Ja ne znam jel ko vec postavljao,sinoc sam odgledala film "Cetiri pera" iliti "The four feathers" sa preminulim glumcem Hit Lendzerom i Kejt Hadson...Ko god ga nije gledao sigurna sam da ce mu se svidjeti...Ama bas mi se svidio...![]()
Ja ne znam jel ko vec postavljao,sinoc sam odgledala film "Cetiri pera" iliti "The four feathers" sa preminulim glumcem Hit Lendzerom i Kejt Hadson...Ko god ga nije gledao sigurna sam da ce mu se svidjeti...Ama bas mi se svidio...![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
preporucujem crtani
AFRO SAMURAJ
:)
flawless - 4
disturbia - 3
no country for old man - 4+
michael clayton - 3+
runing scared - 4
death sentence - 4-
jumper - 3
p2 - 3+
sad sam skinuo freedom writers,meet the spartans,cleaner,the eye,there will be blood.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Evo ja da preporučim film Knight Rider (2008 ), rađen po seriji iz '82 u kojoj je glumio David Hasselhoff
To nije film, vec TV serija. Gledo sam plot koji traje oko 2 sata. Nisam neshto odushevljen.
\\OFL•GIC
"the eye" .preporuchujem zbog pokazatelja kako jedna fantastichna ideja za horror film moze da se upropasti....prvi dio filma za chistu 5cu....ostatak ravan 0li
meet the spartans je smece.....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Last edited by RiddicK; 25-03-08 at 16:12.
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
uh, Meet The Spartans...sinoć odgledah, izbjegavajte to ljudi, ko se onome nasmije ne može bit zdrav nikako...
a za taj Knight Rider sam pogledao trejler prije nego što je izašla ta 2satna pilot epizoda i čak me trejler smorio koliko loše izgleda...
btw ne sjećam se jesam li postovao...konačno jedna solidna komedija za ljubitelje retardiranog humora - Hot Rod
preporuka!![]()
THE INVASION sa Nicole Kidman
ako se mogu usuditi da preporucim film koji nisam jos pogledao ili odgledao do kraja
we own the night
ako se mogu usuditi da preporucim film koji nisam jos pogledao ili odgledao do kraja
we own the night
Penelope / Mark Palansky
\\OFL•GIC
meet the spartans sma skinuo sa mininova.org...r5...odlican snimak
Odgledah nocas `Citulja za Eskobara` nije losh...
Kreč, kolica i mešalica.
Mist - najgori film koji sam gledao u zadnjih 2 godine.Katastrofa.
We own the night-doobaar
Smiley Face
Najnoviji film Gregg Araki-a (Doom generation,Nowhere,Splendor...)
"Nakon što mlada glumica nesvjesno pojede kolačiće svojeg cimera,njen dan se pretvara u seriju nezgoda."
Uloge:Anna Faris,Danny Masterson...
Trailer:http://www.imdb.com/video/editorial/me60999068/
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
pokajanje/atonement vrhunski kraj filma. glume James McAvoy, Keira Knightley
isijavanje
sva tri dijela
malo cudan film,ali mnogo dobar..
ALOOO TREBAAA DAA SKINEMM NEKI FILMM PREKOO WAREZAA I POREDD LINKOVA RAPIDSHARE STOJI PASSWORD PASS:
http://irfree.com
Jel ovo pasvord sta je ovo ??? da ne skinem film pa da ga ne mogu gledat !!!
znaci sta da unesem kad je ovakav pass
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks