.
Malo sam prelistao ovu temu pa da kažem da kod mene Extra TV radi bez problema. Kanali se brzo šaltaju, i jedino kad se na neki parkiram poslije 3-4 sec dolazi do kratkotrajnog zamrzavanja slike i poslije je sve u redu. Kvalitet slike i zvuka je OK. A i ADSL radi bez problema (3 PC spojena na wlan)
E sad, druga je priča to što nas deru sa cijenom i što mi ne odgovara izbor kanala, ali sve sam to znao unaprijed i niko mi nije prislonio pištolj na čelo i rekao da moram to da kupim. A i izbor kanala je najmanje loš od svega što nam se nudi. (Neću da navodim šta bi ja ubacio ili izbacio od postojećih jer se 95% pučanstva sa tim ne bi složilo)
danas je extra tv dobio jos jednog korisnika,mene,hehehehe
ono sto moram da kazhem je da sam izuzetno zadovaljan,takodje i meni ADSL radi bez problema,slika zvuk odlican,jedino mi je krivo sto nema jos nekih pojedinih programa![]()
Upravo sam pogledao HBO Digital, i ne da nije dopunjen, no ste mi makli Sopranove, a bash sam se namjestio da nastavim gledanje.
Samo su nedjelju dana bili tu (ovaj drugi komplet od 13 epizoda: 13.-26., prvi sam odgledao), pogledao sam 7-8 epizoda, a sad ih nema, stalno nestaju nekakve epizode i filmovi, ali ovo me stvarno iznerviralo.:mad:
Mogu li ja kako pogledat te epizode, zato i uzimam HBO paket, zbog ovija serija.
Red bi bio da bude i pokoji kaubojski film u ponudi.
@Diego
Serije su u ponudi po 14 dana. Mislim da ce u ponedjeljak biti nove epizode te serije.
Da li ce ikad biti ili nece na Extra TV kanal SPOTR KLUB I SOS?
Da li ce ta dva kanala da budu ili nece, samo nemoj da mi odgovorite sa mozda ili uskoro?:joint:
Extra tv super, hbo digital super, sve super ali stvarno to sto nestaju filmovi i serije svako malo, to zasmeta.
Dobro je da se mjenjaju, jedino smeta kad mozda planiras pa ti maknu taj film ili seriju. Kad bi barem bila neka informacija na sajtu extra tv, pa da pise koliko ce se ti sadrzaji zadrzati u hbo digital videoteci.
Mozda moze Sale i da ubaci u Informacijama o filmu, tamo dje stoji glumacka postava i neki opis, i datum do kad ce isti bit dostupan u hbo videoteci.
To mozda nebi bio neki problem a mnogo bi bilo korisno.
Release Yourself
SUPER JE EXTRA TV ALI NEMA SPORT KLUB I NEMA SOS KAD TO BUDE IMALO ONDA CE BITI SUUUUPERR, DAJ MALO SPORTA NA EXTRA TV JER JE GREOTA DA BBM TO IMA A EXTRA TV NEMA
ZASTO JE BBM BOLJI OD EXTRA?:mad:
evo sad mi je stigla poruka na extra tv u vezi 10 serija chini mi se THE BOOKS OF KNJIGE
znaci udjete u menu,pa u videoteku pa ex yu i tu cete naci booksovce
TBOK 1+2+3 1,00 e
TBOK 4+5+6 1,00 e
TBOK 7+8+9+10 1,00 e
TBOK 1 0,40 e
TBOK 2 0,40 e
TBOK 3 0,40 e
TBOK 4 0,40 e
TBOK 5 0,40 e
TBOK 6 0,40 e
TBOK 7 0,40 e
TBOK 8 0,40 e
TBOK 9 0,40 e
TBOK 10 0,40 e
pozdrav![]()
Jos da se Sale klonira u par komada...
Provjericu da li moze u opise da se ubaci do kada traje film.
Iznajmite te pakete TBOK, jer je tako povoljnije nego "na komad".
za euro imate da kupite dje god ocete buksovce! ovo je skupo!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks