konacno t com je zvanicno izgubio jos jednog ADSL pretplatnika!
konacno t com je zvanicno izgubio jos jednog ADSL pretplatnika!
hahah, i tebi su skresali tacno na cetri?!?! Zali se, nesto im se uyebalo tamo!![]()
(nečitko)
Je li ko rijesio ovaj problem oko GB koje treba da dodaju (50%, 100%, zavisi...) ?
a jesi probao da ih nazoves i zalis se?![]()
(nečitko)
Koji je broj ADSL podrske, da ne zovem 080080000 ?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Radi vrhunski. Evo samo danas je bilo 15 sesija na ovo moje Siemensovo chedo. Sreca pa sam bio na posao![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Last edited by Dejan; 07-03-08 at 18:17.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Sto je ovo nocas sa brzinom, samo 200Kbita/s ??? i to ih jedva nekako izvuce...
Sta se zalite..... Ja sam od subote do danas bio bez adsl-a i bez telefona uopste, ne ja nego svi koji su prikaceni na ovu centralu, jer je neko ukrao 150 metara kabla (:lolbluepa s ovi iz T-Coma cekali da im osiguranje isplati tu stetu, ipak je skup kabal..................
A ko ce meni da isplati stetu?
Znam ko ce mi naplatiti punu pretplatu![]()
Sta im znaci ova banerr reklama "adsl od 0.5 eura dnevno" ?![]()
Najjeftiniji paket 15 eura, njegova cijena podijeljena sa brojem dana u mjesecu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Evo ne mogu otvorit stranicu nit pristupit stranom serveru, cool.
You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'Never try'.
Opet los izlaz, ne rade pcbrza .rs, www.bench-market .com, elitesecurity.org i vecina stranih sajtova da ne nabrajam.....
Ni ImageShack ne radi
^ Ne radi skoro nista...
Pola stranica ne otvara, a ono sto otvara treba pola sata...
A da se dobije podrska na fon to je vec nemoguce... Kao da sam ja sisao veslo pa ne znam da im se ne prica nego samo stave zauzece i ktaj price... Objasnite kako drugacije za 15 minuta pozivanja ne moze da se dobije niko iz podrske kad tvrde da ima dosta zaposljenih!??
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
usporio je nocas
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Nadamo se da ste uocili da prilikom pozivanja T-com tehnicke podrske (vise) nema:
- moguceg prekidanja poziva (prije nego sto vam se zaposleni javio).
U vasem slucaju govorna masina vas je obavijestila da su svi zaposleni zauzeti (razgovaraju sa ostalim korisnicima) 'Busy' - na nacin koji ste vi naveli,... - malo vjerovatno (u intervalu kada ste vi zvali). Svi zaposleni su bili na radnom mjestu. Problem - veliki broj istovremenih poziva usled problema sa protokom.
Last edited by helpdesk; 17-03-08 at 20:49.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks