Dobra je bila i utakmica Zagreb - Hamburg... Dobio je Zagreb, igrali su 4-2 odbranu fenomenalno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dobila Sutjeska 1 razlike na opšte oduševljenje Nikšićana i delirijum u danilovgradskoj dvoraniufatih to na tv slučajno i nisam moga da vjerujem kakva je atmosfera bila
![]()
Svaka cast Sutjesci na osvojenom kupu,zasluzeno osvojen Kup Crne Gore!
Zvižduci Tiselju
Na ceremoniji dodjele pehara i medalja, nakon ženskog finala kada je spiker izgovorio ime Toneta Tiselja, sa tribina gradske dvorane u Danilovgradu čuli su se zvižduci. Publika je očito zamjerila kormilaru Podgoričanki, za ranu eliminaciju u Kupu kupova, ali i za odstranjivanje iz ekipe Snežane Damjanac i Ivane Mladenović.
Međutim, iako im je Tiselj poslije revanša u San Sebastijanu rekao da više ne računa na njih, u sinoćnjem finalu zaigrala je Mladenovićeva. Da li se Tiselj predomislio i shvatio da mu je Nišlijka potrebna, to samo on zna, ali za Damjanac, koja je meč posmatrala sa tribina i navijala za svoje dojučerašnje drugarice, nije imao milosti. Ipak, na Nenu nisu zaboravile igračice, već su sa njom podijelile radost nakon osvojenog trofeja.
To je prvi trener kome objektivni navijači Budućnosti zvižde!!!
Danas sretoh u grad (Podgoricu) Gabrijelu Tanase, da nije na pomolu povratak u Buducnost, zna li ko nesto o tome?
KOliko ja znam ona je batalila rukomet!
i treba da se uda (ako nije za chika COA Dj.)koliko sam ja chuo .ali lazh chuo lazh vam pricham da ne bude posle prozivke :P
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Lovcen - Sutjeska 17:22 (7:11)
ovo umiju samo igraci lovcena, niko vise....
Hamburg - Flensburg 32:30
Barcelona - Svendborg 29:24
Kiel - Ivry 36:30
Gummersbach - Montpellier 30:25
Poraz Zagreba hehe![]()
Flensburg iako je ispao, mislim da nece pustit da ih Zagreb dobije na svom terenu... Zagreb igra ocajno u goste !
Za pobjednika ove grupe odlucivace duel PSA - HSV... Po do sad pruzenoj igri, Njemci su mi blizi tome
Iz prve grupe THW Kiel laganizZa, iz druge Ciudad gotovo izvjesno i cetvrte Barca.
Extra polufinala !
13.03.
19:15 Kiel - Ademar Leon / Eurosport German
19:00 Chehovskie Medvedi - Ivry / Sport +
15.03.
19:00 Montpellier - Gorenje / Sport +
18:00 Portland San Antonio - Hamburg / Eurosport German
16:30 Barcelona - Pick Szeged / Eurosport 2 (u 18:45)
Bana saopštio spisak juniora
Selektor muške reprezentacije Ranko Popović saopštio je juce(11.03.) spisak od 19 igrača od kojih će 16 nastupiti na juniorskom kvalifikacionom turniru u Nikšiću (21 - 23. mart), na kojem će se naša selekcija u konkurenciji Švedske, Slovenije i Bosne i Hercegovine boriti za jedno od prva dva mjesta koja vode na Evropsko prvenstvo u Rumuniji.
Rukometaši će se do kvalifikacionog turnira za EP pripremati na Cetinju i u Nikšiću – okupljanje je zakazano za 15. mart (subota), do 10 časova, u Hotelu ”Grand” na Cetinju, gdje će odigrati dva prijateljska meča, u subotu protiv Lovćena, te u nedjelju protiv Budućnosti.
Juniorska selekcija će se potom u ponedjeljak preseliti u Nikšić (dolazak u Hotel ”Onogošt” je planiran za 12 časova), gdje će ostati do početka kvalifikacionog turnira, i u tom periodu odigrati dva kontrolna meča sa seniorskom reprezentacijom, koja se okuplja u ponedjeljak, takođe u Nikšiću, u okviru ”EHF nedjelje”.
Na spisku selektoru Popovića nalaze se:
GOLMANI
Goran Anđelić (ORK Rudar)
Dalibor Petković (Sutjeska)
Nemanja Babović (Mornar)
LIJEVA KRILA
Mirko Majić (Budućnost)
Ilija Vučković (Budućnost)
DESNA KRILA
Marko Lasica (Lovćen)
Igor Radojević (Berane)
PIVOTMENI
Nemanja Grbović (Lovćen)
Boris Kljajević (Mojkovac)
Luka Adžić (Cepelin)
LIJEVI BEKOVI
Duško Trifunović (Berane)
Vasko Ševaljević (Lovćen)
Vuk Latković (Union Afrika, Španija)
Miloš Rakočević (Mojkovac)
SREDNJI BEKOVI
Bogdan Petričević (Lovćen)
Stevan Vujović (Vardar, Makedonija)
DESNI BEKOVI
Petar Koćalo (Budućnost)
Nemanja Grujičić (Smederevo)
Ivan Perišić (Cepelin)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks