XEXEXE, kakva flegma teska. Da nema neko slike iz ove iste emisije, one montaze gaja sa njegosem,titom i milom....
I ,Tattoo , hvala za Tbok od petka, bili su zestoki !
Najstariji crnogorac !!!!![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
XEXEXE, kakva flegma teska. Da nema neko slike iz ove iste emisije, one montaze gaja sa njegosem,titom i milom....
I ,Tattoo , hvala za Tbok od petka, bili su zestoki !
Jok, ti imas :P
Jel' neko trazio emisiju sa Rambom ???
http://rapidshare.com/files/10171414...bo_Amadeus.mp3
![]()
Last edited by Tattoo; 23-03-08 at 15:27.
Najaca mi je jedna emisija sa Sonjom kad je pricala sa Tomom Kruzom tj Goranom i posle veli ima li jos koji gost, a Ppoaj veli ima pokojni drug Tito, i posle Sonja veli ajde uvedite pokojnog druga Tita, i kao on ulazi i Sonja ga pozdravlja i veli kako ste
Jos mi je jedna fora ostala u sjecanje kad su pominjali Amfilohihija, i kako je on reka ako bude na Cetinje vise od 300 ljudi zvrcnite me vi docu ja na Yamahu ZZR, imate li na racun , imamo e posaljite mi 5 eura, ostavicu ja motor upaljen samo ve cimnite dolazim ja odma
Tattoo Rispekt za emisije![]()
molim vas ljudi,treba mi kad gajo prica kineski.ima li ko?
Ma to su i prije trazili, ima na sajtu tbok-a kineskinja.Nema toga. Jedino u novogodisnjem dnevniku kada sinhronizuju bulatovica.
znam samo da su zvali lika koji zeni kineskinje da bi one dobile drzavljanstvo i tako zaradjuje pare.cuo sam da je to nesto najjace
mislim da je iz 2005 god. ta emisija,jedna od boljih sigurno.
1993-2020
mozemo li idje to nabavit,ljudi!? auuu,daj neko!
tesko,jedino ako je neko snimao na kasetu pa da se to poslije prebacuje u mp3...pa...nema sanse.
1993-2020
Meni treba ona pjesma : " Vratijaaa se Miloooo ...!! Gdiii jeee bijaaa?.... Milo-iz srca mora ".. da mi je to chut,da me zhelja mine :mrgreen:
to ti je iz prvog dijela ove sezone,kad je popaj bio u postelju pa su se cujali telefonom,ako imas epizode a evo su ti tatoo & co aploadovali sve dosad probaj da nadjes,to ti je nedje na prvih 10-20 min emisije,znam jer sam i ja vristao od smijeha kad sam cuo to.
1993-2020
ShmrC...
Nikad ih skinut necu dok sam na dial up !![]()
http://rapidshare.com/files/79710038/The_Books_12.mp3
E ne znam jos kako da ti pomognem...hoces na CD ?
jos da isjeckas pjesmicu sound forge-om i to bi bilo to![]()
1993-2020
@Tattooooo tako si diiivaaannnnnnnnn :jej:
Bog ti srece daa![]()
tatoo-a za presjednika![]()
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
cetrnaeeeeeeessssst dvadeseeeeeeeeeet peeeeeeeet
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
hhhaha ima li vise te emisije na tv in\
sudija zindovic:dvaaadesettt trii ceeettrrrnaajjjjjeees![]()
to su braca...onakve likove majka samo jednom radje..
narodni heroji!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks