Page 138 of 225 FirstFirst ... 3888128134135136137138139140141142148188 ... LastLast
Results 3,426 to 3,450 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bojan_pg View Post
    hehehehehehh e ako se smije ista iskritikovati ja sam moj dzonis odrastao na toj muzici, ficoole da ne komentariesem ja koliko sam cuo... ali ljudi nemojte mi reci da vam ne para usi kada cujete ono aleee aleeee sa onom muzikom u poozadini, nisam ja dezurni kriticar daleko od toga ali meni je stvano CD los, nas je pa cu ga svuda hvaliti ali medju nama... nemojte se zezat
    na shto si odrastao molim te? bash me zanima?
    Veli kad se ovaj izdere... kakvi indijanci jbt,ja mislio pohvalice jbt,ali ne,nash narod vidi se da je odrastao na radio elmag... svaka chast.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidiš ti ovo moj ficoole, sve indijanci i čobani i mi varvari mada ovoga Bojana Pg znam, normalan je momak, možda nije pažljivo odslušao cd...a možda i nikad nije bio na tribinu ko ti ga zna...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neshvatljivi komentari tipa:
    `onaj se dere ka da je na utakmicu coce.ali je dobar za one sto slusaju hard rock,heavy metal i ostale narkomane`
    `Najaci je onaj kralj sto ima glas ka iz bacve. . .
    Na jednu pjesmu prvo ide polako na na na na na na naaa pa on krene na na hhhahahaha`
    `ali ljudi nemojte mi reci da vam ne para usi kada cujete ono aleee aleeee sa onom muzikom u poozadini`

ovo jedino kao zajebancija moze proci...ili krajnji ljudi iz goljemada,mataguza itd mogu da rechu...a ni oni,nego ajde...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    neshvatljivi komentari tipa:
    `onaj se dere ka da je na utakmicu coce.ali je dobar za one sto slusaju hard rock,heavy metal i ostale narkomane`
    `Najaci je onaj kralj sto ima glas ka iz bacve. . .
    Na jednu pjesmu prvo ide polako na na na na na na naaa pa on krene na na hhhahahaha`
    `ali ljudi nemojte mi reci da vam ne para usi kada cujete ono aleee aleeee sa onom muzikom u poozadini`

ovo jedino kao zajebancija moze proci...ili krajnji ljudi iz goljemada,mataguza itd mogu da rechu...a ni oni,nego ajde...
    evo ja sam iz podgorice i naravno da navijam za buducnost pa kazem da je cd uzas.ne mogu nesto da hvalim ako nije istina oca mu yebem.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Default cD

Ljudi ovaj disk je odlican!!!Vrijeme je bilo da neko snimi ovo.Cele i ekipa su na mrtvo odradili.Sto se tice muzike,ne mozes navijacke pjesme da pravis na matrice sa suncanih skala nego neka rokacina bre.F.C.F

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cd je izvrstan mozda je trebalo samo onu pjesmu podgorica slavice cjela odradit do kraja u reggae fazonu i dodat jos mozda dvije pjesme u nekom pop (ali ne ovaj kao nash no neki brit),ustvari ko ste vi uopste da vama neko objasnjava ja vjerujem da niste 1 bili na stadion tako molim vas poklonite taj cd nekome kome nesto znaci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

hahahahahahaha, kakvi komentari, je li ovo realno

kad idući put krenete da napišete nešto ovdje, sjednite, udahnite duboko, razmislite opet i proći će vas...
    Last edited by [kinetic]; 20-03-08 at 16:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam se bas umirio u iscekivanju sta ce sledece da se napise. kinetic, izbrisi drugu recenicu, ocemo jos ovoga :mrgreen:
    Liberty and justice ∀

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ne znam sta ste ocekivali od besposlicara koji samo znaju da kritikuju,posebno vole da pljuju po necemu sto ne razumiju. Snimite vi cd,pokazite nam kako TREBA da zvuci.. URADITE NESTO,PA ONDA KRITIKUJTE!
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Ma, pokušaj ti ... !
    Last edited by [kinetic]; 20-03-08 at 19:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TroonChica View Post
    Ne znam sta ste ocekivali od besposlicara koji samo znaju da kritikuju,posebno vole da pljuju po necemu sto ne razumiju. Snimite vi cd,pokazite nam kako TREBA da zvuci.. URADITE NESTO,PA ONDA KRITIKUJTE!
    nije da je cd lose uradjen nego se onaj dere ka da je promukao.ili ka da je iz bacve ka sto neko rece

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E na onu pjesmu Podgorica slavice cjela, pocinje neki umirujuci glas sve do drugog dijela NA NA NA NA kad me onaj kralj sto napreze glas prepane

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na shto si odrastao molim te? bash me zanima?
    Veli kad se ovaj izdere... kakvi indijanci jbt,ja mislio pohvalice jbt,ali ne,nash narod vidi se da je odrastao na radio elmag... svaka chast.
    Necu ti zaista nabrajati sto sam slusao i sto slusam jer sam siguran da ti ne bi ta imena puno znacila ali to je nevazno, ono sto me nervira jeste sto kada god neko nesto iskritikuje automatski ali kao iz topa se cuje ono ovaj nas narod samo kritikuje samo bi da omalovazi i cuda i ovo za elmag je vise potroseno vjeruj mi. Kada je nesto lose ja cu reci da je lose, ja nisam kritkikovao rad koji je trebao da se snimi taj cd, to pozdravljam i podrzavam svaka cast momcima koji su se pomucili oko toga, to sam im i rekao ali mozes li ti da ukapiras da je meni, evo velim meni za moj ukus taj cd muzicki gledano los...kada je prvi put pusten protiv Decica ljudi su se ili cudili ili smijali... ja stvano ne kapiram na koji nacin da neko daj svoj stav, a ovaj forum je valjda stvoren zbog toga, odmah je idijanac...
    Da vise na pisem od sada sto se god uradi oj ha to su nasi oni ne grijese.
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jel ochekujesh ti da ga ruska filharmonija muzichki obradi? Navijachki cd alo? Muzichki losh? Muzichki je PREDOBAR kakvi diskovi navijacha imaju,samo taktovi i glas i nishta vishe,neshto na foru nashe pjesme `bog mi je dao` i `u mome srcu jedina` dodushe,bog mi je dao je argentinska melodija,a u mome srcu jedina je originalna pjesma varvara,tj od nikoga nije obradjena vec smishljena.

A ja ti kazem opet,mozda si ti dobar lik,mozda nisi indijanac,(ali komentari su ti(...)) poslushaj CD Delija,Grobara,Firma Novi Sad... poslushaj samo jedan cd navijachki,i onda mozesh da uporedish samo sa tim diskom,ali ne i da kritikujesh...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by interista View Post
    nije da je cd lose uradjen nego se onaj dere ka da je promukao.ili ka da je iz bacve ka sto neko rece
    To sto se tebi ne svidja njegov glas - ne znaci da je los.
    Are you suggesting coconuts migrate?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jel ochekujesh ti da ga ruska filharmonija muzichki obradi? Navijachki cd alo? Muzichki losh? Muzichki je PREDOBAR kakvi diskovi navijacha imaju,samo taktovi i glas i nishta vishe,neshto na foru nashe pjesme `bog mi je dao` i `u mome srcu jedina` dodushe,bog mi je dao je argentinska melodija,a u mome srcu jedina je originalna pjesma varvara,tj od nikoga nije obradjena vec smishljena.

A ja ti kazem opet,mozda si ti dobar lik,mozda nisi indijanac,(ali komentari su ti(...)) poslushaj CD Delija,Grobara,Firma Novi Sad... poslushaj samo jedan cd navijachki,i onda mozesh da uporedish samo sa tim diskom,ali ne i da kritikujesh...
    mogli bi mi stari moj ovako godinu, ukusi su cudo nekome se svidja nekome ne... dobro si me podsjetio pjesma "U mome srcu jedina" je extra, ali ona npr dje caka pjeva... imam osjecaj kao da je neko ubacio pogresnu pozadinu na tu pjesmu, para mi usi, sto cu... nisam neki sluhista vala ali mi se stvano ne svidja...
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa e, trebali su varvari zvat' Mikija Suskavcevica da im otpjeva poneku pjesmu, kao zecanima, Zetski faraoni ili kako li se vec zove pjesma... :mrgreen:
    Dobro je da su konacno snimili CD, moglo je i bolje da se odradi, ali ni ovo nije lose!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bojan_pg View Post
    mogli bi mi stari moj ovako godinu, ukusi su cudo nekome se svidja nekome ne... dobro si me podsjetio pjesma "U mome srcu jedina" je extra, ali ona npr dje caka pjeva... imam osjecaj kao da je neko ubacio pogresnu pozadinu na tu pjesmu, para mi usi, sto cu... nisam neki sluhista vala ali mi se stvano ne svidja...
    naravno,mozesh reci da ti se ne svidja,ali da rechesh da je muzichki losh...to ne mogu da shvatim... jer opet ti moram reci,tj NAGLASITI -> ovo je Navijachki CD! Ne mozemo poslat ovo na evroviziju u beograd i da ochekujemo nagradu za kompoziciju,ali se mozemo pohvaliti kao jednim dosta dobrim navijachkim CD-om! Ne mozemo se pohvaliti jer nema nijedne nove vec stare obradjene pjesme,ali kvalitetno uradjene u studiju Mihe Radonjica! Koji koliko chujem slovi za jedan od boljih muzichkih studija u CG... ali ok... sve je stvar ukusa naravno... da nije rekao Ramos da si dobar lik sigurno ne bih razglabao ovako ali ok... shalim se naravno...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Problem je što neki ne mogu da shvate da su cd radili VARVARI, a ne Danijel Alibabić ili Zu-Zu-Zuji... Pjesme nisu pravljene da ih na mobilnom slušaju mlade gimnazijalke pored fudbalera u BK, niti da bi Zeko iz Perpera mEšao guzom na spotu, nego su pravljene za Varvare...
    Fino vam i piše u bukletu - pjesme za rijetke...
    Last edited by [kinetic]; 21-03-08 at 00:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to kntc-u
    ne svataju ljudi da su to radili momci iz varvara...
    svakom pravom varvaru cd je ludilo....
    mislim da neme osobe u pg koja nije kupila cd...chak i ovi dushmani
    Poshtujem svakog al se nikog ne bojim.... :p
    http://newrock.awardspace.com/index.php

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fino pishe unutra:

"Ti shto se dvoumish... Slobodno ga bachi , slomi...
    Ovaj CD nije za tebe!"

I tako nastavi da $edish u razdrndanom autobusu slusaj svoj mp3 sa Cecom i ekipom... i iskuliraj jer na ovom disku pishe "NAVIJACKE PJESME"

Simpatizerima uvjek ostaju pjesme No Namea... i Tijane Dapcevic.

Meni je ovo super! Bitno je da se nesto radi...
    Last edited by Shinama; 21-03-08 at 04:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam ja pao s marsa ljudi, znam da su cd radili varvari i upravo je zbog toga los.
    Liberty and justice ∀

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Primorac pobjedio Budvu u derbiju kola, 8:7.
    Vise nego zasluzeno...
    Sada smo prvi na tabeli, u 9 dana momke ocekuju 2 teske tekme, prvo kuci u Evro Ligi sa Vasasom, pa onda nakon 3 dana u goste sa jadranom...
    1986

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Kreće uskoro? Vjerujem da će, krene li, biti najjača liga na svijetu.
    Otkuda sad Grci i Slovenci u igri, to bi samo razvodnilo pricu, Grci imaju ekipu-dvije sto valjalu, da ne govorim koliko kosta putovanje do Atene, Slovenci nemaju ozbiljnije ekipe...
    Sta je od onog prijedloga 8 Hrvatska + 4 Crna Gora ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Otkuda sad Grci i Slovenci u igri, to bi samo razvodnilo pricu, Grci imaju ekipu-dvije sto valjalu, da ne govorim koliko kosta putovanje do Atene, Slovenci nemaju ozbiljnije ekipe...
    Sta je od onog prijedloga 8 Hrvatska + 4 Crna Gora ?
    Istina, ne vidim sto ce nam Grci. Zamisli koji put bi trebala prevalit recimo ekipa Medvescak da bi stigla do Grcke, to bi finansijski izdrzali samo Jug i Mladost i mozda Budvanska. Slovenci nemaju normalne ekipe, ali mozda postoji finansijski interes. Pominje li se Partizan, on je jedina ozbiljna ekipa u Srbiji.

Page 138 of 225 FirstFirst ... 3888128134135136137138139140141142148188 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)