pa nije ovaj vasas nista posebno-bar mi se tako cini po veceras prikazanoj igri.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
gledao sam na hrt 2 jug-olimpijakos,i ono sto moram da kazem da je jug stvarno odlicno odigrao,imaju jak tim
a sto se tiche utakmice partizan-mladost...mislim da bez obzira na ovih 9-9,da ce partizan ipak izvuci povoljan rezultat,tj pobjedu,mada mladost ima odlicnog golmana,chini mi se da je prvi golman repke hrvata zar ne braco![]()
atmosfera na banjici-ODLICNA !
I ja mislim da nisu strasni, da se moglo njima parirat, aj jbg, ipak mislim da je psiha uradila svoje, katastrofalno odigran igrac vise, -2 peterca, uz solidno odigranu odbranu. Radic je nastavio niz od 4-5 utakmica na kojima je izvanredno branio, kao i Toni Petrovic, koji citavu sezonu igra odlicno. Podbacili su Brguljan i Paskovic. Za Milosevica i D.Draskovica, necu nista reci, a tek za Zivkovica. Ali ipak prevelika zelja, dobra atmosfera, i pomalo neiskustvo nekih igraca, kostalo nas je povoljnijeg rezultata. Ovako, ostaje nam revans, treba uci hladne glave, bez opterecenja, Vasas je bolji tim, ali ne mnogo, PA KO ZNA..................
strasna je bila atmosfera na bazen sinoc
steta sto su mene poveli u stanicu
pa nisam moga gledat
![]()
e moja vučice
dobro je da mi je ispao iz ruke dok su me vukli
er su se istripovali da sam pozivao na nasilje sa njega
a ja samo uvježbavao pjesme posvećene
velikome antonu tonćiju![]()
Partizan ce proci Mladost. U to budite sigurni. Rano vodjstvo od 2:0 Mladosti je promijenilo tok utakmice. Vidjecemo revans za 14 dana. Mislim da ce biti 2 razlike za nas...
Oce... Partizan je imao srece sto nije dozivio katastrofu u prvom mecu. Kod 4-7 Mladost je primila dva najgluplja gola (sutevi iz cistog ocaja), zahvaljujuci preglupoj intervenciji golmana. Omjer iskljucenja 15-5 za Partizan, i opet nisu mogli dobit. Ako Partizan radikalno ne popravi igru, u Zagrebu ce dozivjet katastrofu. Morace nac neko rjesenje za igru sa igracem vise jer je odbrana Mladosti bila predobra.
Last edited by ljubo__hristo; 27-03-08 at 16:05.
Mnogo los Primorac sinoc, 14 puta imali igraca vise, samo 4 gola. S takvom realizacijom ne bi ni prosjecnu ekipu pobjedili, a ne jedan Vasas.
Imali smo 2 peterca, prvi ponisten zbog zadrske, koja je po meni dozvoljena, a ako neko misli drugacije, neka kaze. Drugi put pogodjena precka, jedan od bitnijih detalja utakmice.
Kod 6:7, uspjeli smo da ukrademo loptu, ali je dosudjen nepostojeci kontrafaul Pavlovicu i tu su Madjari lagano dali gol.
Ipak, nije sve izgubljeno. Nisu Madjari bili toliko dobri sinoc, koliko mi losi. Mislim da nam se los dan ne moze ponoviti i u revansu, ali sve zavisi od subotnjeg derbija sa novljanima. Ako tu pobjedimo, podice se moral igracima i imacemo sanse 9. aprila u Budimpesti.
Navijanje je bilo odlicno, masu ljudi na bazen. Sve je bilo kako treba, jos samo da smo pobjedili...
1986
navijanje za svaku pohvalu,bazen prepun,samo mi je ona truba je.ala sve,jos me usi bole od nje,ko je uopste donio,meni se cini neko iz uprave je dovuko sa bocom(kiseonika valjda?)
nema pravo sa zadrskom peterac....nije se ni moglo dobit kad je toni bio najbolji igrac...navijanje odlicno al je ipak bilo bolje protiv reka....fino osmisljena koreografija sa balonima al nije bas uspjela..nije bilo odbrojavanja da se dignu baloni kao sto je pisalo na listicama da se ceka no kad je krenulo prozivanje igraca spontano se pocelo dizat...a i sto su ih pola pukli prije no sto je trebalo i sto kotorska sminka ne zna nista o koreografiji i nema tu kulturu..jebiga...nije bilo lose al moglo je i bolje...a sto mi je milo sto partizan ispada hahahah dje su sad ovi strucnjaci sto su govorili da su najjaci deru posilipa i tako to...pokazali su se kad je trebalo...nista milije no da partizan ispadne
Koje silovanje.
10:8 u derbiju.
Sjajno...
1986
ono je bila mozda najzabavnija tekma ever![]()
I tekma, a i navijanje.
1986
sad vidjeh na drugi rtcg ikodinovic potpisao za jadran![]()
Da,da on i gojkovic, sad se cheka odgovor primorca i budve...![]()
#fakenews
Od sledece sezone novi derbi, Bestije-Natasa.
1986
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks