poceo si da se ponavljas tako da ubuduce zaobilazi topic
poceo si da se ponavljas tako da ubuduce zaobilazi topic
Last edited by DIDI; 21-03-08 at 11:45.
Liberty and justice ∀
bez vrijedjanja ubuduce
Last edited by DIDI; 21-03-08 at 11:45.
Grci su zainteresirani za sudjelovanje o ovakvoj lizi ali od toga vjerojatno neće biti ništa jer bi pojedini klubovi teško namaknuli sredstva za tolika putovanja. U igri ostaju Hrvatska, Crna Gora i eventualno Slovenija i Srbija.
Cijela ideja je zasad slovo na papiru ali po svemu sudeći liga će zaživjet. U kojem obliku ne znam. Tko će sudjelovati ne znam. Kakav će biti sustav natjecanja ne znam. Škrti su na odgovorima. Po meni bi bilo sasvim dovoljno da se u lizi natječu MNE i CRO klubovi jer bi i na taj način liga bila najjača na svijetu a troškovi natjecanja bi bili znatno manji. Klubovi kao što su Jug, Mladost, Primorac, Jadran HN, Budvanska rivijera, Mornar, Šibenik (koji je sad u gostima dobio Mladost u ligi za prvaka Hrvatske), Primorje, POŠK, Jadran St, i još jedan MNE klub (ne znam koji je bolji Val ili Bijela) garantiraju zanimljivo natjecanje i pune bazene što znači i zaradu pa samim tim i daljnji razvoj vaterpola na reprezentativnoj razini.
Ajde neka netko kome nije lijeno zbroji sve uspjehe ovih klubova u Europi pa da vidimo koliko je titula osvojeno. Bezbroj.
U Mom Srcu Jedina...
I kada dodje sudnji daaaaaaaaan....
žrijeb skupina vaterpolskog turnira na Olimpijskim igrama
Grupa A: Španija, Australija, Mađarska, Crna Gora, Grčka i Kanada.
Grupa B: Hrvatska, Srbija, Njemačka, SAD, Kina i Italija.
evropsko prvenstvo 2010 god odrzace seeeeeee uuuuu HRVATSKU !![]()
Kotorani, svi na bazen !!!
Kvota na Primorac 2.10 u meridian![]()
Partizan - Mladost 4-7 treca cetvrtina...
edit 7-8
Last edited by ljubo__hristo; 26-03-08 at 18:46.
primorac - vasas 6-8![]()
Kakva je bila atmo. u Dubrovniku ?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ima tuge mogli smo ih 10 razlike dobit,1 peterac ponisten,drugi fulali,14 puta igrac vise samo 4 smo dali,losa realizacija skroz...
tu tek necemo nista uradit,nismo nijednu dobili u goste u ls,fale im navijaci,mada bi trebalo da se ide u budimpestu,inace atmosfera na bazen je bila fenomenalna
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks