Montenegrina, nekima se ovdje Sumi prividja i sad na stazi izgleda, tesko ga je preboljet, ko da je umro ne daj boze. Samo sto se ja ne slazem sa tobom da je najveci, vec da je nauspjesniji. Najveci bi bio da nije bilo svih onih skandala i njegovih nebrojenih nesportskih poteza. Ali to je moje misljenje, ovo nije tema o tome.
Sad gledah reprizu, ne cudi me nimalo sto je Kimiju bolid riknuo, posle onakvog forsiranja mora da se nesto pokvari... Kimi je ubjedljivo najbrzi vozac u karavanu, ali toliko nezrelo vozi, kao da mu je prva trka
ne znam vozi li srcem, ili jednaostavno ga malo boli q. covjek koji mnogo pije (kazu da je to sad stvar proslosti), koji generalno pokazuje dosta psihickih slabosti... ne znam... a generalno, nisam optimista u vezi njega i novih pravila. ne znam koliko on moze da kontrolise desno stopalo, a tako ima da se masovno ispada u krivinama, sa druge strane, hamilton ce da briljira, jer je precizak kao digitron.
Liberty and justice ∀
Ni jedno ni drugo izlilijetanje nije se desilo zbog nedostatka TC-a, izletio bi svakako, prvo forsiranje i kasno kocenje bez guma, a drugo puno kocenje sa dva tocka na travi... Inace je vozio ludo, i sigurnije je izgledao od Alonsa koji je "drifta" na masu mjesta![]()
mora da je naletio na toceno prije utrke..he he
Ma super je to, ali covjek se takmici, to znaci da mu je cilj da pobijedi. Ako mu je cilj da se meraci, neka zakupi stazu pa neka opici do mile volje. Volio bi on da moze da se kontrolise, ali izgleda da ne moze. Ljudi grijese kad kazu za njega da nema srece. Nije tu sreca u pitanju vec bjesomucno natezanje masine koja mora da rikne pod takvom nogom.
aaa ko bi odolio da ti da onu munju nebesku +besplatno gorivo+nema semafora+nema pulicije lezece i uspravne+ima tocenoga ne fali+ona ljepota od one dzade ...ne brucite momcadi..he he
Sreca pa Hamilton ne trepce uopsteKako izdrzi majku mu njegovu :P
Mogu vam reci da su ovi iz Ferarija prave cicije. Ne dadose mi da udjem u bolid, ni da se slikam pored njega, samo kroz stakloA izgleda mnooogo bolje nego uzivo. Da su mi dali da obrnem krug mozda bih jos i navijao za Kimija, a ovako... ma cicije su nevidjene
![]()
Nije trebao da pretekne Kovu kad je vozio na low fuel.
Ferrari je najbrzi ali pouzdanost cista italijanska. Sad Ferrarijem upravljaju italijani i to se odmah vidi.
I jos nesto, 1978-e Piq Senior je vozio prvu trku, imao je 21 god i odustao u 31 krugu. Posle 30 godina Piq Junior vozi prvu trku, ima 21 god i odustane u 31 krugu.
TAKUMI
sta reći....hamilton vozi i vozi......maestralno odvezena trka...neko veli bez žara.kakav žar kad mu se niko nije mogao primać...ferarri je bio divan....hahahahahahahahahahahahah ...nadam se do kraja sezone da će ostat ovakav....kubica je dobro odvozio trku,šteta za njega...hajfeld dobar...alonso je profitirao opet....kovaleinen je imao odlično preticanje alonsa,ali neznam kako j eopet izgubio poziciju na pravini....sve u svemu pravo za Mclaren ....Bravo za Hamiltona...i naravno bravo za Ferrari...
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Ljudi, niko ne pominje Burdea?!?! Momak je imao fantastičnu vožnju, šteta što je bolid crkao i što vozi za Toro roso. Hamilton odličan, Hajdfeld takođe, vozili pametno, bez glupiranja (ko je rekao ferari), ostali kako ko, Alonso više sreće nego pameti a feraristi - kao da im je ovo prva sezona, puno grašaka uslovljenih nedostatkom TC, pogotovo Masa - kao početnik. Kovalainen je cijelu trku u*rao "slučajnim ?!?!" pritiskanjem limitera. Honda i Barikelo
, nejasno što tamo zapravo radi Ros Braun? Za kraj, u duelu Kultard-Masa kriv je definitivno Kultard.
Vidjite, u mom prisustvu niko odje ne smije raikonnena vrijedjat. Fala na razimjevanju još jednom
A ne nego da vozi kao neka oprezna baba.
A zasto, molim te ?
Kimi je dokazao da vozi kao Turcin po auto putu. Cigla na gas i pichiiii... i po potrebi stiska kocnicu. Izgorio je 2 ferarijeva bolida za godinu i po ,sto odavno niko nije uradio.
Bez kompjutera ...trt.
Sada ce sve izaci na vidjelo. I kvalitet vozaca , a prvenstveno ,kvalitet konstruktora.
I ,"vidimo se" u nedelju....jedva cekam ;-)
Btw, nagradno pitanje:
Ko je uzeo prva dva mjesta ,prosle godine u Maleziji ?
i da zaboravio sam rosberga da pomenem...i burdea kog alonso nebi ne prošao da mu motor ne ode....bravo
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks