Ako je već bilo - izvinjavam se, mrzi me da čitam svih 59 strana.
1. Poslije 2 mjeseca čekanja konačno je došao bilmez čak iz Bara, u H.Novi da priključi Extra TV. Usput je sjebao ADSL i da ja nisam reagovao on bi mrtav hladan sve tako ostavio i otišao. Jedva je nekako na jednom računaru nabadajući ko ćorava koka povratio bežični ADSL. Rekao je da je sada sve OK i otišao. Pošto na ostalim računarima u stanu nije više bilo bežičnog ADSLa nazvao sam ga na mob a on se nije htio javiti sve dok se nije vratio u Bar i onda me počeo ubjedjivati da nešto sa mojim hardverom nije u redu. To isto je pokušao i drugi bilmez sa uslužnog broja 0800itd. I onda sam morao sam da ispravljam njegove brljotine. Malo je potrajalo ali sam uspio i tek juče sam na ovom forumu našao uputstvo za to.
2. Oprema tj receiver isporučen je bez uputstva za upotrebu!? Ili misle da nam ne treba. Ugradjeni HDD će da se puni dok mu ne zafali prostora i onda će da briše šta mu bude smetalo. Kako prebaciti njegov sadrzaj na PC?
3. Meni nikako ne uspijeva da se registrujem ovdje pa koristim ćerkin user name . Obećao sam administratoru mailom da ću ga radi toga popljuvati na drugim forumima, ali još nisam stigao.

Reply With Quote
Bookmarks